Bedrijfsruimte leeghalen

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Sloop-Concurrent helpt u graag met strippen, leeghalen of slopen van uw bedrijfspand!

Is uw bedrijf zodanig gegroeid dat u uw huidige bedrijfspand moet verlaten omdat u letterlijk uit uw voegen bent gegroeid? Uiteraard helpt Sloop-Concurrent u graag met het leeghalen van uw pand. Sloop-Concurrent heeft al zo’n 27 jaar ervaring op het gebied van slopen, demonteren en het strippen van bedrijfspanden. Bij het slopen, demonteren en het strippen van bedrijfspanden komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Lees verder om meer te weten te komen over wat het slopen, demonteren en het strippen van een bedrijfspand precies inhoudt en waar rekening mee moet worden gehouden.

Uw bedrijfspand casco opleveren?

Het casco opleveren van een bedrijfspand wordt meestal toegepast als uw beschikt over een huurpand. Meestal als u een verbouwing heeft laten plaatsvinden tijdens de huur en u de huur opzegt, zal het pand in de oorspronkelijke staat terug gezet moeten worden. Maar wat is casco nou precies? Welke vorm van casco oplevering ook van toepassing is, u zorgt zelf voor de verdere afbouw. Dit betekent namelijk dat uw bedrijfspand wind- en waterdicht moet zijn. Oftewel het geraamte van de winkel staat, inclusief ramen met glas, deuren en dakpannen. In de meeste gevallen wordt Sloop-Concurrent voor de volgende casco werkzaamheden ingehuurd:
– Het verwijderen van keuken(s)
– Het verwijderen van sanitaire voorzieningen
– Het verwijderen van wandtegels of behang
– Het verwijderen van systeemwanden of systeemplafonds
– Het verwijderen van vloertegels of vloerbedekking
– Het verwijderen van elektra en databekabeling
– Het verwijderen van installaties en machines

Casco van tegenwoordig

Tegenwoordig bij veel nieuwbouwprojecten betekent casco weer iets anders. Soms zitten het leidingwerk en verschillende installaties al in het pand. Dit betekent dat het opleveren van een casco bedrijfspand met zorg en precisie moet worden uitgevoerd. Meer over het proces van onze sloopservice en onze certificering leest u hier beneden. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het opleveren van een casco bedrijfspand door Sloop-Concurrent.

Wat is het verschil tussen sleutelklaar en casco?

Ook wordt vaak de term sleutelklaar gebruikt bij het opleveren van een bedrijfshuur pand. Het opleveren van een ‘sleutelklaar’ bedrijfspand betekent dat uw pand helemaal is afgewerkt. Zo zit naast het geraamte, denk aan deuren, ramen en een dak ook binnenwanden in uw pand, met daarbij de volledig installatie van leidingen en kabels. Ook de sanitaire voorzieningen mogen blijven zitten in uw huurpand waardoor het opleveren van een bedrijfshuur pand een stuk minder regelwerk is dan op het moment dat u het bedrijfspand casco moet opleveren.

Het volledig slopen van uw bedrijfspand

In sommige gevallen wilt u uw pand volledig slopen, omdat er in het pand asbest is gevonden, of omdat het pand niet meer aan de hedendaagse eisen voldoet. Ook moeten er vaak panden gesloopt worden vanwege nieuwbouw. Voor Sloop-Concurrent maak het niet uit in welke gevallen u te maken heeft. Iedere sloop moet met precisie en beleid worden uitgevoerd, het maakt daarom ook niet uit voor ons hoe groot of hoe klein het object is welke gesloopt moet worden. Daarnaast is Sloop-Concurrent in het bezit van vakkundig personeel die geen sloopproject uit te weg gaat. Heeft u een pand welke gesloopt moet worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laat uw sloop uitvoeren door een professional

Het slopen of het casco opleveren van uw bedrijfspand kan uiteraard niet handmatig gedaan worden. Hiervoor is professioneel gereedschap en apparatuur voor nodig. Voordat u start met de sloop of het casco slopen van uw bedrijfspand is het belangrijk dat u professionals inschakelt. Onze experts kunnen u voorzien van benodigde informatie welke u wellicht over het hoofd zou hebben gezien als u zelf aan de slag zou gaan. Vraag hier uw offerte aan.

Het sloopproces van een bedrijfspand door Sloop-Concurrent in stappen

Indien u toch liever het sloopwerk uit handen geeft en er zeker van wilt zijn dat alles goed verloopt, kunt u Sloop-Concurrent inhuren. Een bedrijfssloop bij een gecertificeerd bedrijf zoals Sloop-Concurrent kent een bepaald sloopproces dat vaststaat. Het sloopproces bevat de volgende stappen:
1. Als eerste vraagt u een offerte bij ons aan zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult de offerte via ons online invulformulier in en dan zorgen wij voor een prijsopgave. Wij garanderen bovendien een snelle reactie van binnen 24 uur.
2. U bent enthousiast geworden van onze professionele sloopservice en overtuigd van de lage prijs voor top kwaliteit service.
3. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen en alle documenten en de locatie van het sloopproject gaan bekijken. Door dit te doen krijgen wij een beter beeld van de stoffen waarmee we te maken krijgen en de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat zal vrijkomen.
4. Vervolgens wordt er professioneel sloopplan opgesteld. In het sloopplan wordt beschreven hoe wij de materialen die vrijkomen veilig en op een milieukundige wijze kunnen scheiden en afvoeren. Ook worden er diverse veiligheidsmaatregelen beschreven. Tot slot weergeven wij uw eisen systematisch. 5. Na het voltooien van het sloopplan gaan we aan de slag met de uitvoering van de keukensloop. De sloopwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door professioneel personeel op het gebied van veilig en milieukundig sloopwerk.
6. Indien u wilt, mogen de sloopmaterialen aan u worden overhandigd in plaats van aan de daar toe bestemde stortplek. Dit mag in overleg.
Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

Erkend en gecertificeerd voor sloopwerkzaamheden

Sloop-Concurrent is erkend en gecertificeerd voor uw sloopwerkzaamheden Om sloopwerk te kunnen verrichten moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop-Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:
– Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
– Deskundig personeel aanwezig
– Slopen verloopt veilig en milieukundig
– Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
– Inspectie van sloopobject
– Inventarisatie van stoffen
– Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Verder zorgt Sloop-Concurrent ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. We gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten.

Sloop-concurrent blijft graag in contact met uw omgeving

In communicatie blijven met de directe omgeving is het belangrijkste bij totaalsloop. Zo weet iedereen tijdens het proces waar hij/zij aan toe is. Vandaar dat wij zowel voor, tijdens als na een sloopproject met alle betrokkenen in gesprek blijven namens u als opdrachtgever. Dus heeft u een schuur, woning, een kantoorgebouw, winkel of fabriekslocatie die gesloopt moet worden om plaats voor nieuwbouw te maken? Wij nemen het hele proces voor u waar, vanaf de voorbereiding en melding tot het bouwrijp opleveren van het terrein. Zo dragen wij naast de communicatie ook zorg voor het recyclen van materialen, asbest verwijderen- en bodemsanering en tot slot het flora- en fauna onderzoek.

Referenties Sloop-Concurrent

Wij van Sloop-Concurrent zijn altijd benieuwd naar uw mening en delen deze dan ook graag met u. Zo proberen wij van al onze klanten een referentie te ontvangen zodat u een beter beeld krijgt van Sloop-Concurrent. Ook kunt u doormiddel van onze beelden een betere inschatting maken hoe wij daadwerkelijk te werk gaan. Bent u benieuwd naar onze sloopprojecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren? Klik hier voor ons overzicht met referenties van onze sloopprojecten.

Heeft u hulp nodig bij uw pand?

Heeft u hulp nodig bij het slopen of casco opleveren van uw bedrijfspand? Wij van Sloop-Concurrent helpen u natuurlijk graag. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen met betrekking op bedrijfssloop in het algemeen? Uiteraard mag u dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunt u ons bereiken per telefoon of email. Klik hier voor al onze contactgegevens. Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!