Sloop Concurrent in Utrecht

Hét sloopbedrijf in Utrecht

Op zoek naar een sloopbedrijf in Utrecht? Sloopbedrijf Utrecht verzorgt al uw sloopwerkzaamheden. Met meer dan 20 jaar ervaring, is ons sloopbedrijf uitgegroeid tot een begrip in Utrecht en omstreken. Wij zijn een landelijk opererend sloopbedrijf met de expertise in huis, om uw sloopwerkzaamheden tot een succes te maken. Wij zijn een gecertificeerd sloopbedrijf die niet alleen de zakelijke markt bedient maar ook de particuliere. Geen sloopklus is te groot of te ingewikkeld voor onze erkende sloopmedewerkers. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Voor al uw sloopprojecten in Utrecht

Sloop Concurrent, voor kleine en grote sloopprojecten

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Utrecht, zoals de sloop van fabriekshallen, draagmuren en keukens. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van het Spoorwegmuseum, de Domtoren, de Oudegracht, Kasteel de Haar en het Centraal Museum.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Utrecht. Of het nu is in Vogelenbuurt, Sterrenwijk, Abstede of Rijnsweerd.

Daarom Sloop Concurrent

 • De beste prijs
 • Erkende bouwers
 • Geheel vrijblijvend
 • Snel reactie
 • Perfecte organisatie
 • Specialisten

Verantwoord slopen in Utrecht en omstreken

Onze erkende sloopmedewerkers hebben jarenlange ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Utrecht, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u de desbetreffende offerte in huis.

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

 • Het juiste materiaal inzetten
 • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
 • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
 • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Utrecht

Dus ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad, wij verzorgen al het sloopwerk. Als u kiest voor Sloop Concurrent, dan kiest u voor vakmanschap, gecertificeerde sloopmedewerkers en voor een Utrechtse mentaliteit van “Bij ons kunt Utrecht”.

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er nodig is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en welk gereedschap of materieel hiervoor zal worden ingezet. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt u binnen 24 uur verwachten.

Sloop Concurrent, een landelijke dekking

Sloop Concurrent bedient heel Nederland

Begonnen in de regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Groningen tot aan Utrecht en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je zijn wij van alle markten thuis. Of het nu gaat om een kleine of grote sloopklus. De meest voorkomende werkzaamheden op dit moment zijn;