Brandschade

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Brandschade? Sloop-Concurrent helpt u graag!

U hoopt het nooit mee te maken, maar het kan gebeuren: brand. Brand in uw woning of kantoorpand kan heel veel schade aanrichten. Niet alleen de vlammenzee kunnen veel schade veroorzaken aan uw kantoorpand of woning maar denk ook aan roet- en rookontwikkeling. Op zo’n moment waarop u het overkomt kunt u vaak niet meer helder denken en wilt u de schade het liefst zo snel mogelijk laten verwijderen en herstellen. Sloop-Concurrent helpt u graag met het verwijderen van uw brandschade. Sloop-Concurrent is ondertussen uitgegroeid tot een landelijk sloopbedrijf welke al zo’n 27 jaar bestaat en mogen onszelf daarom professionals noemen in ons vakgebied.

Uw woning laten slopen door Sloop-Concurrent?

De brandweer is uitgerukt en heeft helaas uw woonkamer, keuken of kantoorruimte niet meer kunnen redden. Daarmee is pas net alle ellende begonnen, nadat de brand geblust is moeten schade-experts en verzekeringsmaatschappijen worden ingelicht. Zo moet er worden vastgesteld hoe de brand is ontstaan en of u recht heb op een uitkering van de verzekering. Vaak na een stevige brand liggen er een hoop gevaren op de loer, denk aan bijvoorbeeld instortingsgevaar. In dit soort gevallen zit er soms niets anders op om de ruimte volledig te laten slopen door een sloopbedrijf zoals Sloop-Concurrent.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het slopen van een afgebrande ruimte, woning of kantoor door Sloop-Concurrent.

Schade-expert

Voordat Sloop-Concurrent kan beginnen aan de sloop van uw afgebrande ruimte, woning of kantoor moet eerst de verzekeringsmaatschappij(en) langskomen met een schade-expert. Soms zijn dit meerdere verzekeringsmaatschappijen omdat u de inboedelverzekering bij een andere maatschappij hebt ondergebracht dan uw opstalverzekering. Zo stelt de verzekeringsmaatschappij een schade-expert aan om de schade in te schatten. De schade-expert beoordeeld dan of de kosten van de schade binnen de polisvoorwaarden vallen en maakt een indicatie van de kosten.

Het afvoeren van uw verbrandde goederen

De schade-experts zijn langs geweest, hebben de kosten ingeschat en de sloop kan beginnen. De brand is zo hevig geweest dat goederen niet meer te herstellen zijn en eigenlijk moet worden afgevoerd. Sommige van deze goederen wilt u om persoonlijke of emotionele redenen toch bewaren. Dan is het aan te raden, als het enigszins verantwoord is, om vroegtijdig deze spullen te verzamelen en desgewenst zelf mee te nemen. Zodra er groen licht is van de schade-experts om de spullen af te voeren komt Sloop-Concurrent in actie. Dit afval zal Sloop-Concurrent afvoeren op de daarvoor bestemde stortplaats. Het afvoeren van de sloopmaterialen zit bij Sloop-Concurrent bij de prijs inbegrepen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat alle materialen op de juiste wijze worden gescheiden en gerecycled.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het slopen van een afgbrandde ruimte, woning of kantoor door Sloop-Concurrent.

Sloop-Concurrent is erkend en gecertificeerd voor uw sloopwerkzaamheden

Om sloopwerk te kunnen verrichten moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop-Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:
– Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
– Deskundig personeel aanwezig
– Slopen verloopt veilig en milieukundig
– Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
– Inspectie van sloopobject
– Inventarisatie van stoffen
– Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Verder zorgt Sloop-Concurrent ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. We gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten.

