CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk
  • Betrouwbaar
  • Erkend
  • Voordelig

Als we ons gaan verdiepen in de definitie van een sloopbedrijf, komen we op het volgende uit. Slopen is het afbreken tot aan de grond van een roerend of onroerend goed. Het is de bedoeling dat na uitvoering van deze werkzaamheden het gesloopte gebouw niet makkelijk te reconstrueren is. Kortom het is de bedoeling dat het met de grond gelijk wordt gemaakt.

Het slopen kan plaatsvinden omdat men bepaalde onderdelen wil hergebruiken, uit het oogpunt van recycling ….omdat het gebouw vervallen is. Of uit een oogpunt van vandalistisch gedrag. Wanneer het enige doel is om de grond waarop het gebouw staat in zijn geheel te slopen dan zal men zich ook weinig zorgen maken, om bijvoorbeeld gedeeltes te behouden.

Het komt niet vaak voor dat dit de enige reden is van sloop. Meestal proberen de slopers toch wel delen te behouden, met de bedoeling om deze eventueel later te kunnen verkopen.

Slopen puur en alleen omdat men “er zin in heeft”  komt helaas ook veelvuldig voor. Bijvoorbeeld de vele bushokjes die regelmatig sneuvelen. Maar zoals u begrijpt valt dit onder de categorie …. misdrijven. Heeft u een sloopbedrijf nodig ? Dan kunt u altijd terecht bij de Sloop-Concurrent.

Kies voor een erkend sloopbedrijf

Bij uw keuze voor een professioneel betrouwbaar bedrijf is het belangrijk te informeren naar de benodigde certificaten om sowieso het sloop  vak uit te mogen oefenen. Verder is het belangrijk dat u voor aanvang van de werkzaamheden weet of u wel of niet tegen vervolgschade verzekerd bent. Bij de Sloop-Concurrent is dit wel het geval. Surft u voor meer informatie nog verder over onze site. Bekijk onze foto’s en vul, bij voldoende belangstelling het offerte formulier in. Wij hopen u snel te mogen begroeten als nieuwe klant.