Renovatie woning

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Wanneer u in een pand woont dat renovatie nodig heeft bent u bij ons op het juiste adres. Een totale opknapbeurt van een woning vergt namelijk veel vakmanschap en kennis van bouwkundige zaken. Laat uw woning of bedrijf dan ook over aan ons betrouwbare bedrijf met serieuze slopers.

Voordat een gebouw opgeknapt kan worden zal er eerst gezorgd moeten worden dat de binnenkant gesloopt wordt. Maar als het gaat om een gebouw waar later weer druk gebruik van wordt gemaakt dient de sloper uiteraard extra voorzichtig te zijn. Onze mensen hebben alle ervaring en kennis om ook uw huis of bedrijf klaar te stomen voor renovatie.

Betaalbare renovatie aan uw woning

Of het nu gaat om een leegstaand pand of een gebouw waar nog in gewerkt wordt, bij ons is uw project in goede handen. De inpandige sloop vergt vakmanschap en kennis van zaken in de uiteenlopende werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het leegslopen van gebouwen(strippen), ontmantelen van installaties en sloopwerkzaamheden voor

Omdat wij nauw contact onderhouden met andere specialisten in de markt zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe methodes om de renovatie van een woning tot een succes te maken. Omdat wij al vele jaren actief zijn op deze markt hebben wij de renovatie van vrijwel elk soort pand of woning inmiddels ervaren. Wij kunnen dan ook snel zien welke werkzaamheden vereist zijn als een woning in een slechte staat verkeert. Meer informatie over onze werkzaamheden vindt u op deze website. Surft u rustig verder op zoek naar de voor u geldende informatie.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons. Wellicht snel tot ziens.