Demontage of renovatiesloop

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Demontage en renovatiesloop volgen elkaar vaak op. Bij demontage worden oude elementen verwijderd zodat een deel hergebruikt kan worden. Bij renovatiesloop wordt alles gesloopt dat niet meer hergebruikt gaat worden. Een reden voor de combinatie renovatiesloop en demontage kan zijn dat het een monumentaal pand betreft maar renovatiesloop wordt ook vaak gebruikt om de kosten te drukken. In veel gevallen is renovatiesloop namelijk goedkoper dan het volledig slopen en heropbouwen van een object.

Demontage wordt vaak ingezet als delen van een pand hergebruikt moeten worden. In veel gevallen is dit bij renovatiesloop de eerste stap. Bij renovatiesloop wordt vervolgens een pand dusdanig gesloopt dat het daarna gerenoveerd kan worden. Het pand wordt dan ofwel in originele staat gemaakt ofwel met originele elementen aangekleed. 

Uw demontage/renovatiesloop volledig voor u verzorgd

Er wordt wellicht wel eens aan voorbijgegaan, maar demontage/renovatiesloop is een combinatie die eigenlijk altijd hand in hand gaat. Met name dat eerste aspect wordt nog wel eens onderschat. Ten onrechte wordt nog wel eens gedacht dat het slopen van een pand simpelweg betekent dat alle muren worden neergehaald en het puin vervolgens wordt opgeruimd. Zo eenvoudig is het echter niet. Een pand, zelfs een leegstaand pand, kan meestal niet direct worden klaargemaakt voor renovatie. Er zullen eerst spullen en onderdelen vakkundig moeten worden verwijderd, voordat overgegaan kan worden naar de volgende fase. Met Sloop-Gigant hebt u een expert gevonden die op beide gebieden kundig en ervaren is. Wij zijn uw totaalpartner in alle vormen van demontage/renovatiesloop. Wij werken snel, secuur en tegen scherpe prijzen.

Waarom demontage/renovatiesloop nodig is

Vaak wordt gedacht dat een pand leeg is wanneer alle spullen zijn verwijderd. In veruit de meeste gevallen is dit niet waar. Om een pand echt leeg te maken, moeten alle onderdelen worden verwijderd; ook de onderdelen die ogenschijnlijk onlosmakelijk aan het pand verbonden zijn. Dit kunnen dingen zijn als vloeren, wanden, plafonds, zuilen, maar ook deuren, matten, sanitair en ga zo maar door. Daarom spreken wij ook altijd van demontage/renovatiesloop: een pand gereedmaken voor grondige renovatie bestaat altijd uit meerdere onderdelen.

Allereerst zorgen wij natuurlijk voor een volledige afvoer van eventueel aanwezige inventaris. Dit doen wij snel en netjes. Netjes betekent niet alleen dat wij secuur en met respect voor de spullen werken, maar ook dat deze de juiste bestemming krijgen. Wellicht is er een opkoper die (een deel van) de inboedel wil hebben, of kunnen delen van de inventaris naar de kringloop worden gebracht. Is dat niet het geval, dan zorgen wij ervoor dat alles netjes gerecycled wordt. Wij verrichten al onze werkzaamheden altijd met het oog op het milieu en ontruimen met respect voor pand en omgeving.

Wanneer de inboedel volledig is verwijderd, kan worden begonnen met de demontage. Nu zult u ontdekken waarom wij altijd spreken van demontage/renovatiesloop als één geheel. Bij de renovatie van een pand wordt dikwijls gevraagd om het pand casco op te leveren. Hiervan worden nog wel eens verschillende definities gehanteerd, maar vaak betekent dit dat alleen het geraamte van het pand moet blijven staan: het beton, de muren en het staal. Al het overige, vaak zelfs kozijnen, ramen en deuren, moeten dan worden verwijderd. Wij zijn de aangewezen partij om dit te verzorgen.

Demontage/renovatiesloop kan nodig zijn om meerdere redenen. Allereerst: veiligheid. Het kan namelijk goed zijn dat er in het pand materialen en stoffen aanwezig zijn die niet langer gewenst zijn. Ook kan onvolledige demontage voor gevaarlijke situaties zorgen tijdens de wederopbouw/renovatie. Zeker wanneer bepaalde onderdelen niet meer in goede staat zijn, kunnen deze voor gevaar en ongelukken zorgen wanneer er weer aan het pand wordt gewerkt. 

Hoe wij te werk gaan

Sloop-Gigant beschikt over meer dan twintig jaar ervaring. Wij hebben demontage/renovatiesloop uitgevoerd voor tal van opdrachtgevers aan zo’n beetje alle mogelijke panden. Van woonhuizen tot scholen, van bedrijfspanden tot fabriekshallen en van schuren tot monumentale panden. Onze ervaren mensen hebben voor elke klus de juiste aanpak. Wij zorgen ervoor dat wij goed voorbereid en met een weldoordacht plan te werk gaan. Dit zorgt niet alleen voor een snelle afronding van het project, maar garandeert ook een veilige gang van zaken.

Wij zijn inzetbaar voor zowel kleine als zeer grote projecten en kunnen altijd de benodigde capaciteit vrijmaken. Wij hebben inmiddels meer dan 100 ervaren professionals voor ons werken. Allemaal beschikken zij over de benodigde kennis en kunde. Ook zijn zij in het bezit van een veiligheidspaspoort. Wanneer u ons inschakelt, weet u dat er verantwoord gewerkt wordt.

