Restaurant verbouwen

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Horecasloop door Sloop-Concurrent laten uitvoeren?

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw carrière en wordt het tijd dat uw restaurant, kroeg of lunchroom in een nieuw jasje wordt gestoken? Of is uw pand zo erg verouderd en is het beter om het pand te slopen en deze opnieuw op te bouwen? In beide gevallen helpt Sloop-Concurrent u graag! Het slopen van een horecagelegenheid gaat uiteraard niet zomaar, hiervoor is een vakkundig oog geen overbodige luxe. Sloop-Concurrent bestaat al meer dan 27 jaar en is ondertussen een begrip geworden als sloopbedrijf in heel Nederland. Zo helpen onze professionals u graag met iedere sloop!

Hoe gaat Sloop-Concurrent aan de slag?

Voordat u echt kunt beginnen met slopen is het belangrijk dat het hele pand leeg is en dat alle meubels, lichtbronnen en apparatuur verwijderd zijn. Zodra het hele pand leeg staat kan het echte sloopwerk gaan beginnen. U kunt natuurlijk om zoveel mogelijk kosten te besparen zelf beginnen met het verwijderen van wanden, vloeren, keuken en sanitaire voorzieningen. Maar wilt u hulp hebben van een professional, bent u bij Sloop-Concurrent aan het goede adres. Naast dat wij sloopwerk verrichten zorgen wij er ook voor dat al uw afval wordt afgevoerd en dat u in het bezit bent van alle verplichtte vergunningen die nodig zijn om het pand te mogen slopen. Omdat het slopen van een horecagelegenheid vaak net even anders werkt dan dat van een gewoon woonhuis is het wel verstandig dat u zich goed laat inlichten voordat u echt gaat slopen. In sommige gevallen heeft u te maken met een monumentaal pand waardoor het slopen van het gehele pand niet is toegestaan, mocht u zicht niet aan deze regels houden kunt u hoge boetes verwachten.

Horeca keuken laten verwijderen

het verwijderen van een horeca keuken is vaak niet binnen 1 werkdag gesloopt. De oppervlakte is vaak een stuk groter dan een gewoon woonhuis waardoor er simpelweg gezegd veel meer gesloopt moet worden. Ook zijn de keukenblokken vaak een stuk zwaarder dan een ‘gewone’ keuken en moeten deze vaak met zorg verwijderd worden aangezien ze vaak meegaan naar de nieuwe keuken. Net zoals het apparatuur wordt ook dit netjes en met beleid verwijderd. Mocht u het keukenblok en de apparatuur niet willen meenemen naar de nieuwe kroeg, lunchroom of restaurant zorgen wij er uiteraard voor dat alles netjes wordt afgevoerd. Zodra het keukenblok, kastjes en apparatuur de deur uit zijn wordt de rest van de keuken gedemonteerd, hier moet u denken aan wandtegels, vloertegels en radiatoren. Hierbij komen ook een heleboel leidingen vrij die wij dan ook weer netjes afdoppen. Op deze manier kan er weinig tot niets gebeuren. Ook de elektriciteit wordt netjes verwijderd of uitgeschakeld.

De sanitaire voorzieningen

Naast de grote keuken in uw horecagelegenheid bezit u ook vaak meerdere toiletten. Ook hier kunt u uiteraard zelf al een begin meemaken mocht u de kosten willen drukken. Het verwijderen van een toiletpot is geen hogere wiskunde en kunt u prima zelf verwijderen. Zorg er eerst voor dat de watertoevoer is afgesloten en laat al het water uit de pot verwijderen. Vervolgens koppelt u de afvoerleiding af en kunt u de toiletpot van zijn plek halen. Mocht u twee linkerhanden hebben, of lukt het simpelweg gewoon niet dan kunt u dit aan ons overlaten.

