Puin afvoeren

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Voor het afvoeren van bouwafval, ook wel puin genoemd, bent u bij de Sloop-Concurrent helemaal op de plek van bestemming. Als wij uw sloopwerkzaamheden verzorgen is dit inclusief het afvoeren van uw puin. Uiteraard komt het ook voor dat u zelfstandig uw sloopwerkzaamheden uitvoert en dat u alleen behoefte heeft aan de afvoer en verwerking van het puin.

Geen zorgen, ook dit doen wij graag. Surft u verder over onze website om te zien wat wij als bedrijf allemaal kunnen betekenen. Bent u inmiddels overtuigd van onze expertise vult u dan online een offerteformulier in. Binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt u een kostenspecificatie.

Meteen al het puin afvoeren bij slopen

Als wij sloopwerken uitvoeren voeren we meteen al het bouwafval voor u af. Uiteraard schatten wij voor de sloopwerkzaamheden hoeveel kubieke meter puin we te verwachten hebben in verband met de te plaatsen container.

Wij proberen altijd met de klant mee te denken. Dus overeenkomstig uw wens en het te verwachtte afval zullen wij het puin afvoeren. Vraag vrijblijvend een kostenspecificatie door het offerte formulier in te vullen.