Boerderij of schuur slopen

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Het slopen van een Boerderij of schuur? Sloop-Concurrent gaat geen uitdaging uit de weg!

Het verkopen van leegstaande schuren of boerderijen is erg lastig geworden de afgelopen jaren. De volgende generatie ziet weinig tot geen brood in deze agrarische sector. Daarom wordt er vaak gekozen voor het slopen van deze agrarische objecten. Maar het slopen ervan is vaak niet een-twee-drie geregeld. Voor het slopen van agrarische objecten is er vakkennis en professionele apparatuur voor nodig om deze klus te kunnen klaren. Uiteraard helpt Sloop-Concurrent u graag met deze uitdaging. Lees hieronder meer over hoe Sloop-Concurrent dit aanpakt.

Het volledig slopen van uw bedrijfspand

Boerderijen en schuren zijn meestal zo oud dat deze panden niet meer voldoen aan de hedendaagse eisen. Dit betekent vaak dat de panden gesloopt moeten worden omdat het gedeeltelijk slopen en restaureren vaak veel meer kosten met zich meebrengen. Ook moeten schuren of stallen gesloopt worden omdat de gemeente iets anders met de grond wil gaan doen, denk hierbij voornamelijk aan nieuwbouw. In alle gevallen moet de sloop met precisie en met een vakkundig oog gesloopt worden. Sloop-Concurrent helpt u graag en gaat geen project uit de weg. Het maakt daarom ook niet uit voor ons hoe groot of hoe klein het object is welke gesloopt moet worden. Heeft u een pand welke gesloopt moet worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw boerderij of schuur bevat asbest

Vroeger is asbest veel gebruikt om landbouwgebouwen sterker te maken. Asbest bezit namelijk eigenschappen die meestal bij daken van boerderijen of schuren het materiaal kan verbeteren. Asbest is een stof die heel erg lastig slijt, asbest is daarnaast ook nog eens heel sterk. Ook kan deze stof heel erg goed tegen hoge temperaturen, dit betekent dat het materiaal waarin het asbest verwerkt is minder vatbaar is voor brand. Verder is asbest ook erg goedkoop waardoor asbest een hoop redenen geeft om de dit te verwerken in golfplaten, welke worden toegepast op gebouwen die met de landbouw te maken hebben. Omdat veel boerderijen en schuren meestal al jaren geleden gebouwd zijn, bevatten deze boerderijen ook vaak asbest in de daken.  Dit kunt u meestal herkennen aan de golfplaten die als dak functioneren. Zo zit er in hechtgebonden asbest verwerkt in de golfplaten. Dat betekent dat de asbest vastzit in het materiaal, in dit geval de golfplaten en dus niet in contact kan komen met de buitenlucht. Als de golfplaten in goede staan zijn dan zal het asbest geen gevaar vormen. Maar wat echter vaak het probleem is met oude boerderijen en schuren is dat de daken beschadigd zijn. Dit gebeurd meestal door weersomstandigheden zoals wind, regen, sneeuw en hagel. Zodra het materiaal beschadigd is waar de asbest in verwerkt is, is het mogelijk dat het verwerkte asbest vrij komt. Zodra dit gebeurd betekend dat de asbest wel gevaarlijk is en dat het materiaal waarin de asbest verwerkt zit, zo spoedig mogelijk verwijderd moet worden. Zo vind de overheid het belangrijk dat dit soort daken verwijderd worden alleen zijn de kosten voor sommige boerderij eigenaren niet te betalen. Omdat de overheid dit graag ziet verwijderen geven ze vaak aanzienlijke subsidies aan landbouwbedrijven die dit soort daken bezitten. Zodat de asbest voor het te laat is verwijderd is. Mocht uw boerderij, schuur of stal in het bezit zijn van asbest. Klik hier om contact op te nemen met Sloop-Concurrent.

Laat uw sloop uitvoeren door een professional

Het slopen of het casco opleveren van uw boerderij of schuur kan uiteraard niet handmatig gedaan worden. Voor elke sloop is professioneel gereedschap en apparatuur voor nodig. Voordat u start met de sloop of het casco slopen van uw boerderij of schuur is het belangrijk dat u professionals inschakelt. Onze experts kunnen u voorzien van benodigde informatie welke u wellicht over het hoofd zou hebben gezien als u zelf aan de slag zou gaan. Vraag hier uw offerte aan.