Het slopen van de wandtegels en vloertegels moeten ook met beleid geslopen. Zeker als er sprake is van een draagmuur of vloerverwarming. Naast dat het slopen met beleid gedaan moet worden, is het ook belangrijk dat u in het bezit bent van professioneel apparatuur. Dit maakt het werk vaak een stuk lichter waardoor het ook sneller gereed zal zijn. Wij van Sloop-Concurrent zijn in het bezit van al deze apparatuur en vakkennis. Ons personeel zijn allemaal gecertificeerd en weten waar ze het over hebben. Mocht u vragen hebben met betrekking tot het slopen van uw horeca pand, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Het maken van een offerte door Sloop-Concurrent

Er moet een horeca sloop worden uitgevoerd in uw pand en u bent op zoek naar een snelle, professioneel en vakkundig sloopbedrijf. Wij van Sloop-Concurrent proberen u binnen 24 uur te voorzien van een uitgebreide offerte. In sommige gevallen is de aanvraag te gecompliceerd waardoor wij graag op locatie het pand komen bekijken. Op deze manier proberen wij extra kosten te voorkomen in de toekomst. Zodra de offerte goed gekeurd wordt door u, moet er vaak nog diverse vergunningen aangevraagd worden. Dit verscheelt per gemeente en horecagelegenheid. Sloop-Concurrent gaat echter pas echt aan de slag op het moment dat al deze vergunningen aanwezig zijn, zo voorkomt u hoge boetes, wat uiteraard zonde is. Na het gedeeltelijk of volledig slopen van uw pand zorgen wij ervoor dat alle afvoermaterialen worden afgevoerd. Wij van Sloop-Concurrent rekenen hiervoor geen extra kosten aangezien wij het erg belangrijk vinden dat alle materialen op de juiste wijze worden gescheiden en gerecycled. Mocht u uiteraard diverse materialen willen behouden, zal dit in overleg plaatsvinden.

Sloop-Concurrent houdt omgeving graag op de hoogte

Het verwijderen of gedeeltelijk verwijderen van een horecapand gaat enkel op een efficiënte wijze op het moment dat er een goede planning is gemaakt. Naast dat al onze collega’s goed op de hoogte moeten zijn van de sloop vinden wij het ook erg belangrijk dat de omgeving op de hoogte is van de sloop. Zo ontstaat er duidelijkheid voor iedereen waardoor de sloop vaak veel sneller en efficiënter uitgevoerd kan worden. Ook het behalen van de uiterste streefdatum van oplevering wordt met een duidelijke planning altijd gehaald!

Vakkennis

Het uitvoeren van sloopwerkzaamheden mag tegenwoordig niet zomaar meer. Het is belangrijk dat wij als sloopbedrijf gecertificeerd zijn om zo gedekt te zijn voor bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering. Er kan ten alle tijden wat mis gaan en dat kan soms hoog in de papieren oplopen. Daarnaast is het belangrijk dat er direct geschakeld kan worden, wij vinden het belangrijk dat ons personeel direct kan handelen. Ook vinden wij het belangrijk dat ons personeel op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen van allerlei sloopwerkzaamheden en apparatuur. Deze markt blijft maar ontwikkelen waardoor sommige handelingen steeds sneller uitgevoerd kan worden. Dit betekent naast het sneller opleveren van een klus ook vaak dat de kosten meer gedrukt kan worden, die u dan uiteraard ook terug ziet in onze vrijblijvende offertes.

Wat is uw ervaring met Sloop-Concurrent?

Na elke sloopopdracht vragen wij u om uw ervaring met Sloop-Concurrent met ons te delen. Zo weten wij precies hoe u onze dienstverlening heeft ervaren en kunnen wij dit opnieuw toepassen of aanpassen in de toekomst. Via de contactpagina kunt u een referentie achterlaten. Bent u naast de mening van andere klanten ook benieuwd naar resultaten van andere sloopprojecten kunt u onze pagina referenties raadplegen.

Verder nog vragen?

Na het lezen van deze pagina kan het zijn dat u als nog vragen heeft met betrekking tot de horecasloop. Dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via mail, telefonisch of onze contactpagina op de website. Wij proberen deze vragen binnen 24 uur te beantwoorden.