Muur verwijderen

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Een grote open woonkeuken …. wie droomt hier nu niet van. Alleen om dit ook in uw huis te realiseren moet er vaak een muur wijken. Op zich is het verwijderen van een muur best zelf te doen maar kan alleen maar als je zeker weet dat je niet bezig bent een draagmuur te verwijderen.

Een draagmuur is een muur die de bovenliggende ruimte ondersteund, als je zo’n muur zomaar weg sloopt dan is het resultaat dat er plafonds instorten, of in sommige gevallen de gehele woning! Voorzichtigheid en verstand van zaken zijn vereisten.

Als u zelf geen zin, tijd of verstand hebt van dergelijke zaken dan adviseren wij u om deze werkzaamheden uit te besteden aan een gecertificeerd sloopbedrijf die ook nog eens garantie geeft over de uitgevoerde werkzaamheden. Een bedrijf zoals de Sloop-Concurrent.

Pas op voor een draag muur bij verwijderen!

Gaat u toch zelf aan de slag en u weet inmiddels dat u een draagmuur moet verwijderen om het beoogde resultaat te bereiken dan is het noodzakelijk met palen het plafond te ondersteunen. Dit wordt ook wel stutten genoemd. Stut daarvoor altijd naast de desbetreffende draag muur zodat de tijdelijke  palen de druk op kunnen vangen van bijvoorbeeld het plafond.

Het beste is om ook een zware houten balk te gebruiken en die tussen de twee constantiel palen te bevestigen. Voor meer informatie betreft het verwijderen van uw muur of muren kunt u ten alle tijden contact opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij begrijpen overigens best dat mensen de laatste jaren steeds meer zelf aan het klussen zijn geslagen in en rondom het huis.

De vele klusprogramma’s op de televisie dragen hier uiteraard aan bij. Toch benadrukken wij met klem dat sommige bouwactiviteiten echt aan professionele handen uitbesteed moet worden. Schoenmaker blijf bij je leest in in het geval van sloopwerkzaamheden een mooi Nederlands spreekwoord waar wij ons volledig in kunnen vinden. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.