Constructieberekening draagmuur

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Een draagmuur verwijderen? Laat eerst een constructieberekening maken!

Wilt u een draagmuur laten verwijderen of gaat u verbouwen en wilt u een omgevingsvergunning aanvragen? In beide gevallen heeft u een constructieberekening nodig. Zo weten wij (of de aannemer) precies waar wij mogen bouwen en zo bent u verzekerd tegen eventuele bijkomstigheden. Bij onze constructeurs heeft u al een berekening binnen 24 uur.

Als u constructieve ingrepen laat uitvoeren, raden wij u altijd aan om een constructieberekening te laten maken. Een berekening is nodig wanneer u een draagmuur laat verwijderen en u een stalen balk laat plaatsen. Met een constructieberekening, kunt u vrij eenvoudig een omgevingsvergunning aanvragen. Wij kunnen u natuurlijk helpen met dit proces. Zo kunt u snel aan de slag met uw gewenste verbouwplannen.

Een constructieberekening is dus belangrijk wanneer u een draagmuur laat verwijderen. Wij zijn een full-service sloopbedrijf dus bij ons vind u alle specialiteiten onder één dak. Hieronder vindt u enkele redenen waarom u een constructieberekening laat maken:

  • Aangeven wat voor materialen er geplaatst mogen worden en wat voor gewicht de stalen balken mogen opvangen.
  • Het voorkomen van onduidelijkheden, zo heeft u de verbouwing al op papier waardoor de uitvoerende partij, precies weet wat hij mag doen.
  • Het verkleinen van de kans op verzakkingen en daarmee op scheurvorming. In een constructieberekening is dit risico afgedekt.
  • Bij een omgevingsvergunning is het maken van een constructieberekening voor het verwijderen van een draagmuur verplicht.
Balken plaatsen na constructieberekening

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur
draagmuur contructieberekening laten maken
Draagmuur laten verwijderen
betonvloer slopen