Het sloopproces van een boerderij of schuur door Sloop-Concurrent in stappen

Indien u toch liever het sloopwerk uit handen geeft en er zeker van wilt zijn dat alles goed verloopt, kunt u Sloop-Concurrent inhuren. Een sloop bij een gecertificeerd bedrijf zoals Sloop-Concurrent kent een bepaald sloopproces dat vaststaat. Het sloopproces bevat de volgende stappen:
1. Als eerste vraagt u een offerte bij ons aan zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult de offerte via ons online invulformulier in en dan zorgen wij voor een prijsopgave. Wij garanderen bovendien een snelle reactie van binnen 24 uur.
2. U bent enthousiast geworden van onze professionele sloopservice en overtuigd van de lage prijs voor top kwaliteit service.
3. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen en alle documenten en de locatie van het sloopproject gaan bekijken. Door dit te doen krijgen wij een beter beeld van de stoffen waarmee we te maken krijgen en de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat zal vrijkomen.
4. Vervolgens wordt er professioneel sloopplan opgesteld. In het sloopplan wordt beschreven hoe wij de materialen die vrijkomen veilig en op een milieukundige wijze kunnen scheiden en afvoeren. Ook worden er diverse veiligheidsmaatregelen beschreven. Tot slot weergeven wij uw eisen systematisch. 5. Na het voltooien van het sloopplan gaan we aan de slag met de uitvoering van de keukensloop. De sloopwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door professioneel personeel op het gebied van veilig en milieukundig sloopwerk.
6. Indien u wilt, mogen de sloopmaterialen aan u worden overhandigd in plaats van aan de daar toe bestemde stortplek. Dit mag in overleg.
Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

Erkend en gecertificeerd voor sloopwerkzaamheden

Sloop-Concurrent is erkend en gecertificeerd voor uw sloopwerkzaamheden Om sloopwerk te kunnen verrichten moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop-Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:
– Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
– Deskundig personeel aanwezig
– Slopen verloopt veilig en milieukundig
– Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
– Inspectie van sloopobject
– Inventarisatie van stoffen
– Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Verder zorgt Sloop-Concurrent ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. We gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten.

Sloop-concurrent blijft graag in contact met uw omgeving

In communicatie blijven met de directe omgeving is het belangrijkste bij totaalsloop. Zo weet iedereen tijdens het proces waar hij/zij aan toe is. Vandaar dat wij zowel voor, tijdens als na een sloopproject met alle betrokkenen in gesprek blijven namens u als opdrachtgever. Dus heeft u een schuur, woning, een kantoorgebouw, winkel of fabriekslocatie die gesloopt moet worden om plaats voor nieuwbouw te maken? Wij nemen het hele proces voor u waar, vanaf de voorbereiding en melding tot het bouwrijp opleveren van het terrein.

Ook dragen wij de zorg voor:
– Recycling van materialen
– Asbest verwijderen– en bodemsanering
– Flora- en fauna onderzoek

Referenties Sloop-Concurrent

Wij van Sloop-Concurrent zijn altijd benieuwd naar uw mening en delen deze dan ook graag met u. Zo proberen wij van al onze klanten een referentie te ontvangen zodat u een beter beeld krijgt van Sloop-Concurrent. Ook kunt u doormiddel van onze beelden een betere inschatting maken hoe wij daadwerkelijk te werk gaan. Bent u benieuwd naar onze sloopprojecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren? Klik hier voor ons overzicht met referenties van onze sloopprojecten.

Heeft u hulp nodig bij uw pand?

Heeft u hulp nodig bij het slopen of casco opleveren van uw bedrijfspand? Wij van Sloop-Concurrent helpen u natuurlijk graag. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen met betrekking op bedrijfssloop in het algemeen? Uiteraard mag u dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunt u ons bereiken per telefoon of email. Klik hier voor al onze contactgegevens. Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!