CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk
 • Betrouwbaar
 • Erkend
 • Voordelig

Sloop-concurrent helpt u graag met het vakkundig slopen van uw woning!

Helaas komt er bij het uitvoeren van sloopwerk van uw woning veel meer kijken dan simpelweg een woning afbreken. Onze professionals hebben al zo’n 27 jaar ervaring met het afbreken en slopen van woningen. Sloop-Concurrent is in de loop der jaren uitgegroeid tot een landelijke service en helpen u daarom graag met het volledig of gedeeltelijk verwijderen van uw woning. Lees verder om meer te weten te komen over wat het slopen van een woning precies inhoudt en waar rekening mee moet worden gehouden.

Woning volledig of gedeeltelijk geslopen?

Heeft u een huis welke een opknapbeurt nodig heeft of heeft u een prachtige kavel gekocht maar is het huis welke is gebouwd op uw droomkavel vervallen en oud? In beide situaties helpt Sloop-Concurrent u graag!Bij het volledig slopen van uw woning worden alle muren, plafonds en vloeren met een vakkundig oog met de bodem gelijkgemaakt. Dit wordt uitgevoerd doormiddel van een professioneel sloopproces welke later hieronder aan de orde komt. Zodra u uw woning gedeeltelijk wilt slopen is het van belang dat er goed gekeken wordt of we te maken hebben met draagmuren of andere onveilige situaties zoals slechte kozijnen, zwakke vloeren, slecht dak of houtrot. Dit om de veiligheid van de sloop te garanderen en dat de sloopwerkzaamheden met zo min mogelijk schade uitgevoerd kan worden.

Van plan naar uitvoering

Bij het volledig of gedeeltelijk slopen van uw woning is het van belang dat er na de sloopwerkzaamheden een start gemaakt wordt met het opbouwen van uw woning. Voor beide sloopwerkzaamheden adviseert Sloop-Concurrent om van te voren een technische bouwtekening te laten maken van uw plannen. Zodra de plannen bekend zijn heeft u volledig inzicht wat er precies nodig is qua sloopwerk om zo snel en efficiënt uw wensen te realiseren.

Naast het uitwerken van de plannen is het in sommige situaties noodzakelijk dat er een sloopmelding wordt gedaan bij uw gemeente, denk hierbij aan het verwijderen van asbest en aan de hoeveelheid van het sloopafval. Verder kan het zijn dat alleen een sloopmelding niet voldoende is. Mocht uw woning in de buurt staan bij een monument, is uw woning een herkenning voor uw stad of dorp of heeft uw woning een historische waarde? Dan is het verplicht om een omgevingsvergunning aan te vragen. Dit kan per gemeente verschillen dus informeer goed bij uw gemeente voor alle voorwaarden voordat u aan uw sloop begint.

Zelf sloopwerk uitvoeren?

Uiteraard kunt u om de kosten te drukken zelf beginnen met het slopen van uw woning. Het slopen van een woning is precisie werk en moet op een veilige en milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd. Het slopen van een huis is geen eenvoudige doe-het-zelf klus en is realistisch voor iemand welke twee rechterhanden bezit. Wij adviseren dit dan ook niet zelf te realiseren als u niet handig bent. Tijdens het (gedeeltelijk) slopen van uw woning kunt u ernstige schade veroorzaken. Dit kan ervoor zorgen dat u wellicht voor extra kosten komt te staan om het herstel te realiseren.  Mocht dit bij u van toepassing zijn dan is het altijd raadzaam om direct contact op te nemen met een professioneel sloopbedrijf zoals Sloop-Concurrent.

Vraag hier uw gratis offerte aan.

Het sloopproces van Sloop-Concurrent

Wilt u liever het sloopwerk uit handen geven en er zeker van zijn dat alles goed verloopt? Dan helpt Sloop-Concurrent u graag!  Het gedeelte of volledig slopen van een woning kent een bepaald sloopproces. Dit proces is vastgelegd en bevat uit de volgende stappen:

