Behang verwijderen

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Sloop-Concurrent helpt u graag bij verwijderen van uw behang!

Heeft u een nieuwe woning, appartement of kantoorruimte gekocht of bent u gewoon toe aan een nieuw kleurtje op de muur, maar zit daar een dikke laag behang op? Dan kunt u ervoor kiezen om een sloopbedrijf zoals Sloop-Concurrent in te schakelen om uw behang zorgvuldig te laten verwijderen. Sloop-Concurrent is een landelijke service welke al zo’n 27 jaar bestaat. Sloop-Concurrent helpt u graag zowel zakelijk als particulier met het verwijderen van uw behang. Dit is een precisie werk welke met zorg moet worden uitgevoerd. Sloop-Concurrent doet dit vakkundig, zorgvuldig en snel. Lees hieronder meer over het zelf verwijderen van uw behang, waar u rekening mee moet houden en wat daarbij nog meer komt kijken.

Voorbereiding welke nodig zijn voor het verwijderen van uw behang

Om de kosten wat te drukken kunt u ervoor kiezen om zelf het behang te verwijderen. Het verwijderen van papierbehang zal het makkelijkste gaan doormiddel van een afweekmiddel of een stoomapparaat. Voordat u hiermee aan de slag kunt is het belangrijk dat u uw vloer goed afdekt om waterschade te voorkomen. Probeer ook stopcontact(en) goed af te sluiten met afdekfolie en haal het stroom van de stopcontact(en). Zodra alles is afgedekt kan het echte werk beginnen.

Papierbehang verwijderen met afweekmiddel

Heeft u de bovenlaag al verwijderd of is het behang niet stripbaar? Dan kunt u de onderlaag verwijderen door het te laten weken. De goedkoopste oplossing welke niet altijd werkt is het papierbehang nat maken met warm water en laten weken. Lukt dit niet raden wij u aan om het proces te vergemakkelijken door het gebruiken van afweekmiddelen. Zodra het behang loslaat, kunt u rustig de stroken van de muur aftrekken. Mochten er nog steeds delen zijn welke niet makkelijk loskomen van uw muur, kunt u gebruik maken van een plamuurmes. De plamuurmes steekt u onder het behang en probeer op deze wijze de stroken los te banen van uw muur. Maar pas wel op met de plamuurmes aangezien u daarmee gemakkelijk de muur kunt beschadigen. Durft u het niet aan? Neem dan gerust contact op met Sloop-Concurrent.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het verwijderen van uw papierenbehang door Sloop-Concurrent.

Papierbehang verwijderen met een stoomapparaat

Een andere optie om uw behang relatief vrij goedkoop te verwijderen is door het behang er af te stomen. Omdat het apparaat warme stoom produceert, weekt u het behang eenvoudig los van uw muur. De hitte van de stoom kan ernstige brandwonden veroorzaken waardoor u dit apparaat met beleid moet gebruiken. Lukt het verwijderen van uw papierenbehang toch niet zelf? Neem dan gerust contact op met Sloop-Concurrent en wij helpen u graag!

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het verwijderen van uw papierenbehang door Sloop-Concurrent.

Zelf uw vinylbehang verwijderen?

Het verwijderen van vinylbehang gaat niet zo makkelijk als het verwijderen van papierenbehang. Door de gesloten en waterdichte structuur van het vinylbehang is het niet mogelijk om dit behang te laten weken. Mocht u toch ervoor kiezen om zelf het behang te willen verwijderen kunt u dit doen doormiddel van een prikroller. Zo perforeert deze roller kleine, fijne gaatjes in het behang zodat er alsnog water terecht kan komen bij de achterliggende lijm van het behang. Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u altijd contact opnemen met Sloop-Concurrent. Wij helpen uw graag met het verwijderen van uw vinylbehang.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het verwijderen van uw vinylbehang door Sloop-Concurrent.

Zelf uw glasvezelbehang verwijderen?

