Sloopbedrijven

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Als het goed is bent u op deze pagina uitgekomen omdat u op zoek bent naar sloopbedrijven. Wat ons betreft kunt u stoppen met zoeken, maar wellicht vindt u dit niet grappig. In ieder geval heten we u om te beginnen welkom op onze website. Het doel van deze site is om u zo volledig mogelijk te informeren over alle onderwerpen die met de sloop te maken hebben.

Geen idee waarom u concreet onze site bezoekt maar mocht u het antwoord op uw vraag niet vinden, excuus en schroom dan niet om uw vraag via het formulier op onze site te verzenden. Een klacht is een …. leermoment! Er zijn veel verschillende sloopbedrijven maar voor het voordeligste sloopwerk  kunt u altijd terecht bij de Sloop-Concurrent. Surft u verder over deze informatieve site en …. wij staan klaar voor u.

Wij vallen onder de erkende sloopbedrijven van Nederland

Je kunt niet zomaar zeggen ……  Ik heb besloten dat ik met ingang van vandaag een sloopbedrijf start. U als consument moet altijd alert zijn op een aantal zaken als u besluit met een sloopbedrijf ” in zee te gaan”. Zijn ze gecertificeerd, voeren ze het bouwpuin af, ben ik wel verzekerd tegen eventuele veroorzaakte vervolgschade?

Schroom niet om deze vragen te stellen want tegenwoordig komt het helaas vaak voor dat ieder uit de kluiten gewassen medemens zich uitgeeft als sloper. Wij willen in ieder geval graag al uw sloopwerkzaamheden uit handen nemen. Voor al uw vragen of offerte, vult u het formulier in. Binnen maximaal twee werkdagen heeft u antwoord op uw vragen.

Wellicht snel tot ziens als klant bij de Sloop-Concurrent.