Slopers

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

De wat ruigere mannen uit de bouw zijn vaak …. de slopers. Althans dat is het beeld. Natuurlijk moet je in goede conditie zijn om het vak van sloper te kunnen beoefenen maar tegenwoordig wordt er buiten het zogenaamde handmatig slopen, ook gebruik gemaakt van diverse soorten gereedschap. Hierdoor is het sloopwerk niet alleen maar weggelegd voor bijvoorbeeld “de sterkste man van Nederland” types.

Toch zijn slopers vaak stevige en grote kerels die wel een stootje kunnen hebben. Een gedeelte van het werk blijft namelijk bestaan uit het vullen van de ene puin container na de ander, die vervolgens gevuld worden door zo’n ….. 20 keer (met een volle kruiwagen)  heen en weer te lopen. Op deze manier kunt u zich direct voorstellen wat er van u “verwacht ” wordt ……… als u zelf met de sloophamer aan de gang gaat. Buiten het fysieke aspect moet u uiteraard ook de veiligheid niet uit het oog verliezen, dit kan alleen maar als uw bouw technische kennis bezit.

Duurzaam slopen door onze slopers

Belangrijke kenmerken voor duurzaam slopen zijn:

  • Van te voren houden wij een inventarisatie van grondstoffen en of materialen die gebruikt kunnen worden voor hergebruik of recycling.
  • Wij bekijken de alternatieven van sloop op basis van de milieubelasting (CO² emissie)
  • Wij beginnen de sloop in de eerste instantie altijd met de hand om materialen die hergebruikt kunnen worden, zo netjes mogelijk te kunnen verwijderen.
  • Wij doen aan een effectieve afvalstoffen scheiding.
  • Wij hanteren kwaliteitsborging
  • Wij maken een rapport waarin wij projectmatig het milieu effect weergeven.

Mede dankzij ons milieukeurmerk, certificaat BRL SVMS-007 zijn wij van alle regels qua duurzaam slopen op de hoogte. Slopers weten wel wat ze doen en hebben verstand van dragende constructies. Voordat er gesloopt wordt, word van tevoren alles aandachtig bekeken. Iedere keer opnieuw maken wij een professionele inschatting om te voorkomen dat we met een onveilige situatie te maken krijgen. Dit geeft ons antwoord op de vraag of het mogelijk is de sloop werkzaamheden veilig voor u uit te voeren.

Ons sloopbedrijf heeft jarenlang ervaring in het slopen van diverse gebouwen. Wij kunnen ons dan ook niet voorstellen dat wij uw sloop opdracht niet uit handen kunnen nemen tegen een scherp tarief. U kunt uw sloop opdracht met een gerust hart aan ons overlaten. Vult u het offerteformulier in en omschrijf uw te slopen werkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk. Binnen maximaal twee werkdagen ontvangt u van ons een kosten specificatie. Wellicht snel tot ziens als klant bij de Sloop-Concurrent.