CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk
 • Betrouwbaar
 • Erkend
 • Voordelig

Wilt u sleuven frezen voor elektra, waterleidingen of voor een vloerverwarming? Sleuven in een gebouw aanbrengen is een heel karwei. Bij  het aanbrengen van sleuven komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij van Sloop-Concurrent helpen u graag! Wij hebben al ruim 27 jaar ervaring in sloopwerkzaamheden en met het zagen en sleuven van frezen. Lees snel verder om meer te weten te komen over wat het zagen en frezen van sleuven precies inhoudt en waar rekening mee moet worden gehouden.

Wanneer moeten sleuven worden gezaagd en gefreesd?

In de meeste gevallen worden er sleuven gefreesd bij het installeren van een vloer- of wandverwarming. Een sleuf is een soort gleuf die met veel precisie en nauwkeurigheid wordt gezaagd of gefreesd. De Sloop-Concurrent is gespecialiseerd in het frezen van sleuven, met name in beton en steenachtig materiaal.

Een andere reden voor het laten installeren van sleuven is als er elektra- of waterleidingen in de vloeren of wanden moeten worden aangelegd. Ook worden er sleuven gezaagd of gefreesd voor bijvoorbeeld afvoeren in vloeren en/of wanden. Denk aan het installeren van spotjes. Wij kunnen u op elk gebied helpen!

Voordelen professionele aanbreng sleuven

Het profesioneel laten aanbrengen van sleuven door de experts van de Sloop-Concurrent brengt een aantal voordelen met zich mee. Denk hierbij aan onder andere:

 • Goedkope prijzen
 • Vakkundig te werk gaan: wij hebben de juiste apparatuur in huis om sleuven perfect te frezen en te zagen.
 • Werkzaamheden duren maximaal 1 werkdag
 • Het overig puinafval wordt afgevoerd, wij zorgen dat uw ruimte netjes achterblijft: bij de sloop van een keuken komt een hoop puin vrij. Wij zullen dit puin natuurlijk niet bij u in huis laten liggen. Wij zorgen ervoor dat dit puin terechtkomt op de daarvoor bestemde stortplaatsen.
 • Scherp geprijsde offerte: vraag hier uw gratis offerte aan! 

Betrek professionals bij uw project sleuven frezen

Het plaatsen en zagen van sleuven kan uiteraard niet handmatig worden gedaan. Doordat er veel nauwkeurigheid wordt vereist met gebruik van professionele apparatuur is het van belang dat u experts inschakelt. Deze experts kunnen u voorzien van de benodigde informatie en middelen.

Vraag hier uw offerte aan.

Voor wie wij sleuven frezen en zagen

Het maakt niet uit of u een grote of kleine klus vraagt, de Sloop-Concurrent helpt u al te graag. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast maakt het niet uit of dit nieuwbouw of bestaande bouw betreft; wij hebben ervaring wat betreft van allerlei soorten panden.

Frezen in beton en steen materialen

Onze experts zijn dagelijks bezig met het sleuven en frezen van bijvoorbeeld leidingen voor zaken als vloerverwarming, waterleidingen, dozen voor stopcontacten enzovoorts. Wij maken sleuven in vanallerlei materialen, denk hierbij aan:

 • Kalkzand gesteente
 • Cement- en betonvloeren
 • Wanden/vloeren van beton

We maken hierbij gebruik van de hiervoor professionele machines zodat we elke opdracht naar uw tevredenheid kunnen uitvoeren.

Sleuven frezen voor vloerverwarming

Als u overweegt om een vloerverwarming te laten plaatsen, dan is het frezen van de vloerverwarming de meest voorkomende methode. De leidingen komen dan direct onder de bestaande vloer te liggen. Een groot voordeel hiervan is dat de installatie vrij snel klaar is (over het algemeen binnen 1 werkdag). Daarnaast is het een voordelige methode.

Na het leggen van de vloerverwarming

Wij kunnen uw vloer snel stofvrij maken nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Ook zorgen we voor de afwerking van de rest: de sleuven worden gevuld met cement en de vloerbedekking wordt over de aanlegde vloerverwarming gelegd. Het frezen in beton voor de aanleg van een vloerverwarming is binnen één dag geregeld. Vraag hier uw offerte aan om onze prijzen te bekijken.

Het sleuven frezen en zagen proces door Sloop-Concurrent in stappen

Indien u toch liever het sloopwerk uit handen geeft en er zeker van wilt zijn dat alles goed verloopt, kunt u Sloop-Concurrent inhuren. Het sleuven frezen bij een gecertificeerd bedrijf zoals Sloop-Concurrent kent een bepaald sloopproces dat vaststaat. Het proces bevat de volgende stappen:

 1. Als eerste vraagt u een offerte bij ons aan zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult de offerte via ons online invulformulier in en dan zorgen wij voor een prijsopgave. Wij garanderen bovendien een snelle reactie van binnen 24 uur.
 2. U bent enthousiast geworden van onze professionele (sloop)service en overtuigd van de lage prijs voor top kwaliteit service.
 3. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen en alle documenten en de locatie van het project gaan bekijken. Er moet eerst worden gekeken of het zagen in een betonnen wand of plafond kan. De draagconstructie zal goed worden onderzocht. Door dit te doen krijgen wij een beter beeld van de stoffen waarmee we te maken krijgen en de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat zal vrijkomen.
 4. Vervolgens wordt er professioneel sloopplan In het sloopplan wordt beschreven hoe wij de materialen die vrijkomen veilig en op een milieukundige wijze kunnen scheiden en afvoeren. Ook worden er diverse veiligheidsmaatregelen beschreven. Tot slot weergeven wij uw eisen systematisch.
 5. Na het voltooien van het sloopplan gaan we aan de slag met de uitvoering van de keukensloop. De sloopwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door professioneel personeel op het gebied van veilig en milieukundig sloopwerk.
 6. Indien u wilt, mogen de sloopmaterialen aan u worden overhandigd in plaats van aan de daar toe bestemde stortplek. Dit mag in overleg.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

Erkend en gecertificeerd voor sloop- en kluswerkzaamheden

Sloop-Concurrent is als sloopbedrijf officeel erkend en gecertificeerd voor het uitvoeren van de diverse sloopwerkzaamheden. Wij slopen volledig volgens de eisen zoals deze zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Wij zijn dan ook in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat voor slopen. Door onze jarenlange ervaring (zo’n 27 jaar!) kunnen wij de meest complexe sloopwerkzaamheden op een veilige en effectieve wijze voor u uitvoeren. Of dit nou kleine of wat grotere sloopklussen zijn. We zullen altijd zorgvuldig te werk gaan met specialistische apparatuur.

Hulp nodig bij het zagen en/of frezen van sleuven?

Heeft u hulp nodig bij het zagen en/of frezen van sleuven in uw huis? Wij van Sloop-Concurrent helpen u graag. Mocht u nog vragen hebben wat betreft sloopwerkzaamheden of het inhuren van Sloop-Concurrent als sloopbedrijf voor uw klus, neem gerust contact met ons op! Wij zijn per telefoon of e-mail bereikbaar. De contactgegevens kunt u terugvinden op de volgende pagina: contact.

Referenties Sloop-Concurrent

Bent u benieuwd naar projecten omtrent sleuven frezen die wij hebben uitgevoerd? Klik hier om de referenties van een aantal van onze sloopprojecten te lezen. Ook vindt u hier foto’s van de werkzaamheden om een beter beeld te geven.

Vraag hier uw offerte aan en wij beginnen zo snel mogelijk met de aanbreng van sleuven. Zo kunt u des te sneller genieten van uw vloerverwarming of andere gewenste installatie.