Wietplantage verwijderen

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Sloop-Concurrent verwijderd wiet/hennepplantages

Voor elke woningverhuurder is het een nachtmerrie om gebeld te worden door de politie waarin u de mededeling krijgt dat er zojuist een wietplantage is gevonden in uw woning of bedrijfspand. U krijgt niet alleen de verdenking van medewerking als verhuurder, u blijft ook nog eens achter met een hele grote ravage in uw woning of bedrijfspand. Officieel gezien is de verhuurder aansprakelijk voor de grote ravage en moet zelf de wietplantage welke achtergebleven is in de woning opruimen. Vaak zijn de verhuurders er al vandoor waardoor de eigenaar van het pand voor de kosten en de opruiming moet zorgen. Meestal willen de eigenaren dit zo spoedig mogelijke regelen zodat het pand weer verhuurd kan worden. In dit soort gevallen kunt u het beste Sloop-Concurrent inschakelen om zo snel mogelijk en met een vakkundig oog de wietplantage te laten opruimen. Sloop-Concurrent heeft al meer dan 27 jaar ervaring op het gebied van het verwijderen van wiet/hennepplantages waardoor onze vakkundige specialisten u volledig zullen ontzorgen. Tot slot zijn wij ook in het bezit van alle certificeringen welke nodig zijn om sloopwerk te mogen verrichten.

wiet/hennepplantages ontdekt en dan?

Het ontdekken van een wietplantage in uw woning of bedrijfspand gebeurd u gelukkig niet elke week, waardoor u hoogstwaarschijnlijk de routing van het ontdekken tot het verwijderen ervan niet duidelijk in kaart heeft. Zodra de politie een wietplantage ontmanteld zullen zij de gemeente inschakelen. Hierbij wordt totaal geen rekening gehouden met het pand en de eigenaar. De eigenaar zou het liefst zo snel mogelijk weer het pand verhuren maar daar wordt tijdens het verwijderen van een wietplantage absoluut geen rekening mee gehouden. De wietplanten worden uit de aarde getrokken, de filters worden vol met pur schuim gespoten en ook de elektriciteit wordt volledig ontkoppelt. Om dit vervolgens weer allemaal te moeten aansluiten en de filters weer schoon te krijgen bent u naast tijd ook een hoop kosten verder.

Complete routing van ontdekken tot opruimen

Voor veel mensen is het onduidelijk wat er allemaal moet gebeuren vanaf het ontdekken tot het opruimen van de wietplantage. Daarom leggen wij graag uit hoe deze routing eruit ziet als zoiets bij u gebeurd.
– Stap 1
Vaak doet de politie een inval als er vermoedens zijn dat er in een pand of woning een verboden kwekerijen wordt gerund. Mochten ze tijdens de inval gelijk een verdachte aantreffen zal deze een straf krijgen en een strafblad ontvangen. Als de verdachte niet ter plaatse is, zal deze worden opgespoord naar aanleiding van de bekende gegevens welke bij de eigenaar van het pand bekend zijn. Tijdens de inval zal de politie direct beslag leggen op alle winsten welke gemaakt zijn uit deze verboden teelt (ook van oogsten welke eerder heeft plaatsgevonden).
– Stap 2
De woningcorporaties zeggen per direct de huur op en laten de woning zonodig door de rechter ontruimen. Zij zullen vaak de schade herstellen (schakelen vaak zelf een bedrijf in bijvoorbeeld Sloop-Concurrent) De kosten welke hiervoor gemaakt wordt gaat naar de betreffende huurder.

– Stap 3
Het energiebedrijf sluit direct de stroom af en verwijdert de meter. Ook zal hiervan de kosten welke gemaakt zijn op de huurder verhaald worden. Ook worden de kosten ingeschat door het energiebeschrijf welke gemaakt zijn tijdens de illegale teelt en verhaald op de huurder. Zodra alles is betaald, sluit het energiebedrijf de stroom weer aan. In deze stap zal zeker wat tijd gaan zitten, alle tijd dat de rekening niet betaald wordt, kan de eigenaar dus ook geen nieuwe huurder plaatsen in de desbetreffende woning.
– Stap 4
Ook zal de Belastingdienst alles financieel gaan uitpluizen bij de desbetreffende huurder. Zo controleert de Belastingdienst of alle inkomsten uit de illegale wietplantage ook zijn opgegeven. Mocht dit niet het geval zijn dan moet alsnog de belasting, plus een boete worden betaald. In sommige gevallen kan ook een strafrechtelijke vervolging plaatsvinden wegens belastingfraude.
– Stap 5
Tot slot laat de gemeente alle bouwsels welke gemaakt zijn om de illegale hennepkwekerij te kunnen draaien verwijderen. Ook hiervan worden de kosten verhaald op de huurder.

