Vloer verwijderen

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Weg met die oude vloer! Ben je het helemaal beu die vloer die er al jaren ligt of heb je een vloer die niet meer naar wens is dan wilt u deze er natuurlijk uit hebben. Even twijfelen ,JA! Toch maar doen wij helpen u dit zo makkelijk en spoedig naar wens te laten verlopen.
Om u specifieker te helpen vraag ik wat voor vloer u weg wilt hebben via de link hieronder kom je direct bij het kopstuk die op uw vloer van toepassing kan zijn. Komt u er niet helemaal uit aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar via WhatsApp of bellen, dit allemaal om u zo snel mogelijk deskundig te kunnen helpen. Wat kost een vloer verwijderen? Dat is erg verschillend en kan soms flink meevallen vraagt het ons nu! 06-40125121

In dit artikel bespreken we de volgende onderwerpen:

1. Tegelvloer verwijderen?
2. Marmoleum/linoleum vloer verwijderen?
3. Parket vloer verwijderen?
4. Pvc vloer verwijderen?
5. Vloerbedekking/Tapijt verwijderen?
6. Laminaat vloer verwijderen?
7. Betonvloer slopen?
8. Badkamer vloer slopen?

Tegelvloer verwijderen

Bent u uw oude tegels helemaal zat en wilt u dit eruit gesloopt hebben? Bevalt de tegelvloer van de vorige bewoners u niet? U bent aan het goede adres. Tegelvloeren heb je in veel soorten en maten, zo kan de vloer namelijk bestaan uit een zandcement laag waar de tegels in zijn gelegd, maar kan ook zo op het beton of egaline gelijmd zijn. De tegels heb je ook nog in allerlei materialen, zo heb je natuursteen, leisteen, marmer, keramische tegels, plavuizen, cementtegels en de gemiddelde vloertegel. De tegels verwijderen doen we met een breekhamer die makkelijk te gebruiken lijkt maar deze moet wel juist worden gebruikt om het gewenste resultaat te behalen.

Het is normaal dat u denkt dat kan ik zelf ook wel even, maar dit kan nog flink tegen vallen. Het is namelijk zo dat je bij het verwijderen van de tegels wel rekening moet houden met de ondergrond van de vloer en deze zo intact mogelijk houd, hiervoor hebben wij ervaren slopers die precies weten hoe ze dit aan moeten pakken. Vooral marmeren vloer slopen kan met een breekhamer een flinke klus zijn.

Ervaren slopers

Onze slopers zullen ten alle tijden de wensen van de klant willen vervullen, hierbij hebben wij in gedachte de heropbouw van de vloer zo makkelijk mogelijk maken, want het doel is natuurlijk dat er uiteindelijk weer een prachtige vloer in uw woning, bedrijfspand, vakantiehuis, bungalow of appartement komt te liggen.

Vloerverwarming

Heeft u al vloerverwarming of wilt u deze? GEEN PROBLEEM, wij halen uw oude vloerverwarming weg of slopen uw vloer deskundig zodat de vloerverwarming gewoon kan blijven. Heeft u nog geen vloerverwarming, maar deze wilt u wel? GEEN PROBLEEM, wij verwijderen uw oude tegelvloer en kunnen ook de sleuven vrezen voor uw nieuwe vloerverwarming. Het is wel fijn als de tegels gelijmd zijn dan is de vloerverwarming makkelijker te behouden aangezien de leidingen dan dieper in het beton zitten. Zitten de tegels in de specie dan is het iets lastiger om de vloerverwarming te behouden, echter is het niet onmogelijk. De vloer moet dan uiterst voorzichtig gesloopt worden om hierbij geen leidingen te beschadigen, gebeurt dit wel dan is dat uiteraard te repareren.

Puin afvoeren en afwerking voor heropbouw vloer

Ik wil mijn vloer verwijderen, maar hoeveel puin geeft dit? Wij zorgen dat al uw puin netjes afgevoerd wordt en er na het slopen een mooie schone vloer overblijft waar makkelijk mee verder gewerkt kan worden door de tegelzetter, wij kunnen het zelfs geëgaliseerd achter laten tegen meerprijs, hierna kan er direct over heen getegelt worden. Het puin kan op 2 manieren afgevoerd worden. Ten eerste kan er een bak besteld worden waar al het puin ingegooid kan worden. Ten tweede kan het door onszelf met een open bakwagen worden afgevoerd.