Brandschade sloop proces in stappen

Het slopen van een afgebrande ruimte, winkel of kantoorpand bij een gecertificeerd bedrijf zoals Sloop-Concurrent kent een bepaald sloopproces dat vaststaat. Het sloopproces kent de volgende stappen:
1. Als eerste vraagt u een offerte bij ons aan zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult de offerte via ons online invulformulier in en dan zorgen wij voor een prijsopgave. Wij garanderen bovendien een snelle reactie van binnen 24 uur.
2. U bent enthousiast geworden van onze professionele sloopservice en overtuigd van de lage prijs voor top kwaliteit service.
3. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen en alle documenten en de locatie van het sloopproject gaan bekijken. Door dit te doen krijgen wij een goed beeld van de stoffen waarmee we te maken krijgen en de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat zal vrijkomen. Ook inventariseren we of er eventuele verontreinigde sloopmaterialen vrij kunnen komen. Als wij verontreinigde sloopmaterialen tegenkomen, dan kunnen wij deze verwijderen door middel van onze asbest saneerders. Deze zijn evenals de professionals uit de sloop gecertificeerd op veiligheid en milieukundigheid. Tot slot maken wij een risicoanalyse van de omgeving van het sloopobject en voor de arbeidsveiligheid.
4. Als wij de gegevens van de stap hierboven (stap 2) hebben bestudeerd, dan wordt er een professioneel sloopplan opgesteld. In het sloopplan wordt beschreven hoe wij de materialen die vrijkomen veilig en op een milieukundige wijze kunnen scheiden en afvoeren. Ook worden er diverse veiligheidsmaatregelen beschreven. Tot slot weergeven wij uw eisen systematisch.
5. Na het voltooien van het sloopplan gaan we aan de slag met de uitvoering van de winkelsloop. De sloopwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door professioneel personeel op het gebied van veilig en milieukundig sloopwerk.
6. Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat de locatie van de sloopplaats veilig en toegankelijk is voor de omgeving en sloopwerkers.
7. De laatste stap is de oplevering van het project. Dit wordt schriftelijk in overleg met u vastgesteld. We zullen een stoffenverantwoording opstellen van alle vrijkomende sloopmaterialen zoals eerder beschreven. Indien u wilt, mogen de sloopmaterialen aan u worden overhandigd in plaats van aan de daar toe bestemde stortplek. Dit mag in overleg.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

Sloop-Concurrent houdt rekening met de omgeving

Sloop-Concurrent zal altijd vóór, tijdens en na het sloopproject blijven communiceren met de stakeholders en betrokkenen van het project. De Sloop-Concurrent vindt het belangrijk dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is tijdens het sloopproces en houdt tijdens de werkzaamheden van het sloopproces rekening met de omgeving. Naast dat het belangrijk is voor de omgeving wetend waar hij of zei aan toe is, is het ook van belang voor Sloop-Concurrent zelf om te kunnen zorgen dat alles via planning kan verlopen.

Waarom kiezen voor Sloop-Concurrent?

Sloop-Concurrent werkt al 27 jaar met professionals welke actief zijn in heel Nederland. Daarnaast bezitten wij alle documenten en certificeringen welke nodig zijn om het een professioneel sloopbedrijf te mogen noemen. Het verwijderen van brandschade is voor ons geen probleem, ook het aantal vierkante meters maken hierin geen verschil. Onze medewerkers zullen elk project met precisie en zorg uitvoeren. Tot slot zullen wij na afloop de werkplek netjes achterlaten. 

Referenties Sloop-Concurrent

Wij van Sloop-Concurrent zijn altijd benieuwd naar uw mening en delen deze dan ook graag met u. Zo proberen wij van al onze klanten een referentie te ontvangen zodat u een beter beeld krijgt van Sloop-Concurrent. Ook kunt u doormiddel van onze beelden een betere inschatting maken hoe wij daadwerkelijk te werk gaan. Bent u benieuwd naar onze sloopprojecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren? Klik hier voor ons overzicht met referenties van onze sloopprojecten.

Heeft u hulp nodig bij uw brandschade?

Heeft u hulp nodig bij het slopen van uw brandschade welke is aangericht in uw woning of kantoorpand? Wij van Sloop-Concurrent helpen u natuurlijk graag. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen met betrekking op brandschade in het algemeen? Uiteraard mag u dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunt u ons bereiken per telefoon of email. Klik hier voor al onze contactgegevens.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!