Glasvezelbehang is nog lastiger te verwijderen dan het vinylbehang. Dit komt omdat u een andere soort lijm gebruikt dan bij papier- of vinylbehang. De gebruikte glasvezellijm is heel erg sterk en zit erg goed vast aan het pleisterwerk. De kans op beschadigingen van het verwijderen van dit behang is zeer groot. Bij het verwijderen van glasvezelbehang wordt er dan ook vaak gekozen om het oppervlak uit te plamuren. Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u altijd contact opnemen met Sloop-Concurrent. Wij helpen uw graag met het verwijderen van uw glasvezelbehang.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het verwijderen van uw glasvezelbehang door Sloop-Concurrent.

Afwerking van uw muur

Heeft u zelf het behang van uw wand(en) kunnen verwijderen? Het is dan erg belangrijk om de wand(en) nog eens goed te inspecteren. Er blijven namelijk altijd kleine stukjes behang zitten welke lastig te verwijderen zijn maar wel verwijderd moeten worden voordat u nieuw behang erop kunt plaatsen. Om deze laatste plekjes te verwijderen, gebruikt Sloop-Concurrent vaak een natte spons. Met de spons kunt u goed de kleine stukjes heel nat deppen. Laat dit opnieuw intrekken en steek dan de stukjes eraf met een plamuurmes. Mocht de kleine restjes nog steeds erg lastig loskomen, dan kunt u een stukje schuurpapier of een schuurspons gebruiken. Als vervolgens al het behang verwijderd is van uw wand(en), dan kunt u opnieuw de muur inspecteren en ditmaal letten op de beschadigen. Er is een kans aanwezig dat u bij het afsteken van het behang de onderliggende pleisterlaag heeft beschadigd. Uiteraard is het verstandig om deze beschadigingen weg te werken met een muurvuller. Dit om te voorkomen dat de beschadigingen opnieuw zichtbaar worden bij het plaatsen van nieuw behang.

Waarom kiezen voor Sloop-Concurrent?

Sloop-Concurrent is al 27 jaar actief in Nederland en bezitten alle documentatie welke nodig zijn om professioneel sloopwerk te mogen verrichten. Zo verwijderen wij alle soorten behang van elke muur in uw woning of kantoorpand. Ook maken het aantal lagen of vierkante meters hierin geen verschil. Onze medewerkers zullen elk project met precisie en zorg uitvoeren. Tot slot zullen wij na afloop de werkplek netjes achterlaten. 

Het afvoeren van uw behang door Sloop-Concurrent

Mocht u sloop-Concurrent inschakelen om uw behang van uw wanden te laten verwijderen, zorgen wij ook voor het afvoeren van uw oude behang en andere resten welke vrij komen van uw muur. Het afvoeren van de sloopmaterialen zit bij Sloop-Concurrent bij de prijs inbegrepen. Sloop-Concurrent vindt het erg belangrijk dat alle materialen op de juiste wijze worden gescheiden en gerecycled. Uiteraard is het mogelijk om bepaalde sloopmaterialen aan u over te dragen en deze niet naar de daarvoor bestemde stortplaats te brengen. Dit zal altijd in overleg plaatsvinden.

Sloop-Concurrent is erkend en gecertificeerd voor uw sloopwerkzaamheden

Om sloopwerk te kunnen verrichten moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop-Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:
– Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
– Deskundig personeel aanwezig
– Slopen verloopt veilig en milieukundig
– Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
– Inspectie van sloopobject
– Inventarisatie van stoffen
– Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Verder zorgt Sloop-Concurrent ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. We gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten.


Referenties Sloop-Concurrent

Wij van Sloop-Concurrent zijn altijd benieuwd naar uw mening en delen deze dan ook graag met u. Zo proberen wij van al onze klanten een referentie te ontvangen zodat u een beter beeld krijgt van Sloop-Concurrent. Ook kunt u doormiddel van onze beelden een betere inschatting maken hoe wij daadwerkelijk te werk gaan. Bent u benieuwd naar onze sloopprojecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren? Klik hier voor ons overzicht met referenties van onze sloopprojecten.

Vragen over behang verwijderen?

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen met betrekking op het verwijderen van behang in het algemeen? Uiteraard mag u dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunt u ons bereiken per telefoon of email. Klik hier voor al onze contactgegevens.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!