Werkwijze

Het slopen van de vloer gaat uiterst met beleid en respect voor uw woning. De slopers zullen een breekhamer gebruiken naar inschatting met de juiste sterkte zodat het niet onnodig veel herrie geeft. Let wel dat het slopen van een vloer nooit helemaal zonder geluid verwijderd kan worden. De losgekomen stukken tegels en eventueel zandcement vloer worden daarna in zakken of kuipen geschept en op 1 van de 2 afvoer manieren afgevoerd.
In de praktijk komen de zandcement vloer en de gelijmde vloer op beton het meest voor. Als de tegels in zandcement zijn gelegd geeft dit iets meer puin dit is voor ons een makkie! Wij verwijderen de tegels inclusief de dekvloer, zodat we de vloer kunnen egaliseren en er weer tegels overheen kunnen komen. Zijn uw tegels wel gelijmd op de betonnen vloer, dan is dit mooi meegenomen gelijmde tegels zijn met een kleine kleine kangoo al te verwijderen. Hierbij komt er ook bijna geen stof vrij en is u huis snel geen bouwval meer maar een prachtige leefomgeving.

Wat kost het om een tegelvloer te verwijderen?

dit hangt af van enkele factoren:
-de oppervlakte van de vloer
-het soort vloer en het materiaal
-hoe de vloer bevestigt is (los of muurvast)

Dit allemaal kunt u met ons bespreken op de manier die u het fijnst vind. Wordt snel en deskundig geholpen door contact met ons op te nemen of het aanvraag formulier in te vullen.

Heeft uw vragen neem contact met ons op! 06-40125121

Marmoleum/linoleum

Marmoleum of linoleum vloer verwijderen? Dat kan natuurlijk vraagt u zich af wat kost het om de vloer te verwijderen? Dit hangt af van een aantal factoren die meespelen. Hoe groot is de vloer? En hoe zit de vloer bevestigt?
Een linoleum of marmoleum vloer gaat wel heel lang mee, maar uiteindelijk zal elke vloer een keer vervangen moeten worden. Marmoleum zit muurvast en is met de hand niet los te trekken omdat het dan ook nog eens scheurt. Hiervoor heeft de sloop concurrent een mooie machine die het marmoleum zo van het beton af stript. Hierna zijn het mooie rollen die makkelijk in zijn geheel af te voeren zijn.
u kunt nu vrijblijvend een offerte aanvragen op onze site of contact opnemen met ons om al u vragen te laten beantwoorden, wij helpen u graag verder!

Parket vloer verwijderen?

Wacht niet langer en laat ons u een scherpe en vrijblijvende prijs aanbieden.
Een parket vloer verwijderen is voor een leek een flinke klus, maar voor onze ervaren slopers geen enkel probleem. Met een stootijzer is de parket die verlijmd zit op de ondervloer prima te verwijderen. Hiervoor bestaat ook een karretje met een soort mes aan de onderkant, hiermee is het makkelijk te verwijderen alleen kost dit erg duur om het met zon machine te doen. Zonde van uw geld dus maar wel leuk dat het bestaat.

Pvc vloer verwijderen?

Als de pvc vloer los zit is deze makkelijk er zelf uit te trekken, maar dit is lang niet altijd het geval in dat geval is het handig dat iemand met ervaring de vloer komt verwijderen. In principe is pvc een beetje het zelfde als een linoleum vloer, alleen is pvc kunststof en bestaat linoleum uit alleen natuurlijke producten zoals hars, kurk, lijnzaadolie en jute. Dit maakt voor het slopen van de vloer weinig verschil de werkwijze is dan ook hetzelfde ook een pvc vloer wordt met een speciale vloerstrip machine verwijderd en in rollen afgevoerd.