Opruimen van de hennepplantage

Naast dat er heel veel opruimwerkzaamheden op u zit te wachten na het ontdekken van een wietplantage krijgt u ook te maken met allerlei gevaarlijke chemicaliën. Sloop-Concurrent raadt u in deze gevallen eigenlijk altijd een bedrijf aan, welke ervaring heeft met het opruimen van wietplantages. Mocht u deze klus toch zelf willen afhandelen om zo de kosten te drukken. Laat u dan goed informeren waar u op moet letten en wat de gevolgen zouden kunnen zijn van sommige handelingen.
Mocht u vragen hebben neem dan gerust vrijblijvend contact op met Sloop-Concurrent.

Sloop-Concurrent is erkend en gecertificeerd voor uw sloopwerkzaamheden

Om sloopwerk te kunnen verrichten moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop-Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:
– Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
– Deskundig personeel aanwezig
– Slopen verloopt veilig en milieukundig
– Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
– Inspectie van sloopobject
– Inventarisatie van stoffen
– Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Verder zorgt Sloop-Concurrent ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. We gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten.

Bouwvuil afvoeren

Bij het slopen en het verwijderen van een wiet/hennepkwekerij komen er heel veel materialen vrij. U moet dan denken aan de volgende materialen:

– Apparatuur en installaties
– Aarde, plastic potten en andere tuinafval
– Allerlei lampen, afzuigsystemen en koolstoffilters
– Allerlei randapparatuur

Wij van Sloop-Concurrent vinden het erg belangrijk dat deze materialen op de juiste wijze worden afgevoerd op de daarvoor bestemde stortplaats. Het afvoeren van de sloopmaterialen zit bij Sloop-Concurrent bij de prijs inbegrepen. Het op de juiste wijze scheiden en het recyclen van materialen vinden wij namelijk erg belangrijk Wij willen graag een voorbeeld zijn voor vele andere sloopbedrijven en leggen graag de nadruk op duurzaamheid. Uiteraard is het mogelijk om bepaalde sloopmaterialen aan u over te dragen en deze niet naar de daarvoor bestemde stortplaats te brengen. Dit zal altijd in overleg plaatsvinden.

Kosten voor het verwijderen van een wiet/hennepkwekerij

Sloop-Concurrent maakt graag een offerte voor u op maat. De kosten welke Sloop-Concurrent in rekening brengt voor het verwijderen van uw plantage, hangt af van vele factoren. Zo wordt er gekeken naar de omvang van de klus, de oppervlakte van het sloopwerk, materiaalkosten en eventuele speciale wensen welke een rol spelen bij het bepalen van de totaalprijs. Zo zal een kwekerij welke is geplaatst in een kleine ruimte goedkoper uitvallen dan een kwekerij waar een complete schuur is omgebouwd.Dit soort factoren zijn allemaal bepalend welke de totaalprijs doen stijgen of dalen.

Vraag hier uw gratis offerte aan

Referenties Sloop-Concurrent

Wij van Sloop-Concurrent zijn altijd benieuwd naar uw mening en delen deze dan ook graag met u. Zo proberen wij van al onze klanten een referentie te ontvangen zodat u een beter beeld krijgt van Sloop-Concurrent. Ook kunt u doormiddel van onze beelden een betere inschatting maken hoe wij daadwerkelijk te werk gaan. Naast dat u een beter beeld van ons krijgt, kunnen wij met uw mening ons verbeteren voor onze toekomstige klanten. Bent u benieuwd naar onze sloopprojecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren? Klik hier voor ons overzicht met referenties van onze sloopprojecten.

 Vragen over het verwijderen van een wiet/hennepkwekerij

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen met betrekking op het verwijderen van een wiet/hennepkwekerij in het algemeen? Of heeft u een persoonlijke situatie waar u zelf niet helemaal uitkomt? Uiteraard mag u dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunt u ons bereiken per telefoon of email. Klik hier voor al onze contactgegevens.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!