Sloopbedrijf Zandvoort

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Heeft u een sloopbedrijf nodig in de omgeving van Zandvoort?

Gaat u uw badkamer verbouwen, is het tijd voor een trap renovatie of heeft u een andere sloop? Dan bent u bij Sloop-Concurrent in de omgeving Zandvoort zeker aan het juiste adres. Ondertussen zijn wij naast Zandvoort ook bekend in de rest van Nederland en zijn dus niet verbonden aan alleen Zandvoort. Naast vakbekwaam personeel, vinden wij het ook erg belangrijk dat wij snel en efficiënt kunnen handelen. Denk hierbij aan kennis van vergunningen per gemeente, de juiste apparatuur en certificeringen als sloopbedrijf. Ook maakt het ons niet uit hoe groot of hoe klein het sloopproject is, of het een maatwerk of standaard project is, ieder project wordt met beide handen aangepakt. In de gemeente Zandvoort en omgeving zijn de volgende projecten erg populair:

Badkamer renovatie
Trap renovatie
Totaalsloop
– Stucwerk verwijderen

Heeft u een compleet ander sloopproject, ook dat is geen probleem, op de website kunt u de meest gebruikelijke projecten terug vinden, mocht uw project er niet tussen staan, neem dan uiteraard contact met ons op.

Een badkamer renovatie in Zandvoort?

U mag eindelijk uw oude badkamer vervangen voor een nieuwe, wellicht grotere of er word enkel wat kleine items vervangen, het kan allemaal bij Sloop-Concurrent. In de meeste gevallen vindt men de badkamer te klein en daardoor wordt er vaak gekozen om een andere ruimte te kiezen binnen de woning. Het is niet ten alle tijden mogelijk om de badkamer te verplaatsen binnen uw woning, er moet namelijk met veel zaken rekening gehouden worden. Zo moet u denken aan ventilatie, de capaciteit van de CV ketel en het elektra. Voordat u dus kiest voor een andere ruimte is het handig dit allemaal grondig te onderzoeken. De makkelijkste oplossing is om een muur te doorbreken en deze te verplaatsen. Hierbij moet wel weer rekening gehouden worden of de muur een draagmuur is of niet. Anders kunt u in de toekomst verzakkingen krijgen in uw woning en dat zorgt voor een heleboel kosten. Uiteraard kan het ook zijn dat u tevreden bent met de grootte van de badkamer en dat er enkel een nieuwe badkamer geplaats hoeft te worden. Dan is het een kwestie van slopen en een nieuwe plaatsen. Het sloopwerk zal dan een stuk gemakkelijker zijn en kunt u ook voor een groot gedeelte zelf uitvoeren. Mocht u dit toch liever door een professional willen laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact op met Sloop-Concurrent.

Renovatie aan uw trap in de gemeente Zandvoort en omgeving?

Een trap is vaak het middelpunt van uw woning, deze is vaak al zichtbaar op het moment dat u de deur open doet. En toch wordt een trap vaak vergeten tijdens het renoveren/verbouwen van een woning, wat eigenlijk erg zonde is. Het renoveren van een trap kost over het algemeen weinig tijd ten opzichte van andere renovatieklussen en raden het dan eigenlijk ook altijd wel aan om iets te doen met een kapotte trap. Ook hoeft deze klus niet enorm veel geld te kosten, zo kan een likje verf al heel veel doen, uiteraard is dit dan ook een klus waarbij u zelf de handen uit de mouwen kunt steken. Maar is het zo dat u een compleet andere trap wilt, bijvoorbeeld een trap van hout of metaal of juist de trap steiler maken, dan raden wij het eigenlijk af om dit zelf te renoveren. Het slopen van een trap met weinig kennis en expertise kan grote gevolgen hebben. Zo kunt u door een verkeerde handeling bijvoorbeeld het steunpunt slopen, dit kan grote gevolgen hebben voor de toekomst, hierbij moet u denken aan het afbreken van uw trap. Daarom raden wij altijd aan een gespecialiseerd bedrijf zoals Sloop-Concurrent in te schakelen bij het renoveren van een trap. Wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen voor uw traprenovatie, klik dan hier.

Heeft u een totaalsloop nodig?

