Sloopvergunning

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

In alle gevallen van sloop is een sloopvergunning nodig. De aanvraag voor een vergunning is per gemeente verschillend. U kunt dan ook het beste bij uw gemeente aanvragen wat de regels zijn omtrent uw sloop en wat u moet doen om een vergunning aan te vragen. Sloop is een veelvoorkomende term die gebruikt wordt voor afbraak van gebouwen, woningen, auto’s, ontroerend goed en kleinere componenten, zonder dat dit weer gemakkelijk te reconstrueren is.

Slopen is ook niet het gemakkelijkste om uit te voeren. Helaas werkt het niet zo dat er een bom onder een gebouw wordt gelegd, waarna we deze laten ontploffen en weg is het gebouw. Nee, slopen van ontroerend goed of woningen is heel secuur werk. Er moet rekening gehouden worden met de omgeving, milieuwetgeving, recycling en het puin.

Het hebben van een sloopvergunning is heel belangrijk

Hiervoor heb je speciale papieren nodig om je te kunnen kwalificeren voor de aanpak en uitvoering van een zorgvuldige afbraak. Het bedrijf moet dan ook voldoen aan verschillende eisen. Als het sloopbedrijf aan deze eisen voldoet komt het in het bezit van de vereiste certificaten waardoor wij aan de normen en regels van de wet voldoen.

Wij hebben de certificaten in huis voor het slopen van woningen, ontroerend goed en kleinere componenten. Al onze mensen zijn in het bezit van een veiligheid paspoort en kunnen daarvoor uitstekend worden ingezet bij alle vormen van slopen. Tegenwoordig is het verplicht een asbest inventarisatie uit te laten voeren, voordat er een gebouw gesloopt mag worden. Dit heeft voor het grootste gedeelte te maken met de gezondheid van de slopers, zodat zij geen gezondheidsklachten oplopen bij vrijkomend asbest.

Heeft u een vergunning nodig? Natuurlijk willen wij u hiermee helpen. U hoeft hiervoor enkel contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Na ontvangst van uw offerte aanvraag heeft u binnen maximaal 2 werkdagen een kostenspecificatie in huis.