Keuken renoveren

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Een goed alternatief, als het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken budgetair buiten bereik blijkt, is het laten renoveren van uw keuken. U zult versteld staan van de verandering als wij deze ruimte hebben gerenoveerd. Uiteraard checken wij eerst hoe het gesteld is met de bouwtechnische staat van uw oude keuken.

Vaak is die nog prima in orde. Door bijvoorbeeld de kastdeurtjes  (inclusief grepen) te vervangen wordt al een heel ander effect bereikt. Ook het plaatsen van een nieuw aanrechtblad doet wonderen. Als wij dan ook nog een moderne afzuigkap kunnen ophangen en zorgen voor nieuwe werk- en sfeerverlichting in uw keuken, bent u voor een zeer scherpe prijs een gelukkig mens met uw vernieuwde keuken. De kosten van het renoveren van een keuken zijn veel lager.

Wij kunnen namelijk ook verouderde onderdelen vervangen. Als u graag wilt weten of renovatie ook bij uw keuken mogelijk is kunt u met ons contact opnemen.

Laat uw keuken renoveren door ons sloopbedrijf

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van renovatie specifiek voor uw keuken maar wij zijn ook inzet baar voor een muur verwijderen of andere sloop werkzaamheden. En u hoeft niet bang te zijn,  vrijwel elke ruimte kunnen wij renoveren! Kortom bent u op zoek naar een nieuwe keuken overweeg dan ook eens de optie om uw huidige te laten renoveren. Wilt u hier ook gebruik van maken?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons. U kunt ook verder over onze site surfen om meer informatie tot u te krijgen. Wij merken ook dat onze foto’s een goed beeld geven van wat u van ons kunt verwachten. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.