Beton laten slopen

Beton slopen, laat dat maar over aan Sloop Concurrent

Met onze ervaring van 27 jaar in het sloopvak, zijn wij echte specialisten geworden op het gebied van beton slopen. Dit doen wij dan ook op geheel professionele wijze. Wij werken met professionele krachten bij u in de buurt om uw sloopwerk piekfijn af te handelen. Snel en makkelijk een vakkundige betonsloper bestellen? 

Wij helpen u op een zeer nette en klantgerichte manier met beton slopen. Onze vakmensen helpen u met alle middelgrote en kleine sloopklussen. Wij werken met professionele krachten bij u in de buurt om uw sloopwerk piekfijn af te handelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Waar op te letten bij beton slopen?

Waar op te letten bij het slopen van beton

Vooraf, is het handig om aan te geven wat u na de sloopwerkzaamheden wilt gaan doen. Hier kan Sloop Concurrent de manier van slopen op afstemmen. Zo weten wij, of we grof moeten slopen, of langs een rechte lijn. Daar zijn de kosten natuurlijk ook op gebaseerd.

Vóór het slopen is het ook belangrijk om te weten of er leidingen  onder de vloer lopen. Bij het slopen is namelijk de kans aanwezig dat deze leidingen beschadigd raken. Als er leidingwerk aanwezig is, dan kunnen we extra voorzichtig te werk gaan. Als de leidingen geraakt worden, dan kan er flinke lekkage ontstaan. Dit willen wij natuurlijk ten alle tijden voorkomen.

Kosten beton slopen

Indicatie kosten beton slopen

We kunnen geen kosten indicatie geven voor het verwijderen van beton. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en het is dan ook raadzaam om een offerte aan te vragen. Hoe duidelijker de offerte aanvraag (foto’s en informatie), hoe duidelijker de prijs die wij kunnen opgeven.

Wij willen natuurlijk het liefst gewoon aangeven wat iets gaat kosten maar er zijn helaas teveel verschillende funderingen. Oppervlakte van het te slopen object is natuurlijk ook belangrijk. Vraag hier een offerte aan of lees hier meer over de verschillende funderingen en het slopen daarvan.

Hoe wij omgaan met het puin

Van begin tot eind, ook het puin voeren wij af

Natuurlijk blijft er na het beton slopen het nodige puin achter. Onze slopers verzamelen het puin op een afgesproken plaats en laten de werkplaats geheel opgeruimd en schoon achter. Voor het afvoeren van puin regelen wij containers of grote zakken. Wanneer het om kleine hoeveelheden gaat kunnen wij het direct zelf afvoeren.

Als u het puin door ons laat afvoeren, hebben wij meerdere mogelijkheden. Graag nemen deze eventuele kosten mee te nemen in de prijs die wij aan u offreren.

Andere werkzaamheden

Andere werkzaamheden die wij verrichten

  • Asbest sanering
  • Asbest inventarisatie
  • Asbest verwijderen
  •  Boren en zagen
  • Container service
  • Koppensnellen
  • Onderhoud
  • Recycling
  • Ruwbouw en verhuur
  • Sloop- en grondwerk

Hoe het werkt

Hoe wij beton slopen

Een cementvloer of betonvloer kun je bijna niet handmatig verwijderen. Sloop Concurrent doet dit dan ook met professioneel gereedschap, zoals een drilboor of sloophamer. Zwaar materiaal vraagt om zwaar gereedschap. Het is handig om uw omgeving op de hoogte te brengen van de werkzaamheden, omdat het slopen van luidruchtig kan zijn.

Meestal komen we met een ploeg van meerdere slopers. Eén kan gaan slopen en breken, terwijl de ander het afval kan afvoeren. Zo kunt u zo snel mogelijk weer aan de slag met uw dagelijkse werkzaamheden. 

Veel gestelde vragen over het slopen van beton

Nee. Sloop Concurrent heeft zowel particuliere als zakelijk klanten.

Jazeker. Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificaten.

Wanneer wij bij u sloopwerkzaamheden uitvoeren, laten wij zelf een container plaatsen. De prijs voor het plaatsen en ophalen van de container zit altijd bij de prijs van de offerte in.

Dit doet Sloop Concurrent. Dit wordt gedaan, terwijl wij slopen.