Vloerbedekking of tapijt verwijderen?

Een tapijten vloer kan er nog wel eens lastig uit gaan hier zijn spierballen voor nodig. De vloerbedekking zit namelijk altijd aan de ondervloer vast gelijmd en is hierdoor niet zomaar even los te trekken. Naar situatie is deze toch op verschillende wijze te verwijderen. Namelijk met een stootijzer of een koevoet, door deze eronder te stoten en dan stuk voor stuk op te wippen. Hierdoor komt er veel meer kracht op het lostrekken van het tapijt dan wanneer je er simpelweg met je handen aan staat te trekken.

Laminaat verwijderen?

Laminaat is een veel voorkomende vloer, omdat het in verhouding goedkoop is en makkelijk te leggen. Toch zijn er redenen genoeg om die laminaatvloer eruit te willen, als dat het geval is is dat makkelijk te realiseren. Laminaat ligt vaak los en is gewoon aan elkaar geklikt. Toch in enkele gevallen zit laminaat op de ondervloer gelijmd in dit geval gaat het wat minder soepel. In beide gevallen is de vloer door ons makkelijk te verwijderen aangezien we veel ervaring hebben en de juiste manier weten om deze alsnog los te krijgen. Dit doen wij door middel van trilling en losslaan met een moker en een stootijzer. Hierna maken we bundels van het laminaat en is deze makkelijk af te voeren. In overleg wordt de ondervloer herbruikt of ook afgevoerd.

Betonnen vloer slopen?

Beton is een erg hard en sterk materiaal die vaak dragend gebruikt wordt het is dus niet verstandig om zelf direct in het beton te gaan hakken zonder dat je weet wat je precies aan het doen bent. Jezelf genoeg informatie van te voren in winnen is dus wel een verstandig idee. U kunt altijd bij ons terecht vrijblijvend. Dit betekent dat wij al u vragen GRATIS beantwoorden. Betonnen vloeren zijn op meerdere manieren te benamen het kan om een betonnen onderlaag van een vloer gaan maar ook om een fundering. Als u denkt dat het gaat om een fundering lees dan ons andere artikel. Weet u niet zeker of het een fundering betreft neem dan contact met ons op.

Badkamer vloer slopen?

Het lijkt makkelijk maar vergis je niet je hebt te maken met leidingwerk en elektriciteit. Daarom doen de slopers altijd eerst het water afsluiten. Als eerst verwijder je dan de wc en de wastafel. In het vervolg kan je gaan beginnen met de tegels eraf te slopen dit gaat het makkelijkst met een breekhamer met een platte en bredere beitel. Vervolgens verwijder je bij de leidingen de tegels voorzichtig omdat je weet dat er leidingen achter lopen die je graag wilt behouden voor de heropbouw van de badkamer. Daarna dop je alle leidingen af zodat het water gewoon weer gebruikt kan worden bij de heropbouw maar de loodgieter toch makkelijk de nieuwe kranen kan bevestigen. Vervolgens ruim je alle wandtegel op en ga je met de vloer aan de slag, kijk hierbij wederom uit voor leidingwerk en in dit geval ook de afvoer. Hak het putje netjes uit en dicht de afvoerpijp netjes af met wat duct-tape zodat deze niet verstopt kan raken en gewoon weer opnieuw te gebruiken is. Sloop nu de rest van de vloer er met beleid uit dit doe je met een breekhamer met een puntbeitel. Klinkt makkelijk toch? Is dit niks voor jou of lijkt het je handiger het professioneel te laten slopen neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte.

De badkamer vloer is vaak het lastigst te slopen in een badkamer er kan namelijk een granito plaat in liggen (graniet) die erg lastig eruit te hakken is. Die plaat kan je het beste in stukken hakken en dan met een breekijzer en slijptol in delen verwijderen. Ook is het hierbij belangrijk om rekening te houden met de ondervloer er kan namelijk hout onder zitten en als je dit kapot maakt

Badkamers slopen is voor ons een makkie en bijna routine werk, omdat wij dit al zo vaak gedaan hebben is geen badkamer meer tegen ons op gewassen!