Sloopbedrijf in Den Haag

Sloopbedrijf Den Haag

Gaat u uw huidige woning verbouwen? Of heeft u een nieuwe woning gekocht maar daar moet nog van alles aan gebeuren? Dan is het natuurlijk erg fijn als dit met precisie en een vakkundig oog wordt uitgevoerd. Zo is sloop-concurrent al 27 jaar actief als sloopbedrijf in zowel de zakelijke als particuliere markt in Den Haag en omgeving. Door ons groeiende succes zijn we niet meer alleen werkzaam in de regio Den Haag maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Wij zijn een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf waar wij u graag ontzorgen.

Om sloopwerk te kunnen verrichten als Sloop Concurrent Den Haag moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Verder zorgt Sloop Concurrent ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. We gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Voor al uw sloopprojecten in Den Haag

Kleine, maar ook zeker grote sloopprojecten

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Den Haag, zoals de sloop van fabriekshallen, draagmuren en keukens. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van het Mauritshuis, Scheveningen, Madurodam en natuurlijk het Binnenhof.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Den Haag. Of het nu is in Loosduinen, Scheveningen, Escamp of Leidschenveen.

Daarom Sloop Concurrent

 • De beste prijs
 • Erkende bouwers
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel reactie
 • Perfecte organisatie
 • Specialisten

Wij slopen verantwoord, ook in Den Haag

Onze erkende sloopmedewerkers hebben jarenlange ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Den Haag, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u de desbetreffende offerte in huis.

Sloop Concurrent kunt u inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in Den Haag en omgeving.

Wij zetten deze graag voor u op een rijtje:

Mocht uw sloopproject hier niet tussen staan, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wellicht kunnen wij als nog iets voor u betekenen.

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Sloop Concurrent ook in uw regio

Den Haag en heel Nederland. Een landelijke dekking

Sloop Concurrent is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf  en wordt als sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Groningen tot aan Zeeland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: