Winkelpand slopen

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Hulp nodig bij het slopen of casco slopen van uw winkelpand? Sloop-Concurrent helpt u graag!

Sloop-concurrent heeft al zo’n 27 jaar ervaring op het gebied van slopen, demonteren of het verwijderen van winkelpanden, woonruimtes of kantoorgebouwen. Om deze reden mogen wij ons zelf dan ook professionals noemen in ons vakgebied. Bij het slopen of het casco opleveren van een winkelpand komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Het maakt niet uit of dit kleine of grote sloopprojecten zijn, elk project moet met zorg en precisie uitgevoerd worden. Hieronder lichten wij graag toe wat het slopen van een winkelpand inhoudt. Ook kunt u hier meer lezen hoe wij dit proces aanpakken en wat er allemaal bij het slopen of casco opleveren van uw winkel komt kijken.

Wilt u uw winkel slopen?

Bij het volledig slopen van uw winkel zullen alle muren, plafonds en vloeren volledig vernietigd worden. Er zijn verschillende redenen waarom men kiest voor het volledig slopen van een winkelpand, dit kan zijn dat het pand asbest bevat of het pand is zo erg verpauperd waardoor het kostbaarder is om het te restaureren dan opnieuw te laten bouwen. Uiteraard helpen wij graag met het maken van de juiste keuze. Zo gaat Sloop-Concurrent geen sloop uit de weg en helpt graag met zowel grote als kleine sloopprojecten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het slopen van een winkelpand door Sloop-Concurrent.

Uw winkelpand casco opleveren?

Het casco opleveren van winkelpanden wordt meestal toegepast als uw beschikt over een huurpand. Meestal als u een verbouwing heeft laten plaatsvinden tijdens de huur en u de huur opzegt, zal het pand in de oorspronkelijke staat terug gezet moeten worden. Maar wat is casco nou precies? Welke vorm van casco oplevering ook van toepassing is, u zorgt zelf voor de verdere afbouw. Dit betekent namelijk dat uw winkelpand wind- en waterdicht moet zijn. Oftewel het geraamte van de winkel staat, inclusief ramen met glas, deuren en dakpannen. Tegenwoordig bij veel nieuwbouwprojecten betekent casco weer iets anders. Soms zitten het leidingwerk en verschillende installaties al in het pand. Dit betekent dat het opleveren van een casco winkelpand met zorg en precisie moet worden uitgevoerd. Meer over het proces van onze sloopservice en onze certificering leest u hier beneden.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het opleveren van een casco winkelpand door Sloop-Concurrent.

Laat uw winkelsloop uitvoeren door een professional

Het slopen of het casco opleveren van uw winkelpand kan uiteraard niet handmatig gedaan worden. Hiervoor is professioneel gereedschap en apparatuur voor nodig. Voordat u start met de sloop of het casco slopen van uw winkelpand is het belangrijk dat u professionals inschakelt. Onze experts kunnen u voorzien van benodigde informatie welke u wellicht over het hoofd zou hebben gezien als u zelf aan de slag zou gaan.

Vraag hier uw offerte aan.

Wat gebeurd er met uw sloopafval?

Tijdens het slopen van uw winkelpand komen er een hoop verschillende materialen vrij. U moet dan denken aan de volgende materialen:
– Dak afval
– Grofvuil
– Bouwafval
– Houtafval
– Puinafval

Dit afval zal Sloop-Concurrent afvoeren op de daarvoor bestemde stortplaats. Het afvoeren van de sloopmaterialen zit bij Sloop-Concurrent bij de prijs inbegrepen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat alle materialen op de juiste wijze worden gescheiden en gerecycled. Uiteraard is het mogelijk om bepaalde sloopmaterialen aan u over te dragen en deze niet naar de daarvoor bestemde stortplaats te brengen. Dit zal altijd in overleg plaatsvinden.

Sloop-Concurrent is erkend en gecertificeerd voor uw sloopwerkzaamheden

Om sloopwerk te kunnen verrichten moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop-Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:
– Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
– Deskundig personeel aanwezig
– Slopen verloopt veilig en milieukundig
– Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
– Inspectie van sloopobject
– Inventarisatie van stoffen
– Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Verder zorgt Sloop-Concurrent ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. We gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten.

