Sloopbedrijf Heemstede

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Zoekt u een sloopbedrijf in de omgeving van Heemstede?

Het vinden van een goed sloopbedrijf kan soms erg lastig zijn. Het ene sloopbedrijf is erg duur en het andere sloopbedrijf kan niet alle sloopwerkzaamheden uitvoeren. Wij van Sloop-Concurrent hebben hierin op ingespeeld en kan eigenlijk alle sloopwerkzaamheden uitvoeren, zelfs maatwerk voor een goede prijs. Hieronder lichten wij graag vier sloopprojecten toe:

Staat uw klus hier niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, al onze gegevens kunt u vinden op onze contactpagina.

 

Het verwijderen van plavuizen in Heemstede en omgeving

Heeft u een nieuwe woning gekocht in Heemstede of bent u toe aan een nieuwe uitstraling in uw woning? En moeten daarvoor de vloertegels verwijderd worden? Dan kunt u prima bij Sloop-Concurrent terecht! Het slopen van cementen plavuizen gaat prima met een sloophamer of een breekhamer. Maar u kunt niet zomaar de tegels kapot slaan. U moet bijvoorbeeld rekening houden met een vloerverwarming. Als u in het bezit bent van een vloerverwarming raden wij het aan om dit altijd door een sloopbedrijf te laten uitvoeren. Zodra de vloerverwarming geraakt wordt door een sloophamer kan de schade enorm zijn. Heeft u geen cementen tegels maar gelijmde tegels dan is dat alweer een stuk makkelijker te verwijderen. Het enige nadeel van gelijmde tegels is dat er lijmresten achterblijven op de ondergrond. Deze moeten dan nog wel met een betonschuurmachine verwijderd worden. Heeft u hulp nodig bij het verwijderen van uw plavuizen? Vraag dan een vrijblijvende offerte op.

 

Tijd voor een nieuwe keuken?

Het vernieuwen van een badkamer, toilet of een keuken is altijd erg leuk als het klaar is. Maar voordat de nieuwe keuken erin kan, moet eerst de oude keuken eruit. In sommige gevallen is de ‘oude’ keuken nog in een zeer goede staat dat deze herplaatst kan worden. Dit betekent wel dat de keuken op een nette wijze uit elkaar gehaald moet worden. Ook is het handig dat alle onderdelen netjes bij elkaar bewaart zodat u de keuken op de nieuwe plek weer makkelijk in elkaar kunt zetten. Als u geen verstand heeft van het demonteren van een keuken, dan is het handiger om een sloopbedrijf in te huren. Sloop-Concurrent heeft al jarenlang ervaring op het gebied van het demonteren van een keuken. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat de keuken niet meer in een goede staat is en dat deze volledig verwijderd en afgevoerd moet worden. Op deze manier kan de keuken een stuk gemakkelijker gesloopt worden. Om kosten te besparen kunt u zelf een begin maken van het slopen van uw oude keuken. Let hierbij wel op dat u het water afkoppelt, de elektriciteit ontkoppelt en dat u niet teveel beschadigen aanbrengt op uw vloer en plafond. Daarom is het gebruik van vakkundige apparatuur van belang om het werk snel, efficiënt en met zorg te kunnen uitvoeren. Sloop-Concurrent kunt u volledig ontzorgen en de keukenboer kan zo uw nieuwe keuken plaatsen. Ook over het afvoeren van de vrijgekomen materialen hoeft u zich geen zorgen over te maken. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Zo zorgen wij ervoor dat dit terecht komt op de juiste stortplaats en dat de materialen gescheiden en gerecycled kunnen worden.
Moet er bij het slopen van uw keuken ook nog een muur verwijderd worden om een open keuken te kunnen creëren? Allemaal geen probleem, wij maken graag een afspraak met u om zo uw ideale keuken te kunnen creëren. Klik hier voor al onze contactgegevens, of klik hier om een offerte op te vragen!

 

Woning ontruimen in Heemstede?