Inherent aan demontage/renovatiesloop is dat wij soms op uitdagingen stuiten. Een leeggeruimd pand oogt wellicht kaal; het kan nog vele geheimen en verrassingen herbergen. Deze situaties zullen ons nooit verrassen. Wij hebben alles al een keer gedaan en meegemaakt. Mede dankzij deze ervaring, kunnen wij vooral al zeer goed inschatten hoe wij uw project het beste uit moeten voeren.

Naast dat onze mensen over zeer veel ervaring beschikken, werken zij ook volgens de laatste technieken en met behulp van hoogwaardige, goed onderhouden machines, gereedschappen en hulpmiddelen. Dit is essentieel om u de service te kunnen bieden die u mag verwachten. Door onze ervaring weten wij inmiddels dat demontage/renovatiesloop écht vakwerk is, dat niet door elk bedrijf kan worden uitgevoerd. Omdat er een reële kans is dat men op verrassingen stuit, is het van groot belang om te allen tijde perfect voorbereid en uitgerust te zijn. Het laatste dat u wilt is dat uw project halverwege stil komt te liggen omdat er een onvoorziene omstandigheid is waardoor de plannen terug moeten naar de tekentafel.

Kosten voor renovatiesloop en demontage

Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een landelijk opererende specialist. Vanwege de omvang van onze organisatie vreest u wellicht voor hoge prijzen. Wij kunnen u direct geruststellen. Wij hanteren zeer scherpe uurtarieven tussen 25 en 35 euro. Zo blijft elk project behapbaar voor u. Hebt u een zeer groot project en wilt u extra zekerheid dat u hiervoor niet te veel zult betalen? Wij kunnen voor grotere projecten indien gewenst vaste prijsafspraken met u maken. Alle werkzaamheden worden dan voor de van tevoren afgesproken prijs uitgevoerd.

Wij zijn een all-in specialist. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, weet u zeker dat u geen derde partij in hoeft te schakelen. Wij kunnen alles in eigen huis verzorgen. Dit scheelt u in de kosten, zorgt voor een snellere planning en bovendien is dit voor u een stuk prettiger communiceren. Wij ontzorgen u volledig, zodat u naar dit gedeelte van uw project geen omkijken hebt. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Hebt u een demontage/renovatiesloop die moet worden uitgevoerd? Vraag via de website direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvangt u antwoord van ons. Wees zo specifiek mogelijk in uw aanvraag. Want: hoe specifieker uw aanvraag, des te specifieker het prijsvoorstel is dat wij u kunnen doen. 

Demontage/renovatiesloop

Wat ons werk zo leuk maakt, is dat wij vaak het verschil kunnen maken door mee te denken. Dat lijkt misschien niet zo, want sloop is sloop, denken veel mensen. Elke vorm van sloop is echter weer anders. Slopen kan op veel verschillende manieren: van recht-toe-recht aan tot zeer subtiel of een ix van beide. Dat laatste is van toepassing op demontage/renovatiesloop. Dit is dan ook een soort sloop die onze mensen altijd met veel plezier uitvoeren. Hier valt namelijk veel genoegdoening uit te halen. Voor ons, maar ook voor u of voor de eigenaren/beheerders van het pand/de panden.

Meedenken maakt het werk van andere eenvoudiger

Al meer dan twintig jaar zijn wij een betrouwbare partner bij alle vormen van sloop. Voor demontage/renovatiesloop worden wij vaak gevraagd omdat wij hebben bewezen mee te kunnen denken en oplossingen te kunnen bieden die het werk voor andere partijen makkelijker maakt. Bij demontage/renovatiesloop is er eigenlijk nooit sprake van een eenvoudige sloop. Het gaat namelijk niet om totaalsloop. Tegelijkertijd wilt u als opdrachtgever wel dat overbodige elementen worden verwijderd, zonder de elementen die nog moeten worden gebruikt, worden aangetast.

Nuances als deze maken dat wij dit soort projecten zo graag uitvoeren. Het is voor ons elke keer weer de perfecte gelegenheid om ons kunnen te tonen. Wij begrijpen de nuances van gericht slopen. Specifieke opdrachten, samenwerken met andere partijen en met u meedenken: wij doen het graag.

Samen met u een plan van aanpak maken

Voordat wij van start gaan, maken wij samen met u een plan van aanpak. Wat moet er precies gebeuren? Het is van cruciaal belang om dit van tevoren goed in kaart te brengen. Het is namelijk niet de bedoeling dat wij zaken slopen of verwijderen waarvan achteraf bleek dat zij hadden moeten blijven staan. U kunt onze ervaren professionals altijd met een gerust hart hun werk laten doen. Dankzij onze ervaring weten wij wat belangrijk is. Wij weten wat wij met u door moeten nemen en waar wij naar moeten vragen. Zo is reeds bij aanvang van de demontage/renovatieslop al op alle gebieden duidelijk wat er van ons wordt verwacht. Wij weten wat er wel en niet moet gebeuren en zijn op de hoogte van waar de uitdagingen zich bevinden.

Komen wij tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden onverwachte zaken tegen, dan zullen wij altijd helder met u communiceren en uitleggen wat er geconstateerd is. We gaan natuurlijk nooit zomaar op onze eigen intuïtie af, maar overleggen en checken met u.

Ook voor zeer grote projecten

Onze opdrachtgevers voor demontage/renovatiesloop komen uit allerlei sectoren. De ene keer werken wij voor particulieren, dan weer voor projectontwikkelaars of de woningbouw. Dit betekent dat wij ook ingezet kunnen worden bij zeer grote projecten. Bij dit type sloop gaat het zelden om een enkele woning, maar vaak om een hele straat of – bij zakelijke klanten – om een groot kantoorcomplex. Wat het ook is en wat uw wensen ook zijn: wij kunnen u perfect van dienst zijn.