 1. Eerst vraagt u een offerte bij Sloop-Concurrent aan zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult de offerte via ons online invulformulier in en dan zorgen wij voor een prijsopgave. Wij garanderen bovendien een snelle reactie van binnen 24 uur.
 2. U bent enthousiast geworden van onze professionele sloopservice en overtuigd van de lage prijs voor top kwaliteit service.
 3. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen en alle documenten en de locatie van het sloopproject gaan bekijken. Door dit te doen krijgen wij een beter beeld van de stoffen waarmee we te maken krijgen en de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat zal vrijkomen. Als wij verontreinigde sloopmaterialen tegenkomen, dan kunnen wij deze verwijderen door middel van onze Asbest saneerders. Deze zijn evenals de professionals uit de sloop gecertificeerd op veiligheid en milieukundigheid. Tot slot maken wij een risicoanalyse van de omgeving van het sloopobject en voor de arbeidsveiligheid.
 4. Vervolgens wordt er professioneel sloopplan opgesteld. In het sloopplan wordt beschreven hoe wij de materialen die vrijkomen veilig en op een milieukundige wijze kunnen scheiden en afvoeren. Ook worden er diverse veiligheidsmaatregelen beschreven. Tot slot weergeven wij uw eisen systematisch.
 5. Na het voltooien van het sloopplan gaan we aan de slag met de uitvoering van de woningsloop. De sloopwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door professioneel personeel op het gebied van veilig en milieukundig sloopwerk.
 6. Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat de locatie van de sloopplaats veilig en toegankelijk is voor de omgeving en sloopwerkers.
  7. De laatste stap is de oplevering van het project. Dit wordt schriftelijk in overleg met u vastgesteld. We zullen een stoffenverantwoording opstellen van alle vrijkomende sloopmaterialen zoals eerder beschreven. Indien u wilt, mogen de sloopmaterialen aan u worden overhandigd in plaats van aan de daar toe bestemde stortplek. Dit mag in overleg

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

Afvoer van uw sloopmaterialen

Zoals hierboven wordt beschreven is het van belang dat de materialen welke vrij komen tijdens het slopen van de woning nauwkeurig te scheiden. Zo zal Sloop-Concurrent zorg dragen dat alle materialen netjes worden opgeruimd en afgevoerd naar de daarvoor bestemde stortplaats. Op de bestemde stortplek zullen de materialen zorgvuldig worden gescheiden, waarna ze verwerkt en gerecycled worden. Er zijn een hoop verschillende soorten materialen welke vrij kunnen komen tijdens de sloopt van een (leegstaande) woning. Een aantal van deze zijn:

 • Dakafval
 • Puinafval
 • Grofvuil
 • Bouwafval
 • Houtvuil

Het afvoeren van het puin en de vuilmaterialen zitten bij de prijs van de sloop inbegrepen. Indien u wenst om bepaalde sloopmaterialen aan u over te dragen in plaats van deze naar de stortplaats te brengen, dan is dit uiteraard mogelijk in overleg met ons.

Wij houden rekening met de omgeving

Tijdens het verrichten van de sloopwerkzaamheden wordt er ten alle tijden rekening gehouden met de omgeving van de woning. Er zal altijd communicatie met de directe omgeving blijven zodat iedereen weet waar hij of zij tijdens het sloopproces van Sloop-Concurrent aan toe zijn. We blijven daarom vóór, tijdens en na het sloopproject in gesprek met de stakeholders en betrokkenen.

Erkend en gecertificeerd voor sloopwerkzaamheden

Sloop-Concurrent is een officieel erkend en gecertificeerd sloopbedrijf voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Stichting Veilig en Milieukundig hebben eisen opgesteld welke we verplicht zijn om aan te houden tijdens het verrichten van diverse sloopwerkzaamheden. Ook zijn wij in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat. Doordat wij in het bezit zijn van deze certificering en jarenlang ervaring hebben kunnen wij op een efficiënte, professionele en veilige manier sloopwerkzaamheden voor u uitvoeren.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

Kosten sloopwerk

De kosten welke Sloop-Concurrent in rekening brengt voor het slopen van uw woning hangen af van een aantal factoren. Zo wordt er gekeken naar de omvang van de klus, de oppervlakte van het sloopwerk, materiaalkosten en eventuele speciale wensen welke een rol spelen bij het bepalen van de totaalprijs. Zo zal licht sloopwerk, bijvoorbeeld het verwijderen van een muur de goedkoopste optie zijn. Maar mocht u uw hele woning willen slopen kan het zijn dat u uw fundering niet zou willen laten staan. Dit valt dan uiteraard weer duurder uit als dat de fundering intact blijft. Dit soort keuzes zijn bepalend welke de totaalprijs doen stijgen of dalen.

Vraag hier uw gratis offerte aan!

Referenties

Bent u benieuwd naar welke sloopprojecten Sloop-Concurrent al heeft mogen uitvoeren? Klik hier om de referenties van een aantal van onze sloopprojecten te lezen en te bekijken.

Contact opnemen met Sloop-Concurrent?

Heeft u hulp nodig bij het slopen van uw woning? Of heeft u nog vragen wat betreft woningsloop in het algemeen? Wij van Sloop-Concurrent helpen u graag. Wij zijn per telefoon of email bereikbaar. De contactgegevens kunt u terugvinden op de volgende pagina: contact.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan graag voor u aan de slag!