Prijsgids

Kosten frezen van sleuven

Kosten gaten in beton boren

Kosten zagen van beton

Sleuven frezen

Sleuven laten frezen

Door Sloop Concurrent kunt u al uw leiding en kabels verstoppen in de muren, plafond of vloer. Er zou daarna ook nog gestuct moeten worden voor een nette afwerking. Na het frezen van de sleuven, wordt de werkplek weer netjes schoongemaakt en het vuil weer meegenomen. Op deze manier heeft u er helemaal geen omkijken meer naar.

In de meeste gevallen worden er sleuven gefreesd bij het installeren van een vloer- of wandverwarming. Een sleuf is een soort gleuf die met veel precisie en nauwkeurigheid wordt gezaagd of gefreesd. De Sloop Concurrent is gespecialiseerd in het frezen van sleuven, met name in beton en steenachtig materiaal.

Een andere reden voor het laten installeren van sleuven is als er elektra- of waterleidingen in de vloeren of wanden moeten worden aangelegd. Ook worden er sleuven gezaagd of gefreesd voor bijvoorbeeld afvoeren in vloeren en/of wanden. Denk aan het installeren van spotjes. Wij kunnen u op elk gebied helpen!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Erkend en gecertificeerd voor het frezen van sleuven

Sloop Concurrent is een erkend sloopbedrijf

Sloop-Concurrent is als sloopbedrijf officeel erkend en gecertificeerd voor het uitvoeren van de diverse sloopwerkzaamheden. Wij slopen volledig volgens de eisen zoals deze zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Wij zijn dan ook in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat voor slopen. Door onze jarenlange ervaring (zo’n 27 jaar!) kunnen wij de meest complexe sloopwerkzaamheden op een veilige en effectieve wijze voor u uitvoeren. Of dit nou kleine of wat grotere sloopklussen zijn. We zullen altijd zorgvuldig te werk gaan met specialistische apparatuur.