Winkelsloop proces in stappen

  1. Het slopen van een winkelpand bij een gecertificeerd bedrijf zoals Sloop-Concurrent kent een bepaald sloopproces dat vaststaat. Het sloopproces kent de volgende stappen:
  2. Als eerste vraagt u een offerte bij ons aan zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult de offerte via ons online invulformulier in en dan zorgen wij voor een prijsopgave. Wij garanderen bovendien een snelle reactie van binnen 24 uur.
  3. U bent enthousiast geworden van onze professionele sloopservice en overtuigd van de lage prijs voor top kwaliteit service.
  4. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen en alle documenten en de locatie van het sloopproject gaan bekijken. Door dit te doen krijgen wij een goed beeld van de stoffen waarmee we te maken krijgen en de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat zal vrijkomen. Ook inventariseren we of er eventuele verontreinigde sloopmaterialen vrij kunnen komen. Als wij verontreinigde sloopmaterialen tegenkomen, dan kunnen wij deze verwijderen door middel van onze asbest Deze zijn evenals de professionals uit de sloop gecertificeerd op veiligheid en milieukundigheid. Tot slot maken wij een risicoanalyse van de omgeving van het sloopobject en voor de arbeidsveiligheid.
  5. Als wij de gegevens van de stap hierboven (stap 2) hebben bestudeerd, dan wordt er een professioneel sloopplan opgesteld. In het sloopplan wordt beschreven hoe wij de materialen die vrijkomen veilig en op een milieukundige wijze kunnen scheiden en afvoeren. Ook worden er diverse veiligheidsmaatregelen beschreven. Tot slot weergeven wij uw eisen systematisch.
  6. Na het voltooien van het sloopplan gaan we aan de slag met de uitvoering van de winkelsloop. De sloopwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door professioneel personeel op het gebied van veilig en milieukundig sloopwerk.
  7. Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat de locatie van de sloopplaats veilig en toegankelijk is voor de omgeving en sloopwerkers.
  8. De laatste stap is de oplevering van het project. Dit wordt schriftelijk in overleg met u vastgesteld. We zullen een stoffenverantwoording opstellen van alle vrijkomende sloopmaterialen zoals eerder beschreven. Indien u wilt, mogen de sloopmaterialen aan u worden overhandigd in plaats van aan de daar toe bestemde stortplek. Dit mag in overleg.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

Sloop-Concurrent houdt rekening met de omgeving
Sloop-Concurrent houdt tijdens de werkzaamheden van het sloopproces rekening met de omgeving. Tijdens de sloopwerkzaamheden zal er altijd communicatie zijn met de directe omgeving van het sloopproject. Sloop-Concurrent vindt het belangrijk dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is tijdens het sloopproces. Zo zullen wij altijd vóór, tijdens en na het sloopproject blijven communiceren met de stakeholders en betrokkenen zodat alles volgens planning kan verlopen.

Waarom kiezen voor Sloop-Concurrent?

Sloop-Concurrent werkt al 27 jaar met professionals welke actief zijn in heel Nederland. Daarnaast bezitten wij alle documenten en certificeringen welke nodig zijn om het een professioneel sloopbedrijf te mogen noemen. Het verwijderen van brandschade is voor ons geen probleem, ook het aantal vierkante meters maken hierin geen verschil. Onze medewerkers zullen elk project met precisie en zorg uitvoeren. Tot slot zullen wij na afloop de werkplek netjes achterlaten. 

Referenties Sloop-Concurrent

Wij van Sloop-Concurrent zijn altijd benieuwd naar uw mening en delen deze dan ook graag met u. Zo proberen wij van al onze klanten een referentie te ontvangen zodat u een beter beeld krijgt van Sloop-Concurrent. Ook kunt u doormiddel van onze beelden een betere inschatting maken hoe wij daadwerkelijk te werk gaan. Bent u benieuwd naar onze sloopprojecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren? Klik hier voor ons overzicht met referenties van onze sloopprojecten.

Heeft u hulp nodig bij uw winkelsloop?

Heeft u hulp nodig bij het slopen of casco opleveren van uw winkelpand? Wij van Sloop-Concurrent helpen u natuurlijk graag. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen met betrekking op winkelsloop in het algemeen? Uiteraard mag u dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunt u ons bereiken per telefoon of email. Klik hier voor al onze contactgegevens.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!