Sloop en Grondwerk

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Wij van de Sloop-Concurrent houden ons bezig met het slopen van woningen, gebouwen en ontroerend goed. Dit doen wij volgens de wet en regelgevingen zoals deze voor de sloop worden weergegeven. Bij het slopen van woningen, gebouwen of ontroerend goed houden wij altijd rekening met de buren.

Wij zorgen dat u en uw buren weinig overlast ondervinden. Voordat wij woningen of gebouwen gaan slopen doen wij eerst een inventarisatie, stellen een plan op, geven u advies en na akkoord gaan wij over tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Bij oplevering treft u een schone bouwput aan, waardoor u weer kunt gaan opbouwen.

Wij voeren ook sloop- en grondwerk uit

In de loop der jaren hebben wij ons ook verdiept in grond werken. Het realiseren van de verschillende bouwprojecten heeft meestal letterlijk heel wat voeten in de aarde. Dergelijke projecten beginnen bijna allemaal met het grondwerk. Met het grondwerk wordt de basis gelegd voor alle verdere bouwwerkzaamheden.

En zoals het spreekwoord luidt: een goed begin is het halve werk. Machinaal of handmatig grondwerk is één van de eerste werkzaamheden waar wij als bedrijf mee zijn begonnen. Wij hebben alle kennis, ervaring en materieel in huis om ook uw grondwerk vakkundig en efficiënt uit te voeren. Wij hebben in Nederland al veel grondwerkzaamheden verzorgd van verschillende aard en omvang voor onder meer de aanleg van wegen en rioleringen en bij stedelijke vernieuwing.

Wij zijn volledig gecertificeerd om alle sanerings- en reinigingsactiviteiten uit te voeren. Wij hebben veel ervaring opgedaan in het grondwerk en hierin ook de nodige kennis opgedaan. Grondwerk is nodig bij het uitbouwen van uw woning, bij een goede fundering, bij nieuwbouw en dergelijke. Door onze beschikking over grondverzetmachines, die wij in verschillende tonnages hebben, kunnen wij goed werk leveren bij grondverbeteringsprojecten.

Heeft u sloopwerk of grondwerk werkzaamheden waar u hulp bij nodig heeft? Dan is het wel handig dat u ook voor grondwerk bij een bedrijf terecht kan. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.