Totaalsloop

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Totaalsloop nodig? Sloop-Concurrent helpt u effectief en zorgvuldig!

Zoals onze naam al aangeeft zijn wij expert op het gebied van alles omtrent slopen. Sloop-Concurrent heeft al jarenlange ervaring (zo’n 27 jaar!) als sloopbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke service. Wij voeren zowel werkzaamheden in de particuliere als zakelijke markt uit, grote én kleine klussen. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om bouwkundige, civieltechnische of werktuigbouwkundige werkzaamheden, wij voeren het sloopproject met zorg en precisie voor u uit.

Wat gebeurt er bij totaalsloop?

Bij totaalsloop worden complete gebouwen, panden of objecten volledig tot op de bodem gesloopt. Het slopen kan verschillende soorten projecten betreffen, denk hierbij aan het slopen van onder andere industriegebouwen, bruggen, fabrieken, kantoorpanden, ziekenhuizen, een loods, kerk of een ander soort woning/gebouw. Waar het eigenlijk op neer komt is dat simpelweg alles gesloopt kan worden door Sloop-Concurrent, dit is onze specialiteit.

Wanneer heb ik totaalsloop nodig?

Er zijn ontzettend veel verschillende reden te noemen waarom een totaalsloop nodig is. Iets moet bijvoorbeeld totaal gesloopt worden als er een nieuw gebouw of nieuwe woning voor in de plaats moet komen. Het oude gebouw wordt tot de grond platgemaakt. Vaak ziet u dat er door woningtekort in steden gebouwen zoals kerken of oude kantoorpanden totaal worden gesloopt om daar nieuwbouw huizen of appartement voor junioren of senioren te kunnen realiseren.

Een ander voorbeeld is wanneer een school uitgebreid moet worden, of: als er een geheel nieuwe school gebouwd gaat worden. Een totaal sloop vergt veel tijd en is precisie werk waarbij alle sloopmaterialen zorgvuldig gescheiden worden. Dit is verplicht en dient gedaan te worden in verband met duurzaamheid en het kunnen recyclen van de materialen.

De afvoer van sloopmaterialen na een totaalsloop

Zoals hierboven al werd aangegeven is het belangrijk om de materialen bij de sloop nauwkeurig te scheiden. Wij laten u natuurlijk niet achter met alle puin en voeren de materialen voor u af naar de daarvoor bestemde stortplek. Op de stortplaats zullen de materialen zorgvuldig worden gescheiden, verwerkt en gerecycled worden.

Er zijn een hoop verschillende soorten materialen die vrij kunnen komen tijdens een totaalsloop. Een aantal van deze zijn:

 • Dakafval
 • Puinafval
 • Grofvuil
 • Bouwafval
 • Houtvuil

Het afvoeren van de puin en vuilmaterialen zit bij de prijs van de totaalsloop inbegrepen.

Erkend en gecertificeerd voor sloopwerkzaamheden

Sloop-Concurrent is als sloopbedrijf officeel erkend en gecertificeerd. Wij slopen tijdens uw sloopprojecten volledig volgens de eisen zoals deze zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat voor slopen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de meest complexe sloopwerkzaamheden op een veilige en effectieve wijze voor u uitvoeren.

Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Het totaalsloop proces in stappen

Een totaalsloop bij een gecertificeerd bedrijf zoals Sloop-Concurrent kent een bepaald sloopproces dat vaststaat. Het sloopproces kent de volgende stappen:

 1. Als eerste vraagt u een offerte bij ons aan zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult de offerte via ons online invulformulier in en dan zorgen wij voor een prijsopgave. Wij garanderen bovendien een snelle reactie van binnen 24 uur.
 2. U bent enthousiast geworden van onze professionele sloopservice en overtuigd van de lage prijs voor top kwaliteit service.
 3. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen en alle documenten en de locatie van het sloopproject gaan bekijken. Door dit te doen krijgen wij een goed beeld van de stoffen waarmee we te maken krijgen en de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat zal vrijkomen. Ook inventariseren we of er eventuele verontreinigde sloopmaterialen vrij kunnen komen. Als wij verontreinigde sloopmaterialen tegenkomen, dan kunnen wij deze verwijderen door middel van onze Asbest saneerders. Deze zijn evenals de professionals uit de sloop gecertificeerd op veiligheid en milieukundigheid. Tot slot maken wij een risicoanalyse van de omgeving van het sloopobject en voor de arbeidsveiligheid.
 4. Als wij de gegevens van de stap hierboven (stap 2) hebben bestudeerd, dan wordt er een professioneel sloopplan opgesteld. In het sloopplan wordt beschreven hoe wij de materialen die vrijkomen veilig en op een milieukundige wijze kunnen scheiden en afvoeren. Ook worden er diverse veiligheidsmaatregelen beschreven. Tot slot weergeven wij uw eisen systematisch.
 5. Na het voltooien van het sloopplan gaan we aan de slag met de uitvoering van de totaalsloop van het sloopobject. De sloopwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door professioneel personeel op het gebied van veilig en milieukundig sloopwerk.
 6. Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat de locatie van de slooplaats veilig en toegankelijk is voor de omgeving en sloopwerkers.
 7. De laatste stap is de oplevering van het project. Dit wordt schriftelijk in overleg met u vastgesteld. We zullen een stoffenverantwoording opstellen van alle vrijkomende sloopmaterialen zoals eerder beschreven. Indien u wilt mogen de sloopmaterialen aan u worden overhandigd in plaats van aan de daar toe bestemde stortplek. Dit mag in overleg.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

Totaalsloop service Sloopt-Concurrent in Amsterdam

Wij zijn als sloopbedrijf begonnen in de regio Amsterdam, maar zijn dankzij het succes al snel doorgegroeid naar een landelijk dekkend bedrijf. We werken met meer dan 100 professionele slopers samen die allemaal in bezit zijn van een veiligheid paspoort.

Totaalsloop service Sloop-Concurrent in Rotterdam

Door ons groeiend succes zijn we niet meer alleen werkzaam in de regio Amsterdam, maar bieden we onze diensten nu ook aan in de regio Rotterdam. We zitten niet vast aan een bepaalde regio en werken zo landelijk mogelijk. We hebben overal in Nederland projecten lopen.

Totaalsloop service Sloop-Concurrent in Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel sloopbedrijf in de regio Utrecht? Dan hoeft u niet langer te zoeken! Wij zijn op landelijk niveau werkzaam en leveren ons werk snel, correct en professioneel. Op dit moment hebben we projecten lopen in de omgeving Amsterdam, Almere, Rotterdam, Leiden, Hoorn, Alkmaar, Emmen, Apeldoorn, Breda en Middelburg.

Referenties Sloop-Concurrent

Bent u benieuwd naar sloopprojecten die wij hebben uitgevoerd? Klik hier om de referenties van een aantal van onze sloopprojecten te lezen. Ook vindt u hier foto’s van de werkzaamheden om een beter beeld te geven.

Mocht u nog vragen hebben wat betreft sloopwerkzaamheden of het inhuren van Sloop-Concurrent als sloopbedrijf voor uw klus, neem gerust contact met ons op! Wij zijn per telefoon of e-mail bereikbaar. De contactgegevens kunt u terugvinden op de volgende pagina: contact.