Helaas komt het nog steeds voor, woningontruimingen. Een woningontruiming kan plaatst vinden op het moment dat u een huurhuis moet verlaten of bij het overlijden van een dierbare. Beide gevallen is het een trieste situatie en bent u vaak erg emotioneel. Daardoor kost een woningontruiming veel meer tijd dan nodig en kunt u tijdens het overlijden van een dierbare ook geen afstand doen van het nalatenschap. In dit soort gevallen is het handiger als u kiest voor een sloopbedrijf zoals Sloop-Concurrent. Wij hebben geen emotionele band met de spullen en kunnen ervoor zorgen dat de ontruiming binnen een dag is gerealiseerd. Natuurlijk begrijpen wij dat u zelf zeggenschap wilt hebben over welke spullen weg kunnen en welke niet. In dit soort gevallen kunnen we wij ervoor zorgen dat de spullen worden ondergebracht bij een opslag. Op deze manier kunt u op een later tijdstip alle spullen bekijken en kunt u zelf bepalen welke u behoudt en welke u weggooit. Zo kunt u rustig rouwen en alles wat betreft een uitvaart nodig heeft te verzorgen. Ook bespaart u kosten door de huur direct op te zeggen. Heeft u hulp nodig bij een ontruiming in Heemstede of omgeving? Sloop-Concurrent helpt u graag!

 

Wietplantage ontdekt in uw huurpand?

Bent u de eigenaar van een huurwoning en heeft u tijdens de huurovereenkomst een wietplantage ontdekt in uw woning? Of bent u gebeld door de politie dat uw woning vol staat met een plantage? Dan staat er naast een heleboel ellende ook een hoop kosten op u te wachten. Vaak in dit soort situaties is de huurder er al vandoor en blijft de eigenaar achter met een wietplantage. Tijdens het ontruimen van de wietplantage wordt er totaal geen rekening gehouden met de eigenaar. Zo wordt alle elektriciteit ontkoppelt en ook de filters en afvoeren worden helemaal vol gespoten met purschuim. Op deze manier kost het voor de eigenaar een hoop tijd en geld om de woning weer bewoonbaar te maken. Nadat het onderzoek is afgesloten moet de woning helemaal hennep vrij gemaakt worden. Deze opruimwerkzaamheden kunt u helaas niet zelf uitvoeren aangezien er een hoop chemicaliën vrijkomen tijdens het verwijderen van de planten. Zo is Sloop-Concurrent precies op de hoogte van alle handelingen die nodig zijn om de wietplantage op de juiste wijze te kunnen verwijderen. Mocht u meer informatie willen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op met Sloop-Concurrent.

 

Heemstede en omgeving?

Sloop-Concurrent is niet alleen werkzaam in Heemstede. Sloop-Concurrent is al meer dan 27 jaar actief als sloopbedrijf en is ondertussen uitgegroeid tot een landelijk sloopbedrijf. Naast de ervaring, kennis en juiste apparatuur, bezitten wij ook alle vergunningen die nodig zijn om sloopwerkzaamheden te mogen uitvoeren.

Kosten en planning van uw sloopproject

De kosten per sloopopdracht hangt af van diverse items. Denk hierbij aan de grootte, de moeilijkheidsgraat maar ook wat voor apparatuur er nodig is om de klus te kunnen klaren. Naast dat wij het belangrijk vinden dat de kosten laag blijven, vinden wij het ook erg belangrijk dat er een duidelijke planning aanwezig is. Op deze manier weet iedereen waar die aan toe is en hoelang het project gaande is. Ook kunnen wij direct de omgeving inlichten voor eventuele overlast. Bent u benieuwd naar de kosten van uw project? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!

Contact met Sloop-Concurrent

Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina. Zo kunt u ons telefonisch maar ook per mail benaderen. Bij het benaderen per mail proberen wij altijd binnen 24 uur te reageren. Ook bij het aanvragen van een offerte proberen wij snel te handelen en u binnen 24 uur te voorzien van een passende offerte. Tot slot kunt u ook altijd ons benaderen via ons contactformulier op de website.