Er zijn een heleboel diverse redenaties waarom u een totaalsloop nodig zou kunnen hebben. Zo moet u bijvoorbeeld ruimte maken voor nieuwbouwwoningen in Zandvoort of uw oude schuur in de tuin is zo erg verpauperd dat het renoveren meer kosten met zich meebrengt dan slopen. Zo zijn er natuurlijk nog veel meer redenaties te bedenken waarvoor een totaalsloop nodig is. Ook dit is net zoals de badkamer renovatie een behoorlijke klus die u niet zomaar zelf kunt uitvoeren. Het is niet alleen het slopen van een gebouw maar er komen nog veel meer zaken kijken zoals het hebben van een vergunning, fundering en draagmuren. Als u de verkeerde volgorde toepast kan dit grote gevolgen hebben voor het slooptraject waardoor er zeer gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Daarom adviseren wij van Sloop-Concurrent dit te laten uitvoeren door een gecertificeerd sloopbedrijf. Uiteraard kunt u bij Sloop-Concurrent terecht en zorgen wij ervoor dat alle sloopmaterialen netjes worden afgevoerd op de daarvoor bestemde stortplaats. Naast dat wij de materialen afvoeren zorgen wij er ook voor dat alles gescheiden en gerecycled wordt, dit staat bij ons hoog in het vaandel.

Stucwerk laten verwijderen door Sloop-Concurrent

Het verwijderen van stucwerk is een tijdrovende klus, het kost naast veel tijd een hoop energie als je niet precies weet hoe het werkt. Uiteraard, oefening baart kunst maar hierbij moet geen schade worden aangebracht op de onderliggende laag. Dit zou zonde zijn als u kosten wilt besparen door deze klus zelf uit te voeren. Daarom raden wij het altijd aan om u goed te laten informeren als u geen kennis heeft van het verwijderen van stucwerk. Mocht u echt twee linkerhanden hebben dan raden wij het af om het zelf het stucwerk te verwijderen. In dit geval kan Sloop-Concurrent u een helpende hand bieden om het stucwerk van uw muur te verwijderen. Zo weet u zeker dat de klus op de juiste wijze wordt uitgevoerd en hoeft u geen zorgen te maken over schade op de onderliggende laag. Zo heeft Sloop-Concurrent al meer dan 27 jaar ervaring op het gebied van het verwijderen van stucwerk. Naast ervaring is er ook zeker kennis in huis en kunnen wij als sloopbedrijf elk stucwerk project aan.

Zandvoort en omgeving

Tijdens het verrichten van sloopwerkzaamheden vinden wij het erg belangrijk dat de omgeving van het sloopobject is ingelicht over de plannen. Zo weten omwonende precies wat er staat te gebeuren en ook als hierbij geluidsoverlast optreed dat men hiervan op de hoogte is. Om dit te kunnen realiseren werken wij volgens strakke deadlines om de klus altijd binnen de gestelde deadline af te ronden. Dit staat bij ons hoog in het vaandel omdat men vaak aansluitend werkmannen/bedrijven inschakelen om bijvoorbeeld de nieuwe keuken, badkamer of trap te laten plaatsen. Uiteraard kan het zijn dat werkzaamheden uitlopen, dit kan komen door bijvoorbeeld het vinden van asbest. Hierbij moet vaak de sloop stop gezet worden om uit te zoeken waar het vandaan komt en of er op meerdere plekken asbest bevindt. Hier kan tijd overheen gaan waardoor de strakke planning niet meer gevolgd kan worden. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij u hier uiteraard over informeren.

Reviews Sloop-Concurrent

Na het verrichten van de werkzaamheden bij Sloop-Concurrent vragen wij u om uw mening achter te laten. Op deze manier kunnen wij in de toekomst onze werkwijze aanpassen als hierbij een nare ervaring is bijgebleven. Uiteraard kan het ook allemaal als positief ervaren zijn waardoor we wellicht nieuwe klanten kunnen enthousiasmeren voor een sloopopdracht. Alle huidige referenties kunt u vinden op onze referentie pagina.

Tijd voor een offerte?

Heeft u nog vragen over uw sloopproject kunt u deze ten alle tijden stellen via onze contactpagina. Mochten wij door het geven van alle informatie kunnen overtuigen om te kiezen voor Sloop-Concurrent kunt u ook direct een offerte opvragen via onze website. Zo zullen wij proberen deze binnen 24 uur te beantwoorden. Ook bij het beantwoorden van vragen zullen wij onze uiterste best doen om deze binnen 24 uur te beantwoorden. Ook is het maken van een afspraak van een van onze slopers geen probleem. Klik hier voor onze contactpagina en wij helpen u graag!