Diamantboren

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Tot op de millimeter nauwkeurig diamantboren

Voor vele is het waarschijnlijk een onbekend begrip, maar toch wordt het nog altijd toegepast, diamant- of hardmetaal boren. En dan zult u hoogstwaarschijnlijk de volgende vraag hebben, waar wordt dit dan toegepast? Het gebruiken van een diamantboor of een hardmetaalboor wordt op diverse items toegepast die u dagelijks tegenkomt. Denk maar aan uw sanitair tegels of een aanrechtblad welke is gemaakt van natuursteen. Wij leggen u graag uit waar u rekening mee mag houden en wat de gevolgen kunnen zijn van verkeerd toepassen. Uiteraard kunt u ook het boren over laten aan een gespecialiseerd bedrijf zoals Sloop Concurrent.

Boren met diamant wordt vooral toegepast als zeer nauwkeurige, ronde sparingen zijn vereist. Het op de millimeter nauwkeurig boren van gaten door beton, asfalt, natuursteen of andere hardmetalen materialen komt met name voor in woningbouw maar daar buiten kunnen wij u natuurlijk ook helpen. Daarnaast komt het diamantboren ook vaak bij sloopwerken voor. Er mogen dan gaten geboord worden als onderdeel van de uit te voeren werkzaamheden en als onderdeel van het sloopproces.

Of het nu gaat om gaten voor een afvoersysteem, het boren voor asfalt- en betononderzoek, gaten voor chemische verankeringen, of ventilatiegaten: Sloop Concurrent helpt u graag. Dit doen wij op een professionele en betaalbare manier. Natuurlijk zijn wij ook in het bezit van alle benodige certificaten zoals die van het SIKB.

Diamantboren

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur
Nat boren met diamant
Diamantboren nadelen en voordelen
Leidingen in muur frezen