Sloopbedrijf Eindhoven voor al uw sloopwerken

Sloopwerk? Laat dat maar over aan Sloop Concurrent

Als sloopbedrijf komt Sloop Concurrent geregeld in Eindhoven. Hier voeren we diverse sloopwerken uit, zoals een keuken slopen of het verwijderen van een schoorsteen. Ons streven is om de werkzaamheden zo professioneel en voordelig mogelijk uit te voeren met als doel een hoge klanttevredenheid. Voor elk type sloopwerk, hebben wij door onze jarenlange ervaring, een stappenplan en kunnen wij als Sloopbedrijf Eindhoven snel aan de slag. De populairste werkzaamheden op dit moment zijn het verwijderen van een draagmuur, een keuken slopen of een heel bedrijfspand. Bent u al overtuigd? Vraag hier een offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Kleine- en grote sloopprojecten

Geen sloopproject te klein of te groot voor Sloop Concurrent

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Eindhoven. Een hele woning slopen in Eindhoven? Een draagmuur verwijderen? Wij zijn van alle markten thuis! Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van  Strijp S, het PreHistorisch Dorp, Van Abbemuseum en de Sint-Catharina kerk.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Einddhoven. Of het nu is in Stratum, Tongelre, Woensel of Strijp.

Daarom Sloop Concurrent

 • De beste prijs
 • Erkende bouwers
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel reactie
 • Perfecte organisatie
 • Specialisten

Slopen met erkende monteurs in Eindhoven

Erkende monteurs met jarenlange ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Eindhoven, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online 
offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

 • Het juiste materiaal inzetten
 • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
 • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
 • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Eindhoven

Wij werken alleen met erkende monteurs en wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Zo zijn wij in het bezit van de volgende certificaten:

Veiligheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat merkt u als u ons inschakeld voor een sloopklus!

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Sloop Concurrent niet alleen in Eindhoven

Sloopbedrijf Eindhoven bedient heel Nederland

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf. Wij werken door heel Nederland voor dezelfde tarievenOns sloopbedrijf wordt ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Eindhoven tot aan Zeeland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: