Sloopbedrijf Leeuwarden

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Sloop Concurrent Leeuwarden

Sloopbedrijf voor al uw sloopwerkzaamheden in Leeuwarden

Op zoek naar een sloopbedrijf in regio Leeuwarden? Sloop Concurrent Leeuwarden verzorgt al uw sloopwerkzaamheden. Met meer dan 20 jaar ervaring, is ons sloopbedrijf uitgegroeid tot een begrip in Leeuwarden en omstreken. Wij zijn een landelijk opererend sloopbedrijf met de expertise in huis, om uw sloopklus tot een succes te maken. Wij zijn een gecertificeerd sloopbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Geen sloopklus is te groot of te ingewikkeld voor onze erkende sloopmedewerkers. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Voor alle sloopwerkzaamheden in Leeuwarden

Geen sloopproject te klein of te groot voor Sloop Concurrent

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Leeuwarden, zoals de sloop van bedrijfspanden, draagmuren en sanitair. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van het Fries Museum, AquaZoo, De Oldehove, het Keramiekmuseum en het Natuurmuseum Fryslân.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Amsterdam. Of het nu is in Nieuwestad, De Transvaalwijk, Oranjewijk of de Bloemenbuurt.

Daarom Sloop Concurrent

Veilig slopen in Leeuwarden

Onze erkende sloopmedewerkers hebben jarenlange ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Leeuwarden, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u de desbetreffende offerte in huis.

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

  • Het juiste materiaal inzetten
  • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
  • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
  • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Leeuwarden.

Dus ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad, wij verzorgen al het sloopwerk. Als u kiest voor Sloop Concurrent, dan kiest u voor vakmanschap, erkende monteurs en voor het juiste materieel van “Sloop Concurrent heeft het”.

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Sloop Concurrent ook in uw regio

Vanuit Amsterdam bedienen wij heel Nederland

Begonnen in de regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Groningen tot aan Zeeland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: