Woningbouw aannemer

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk

Sloop-Gigant is al meer dan twintig jaar dé partner voor de woningbouw door heel Nederland. Wij zijn ooit, meer dan 23 jaar geleden, begonnen als sloopbedrijf. Al snel wist de woningbouw ons te vinden voor sloopwerkzaamheden in oude wijken waar vernieuwing plaats moest vinden. In de loop der jaren hebben wij echter ons werkgebied, onze diensten en onze expertises uitgebreid. Het resultaat is dat wij nu uw all-in partner kunnen zijn. Wij zijn niet alleen beschikbaar voor de sloop van woningen, maar kunnen u helpen met tal van ondersteunende diensten. Wij vertellen u hier uiteraard graag meer over.

Als woningbouw aannemer heeft een partij een verantwoordelijkheid voor een grote hoeveelheid woningen. Het is verstandig om een aannemer te kiezen die een breed scala aan werkzaamheden kan uitvoeren zodat veel klussen bij een partij neergelegd kunnen worden. Prijs, snelheid en kwaliteit van werk zijn leidend bij het vinden van de juiste partij. 

Graag vertellen we verder over onze ervaringen met de woningbouw en vertellen we meer over onze werkwijze en specialiteiten. Ook vertellen we u meer over de verschillende diensten die wij aanbieden voor woningbouw corporaties.

Natuurlijk zijn wij beschikbaar als sloopbedrijf voor de woningbouw

De sloop van woningen en allerlei andere soorten panden is waar het voor ons allemaal mee begon. Daarom bieden wij deze diensten uiteraard nog steeds aan. Of het nu gaat om de sloop van een enkele leegstaande woning, een appartementencomplex, andersoortig gebouw of zelfs een straat: wij staan voor u klaar. In onze organisatie werken inmiddels meer dan 100 ervaren, goed opgeleide professionals die allen beschikken over een veiligheidspaspoort.

Onze mensen beschikken over de kennis en kunde om u van dienst te kunnen zijn met het uitvoeren van tal van sloopwerkzaamheden. Of het nu een kleine of een grote klus betaamt: wij leveren altijd op volgens afspraak en binnen de deadline. Wanneer wij uw sloopwerkzaamheden verzorgen, bent u niet alleen verzekerd van het beste resultaat, maar ook van een aangenaam proces. Wij communiceren duidelijk, hanteren korte lijnen én leveren netjes op. Natuurlijk laten wij u na de sloop niet achter met een hoop puin. Alles wordt door ons netjes afgevoerd en weggebracht naar de daarvoor bestemde plekken. 

Wij werken flexibel en zijn altijd in staat om aan uw wensen en eisen te voldoen. Voordat wij voor u aan de slag gaan, spreken wij namelijk alle wensen en eisen door en zorgen wij voor een gedegen plan van aanpak. Eenmaal werkzaam op locatie zullen de sloopwerkzaamheden snel en veilig plaatsvinden, met minimale overlast voor de omgeving.

Wij kunnen elke woning ontruimen

Zoals wij eerder al aangaven: wij zijn niet zomaar een sloopbedrijf. Wij willen een allround partner zijn voor de woningbouw en hebben geïnvesteerd in de uitbreiding van onze expertises en diensten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het ontruimen van woningen. Of het nu gaat om het ontruimen van een enkele woning, meerdere woningen of een complete straat: bij ons bent u aan het juiste adres. Met woningen bedoelen wij natuurlijk alle soorten huizen: van appartementen tot tussenwoningen en alle andere soorten woningen die u als woningbouw beheert of verhuurt.

Een woning ontruimen betekent meer dan slechts leeghalen. Wij zijn servicegericht en doen er dan ook alles aan om u in alle opzichten te ontzorgen. Wij begrijpen als geen ander dat er sprake kan zijn van een grote tijdsdruk. Wij zijn altijd in staat om binnen de gestelde deadline het project naar volle tevredenheid af te ronden.

Elke woningontruiming is weer anders, maar vaak komen hier emoties bij kijken. Het kan zijn dat iemand is overleden of dat het gaat om een ontruiming vanwege een huurachterstand. Dankzij onze ervaring weten wij precies hoe wij moeten werken in zulke situaties. Bij ons bent u altijd verzekerd van een nette, discrete werkwijze.

Leegstrippen en casco opleveren

U hebt ongetwijfeld toekomstplannen met bestaande woningen. Wanneer woningen gesloopt moeten worden om ruimte te maken voor nieuwe projecten, voeren wij deze werkzaamheden voor u uit. Het kan echter goed zijn dat u de woningen niet wilt slopen, maar helemaal wilt strippen om hen gereed te maken voor renovatiewerkzaamheden. Ook dan kunnen wij u perfect van dienst zijn. Onze specialisten werken met moderne, goed onderhouden machines en gereedschappen en kunnen in korte tijd elke woning helemaal casco opleveren. Wij kunnen precies opleveren zoals u dat wilt: dus ook wanneer een woning volledig moet worden gestript, zodat alleen het steen, beton en staal (of hout) nog staat, dan kunnen wij hiervoor zorgen.

Wij werken met oog en respect voor de omgeving

In de woningbouw bent u waarschijnlijk vaak bezig met gemengde projecten of werkzaamheden in een omgeving waarin lang niet alle huizen worden aangepakt. Ook daarom schakelt u Sloop-Gigant in als expert. Wij werken met oog en respect voor de omgeving. Voor omwonenden kan het zeer vervelend zijn om de hele dag in de herrie en de troep te zitten. Daarom proberen wij altijd om overlast tot een minimum te beperken. Tijdens onze sloop- en ontruimingswerkzaamheden kunnen wij zowel de woning in kwestie als de omgeving afdekken en beschermen. 

Meer dan de woning alleen

U weet natuurlijk als geen ander dat bij goed woningbeheer meer komt kijken dan de woning alleen. Ook wanneer de woningen waaraan (sloop)werkzaamheden moeten plaatvinden, beschikken over een tuin, kunt u een beroep doen op onze diensten. Indien gewenst zullen wij namelijk ook de tuin helemaal leeghalen. Vanzelfsprekend zult u ook dan niet met troep achterblijven. Als wij een woning slopen, dan blijft er ook echt helemaal niets meer van over. 

Kortom: waar u ook behoefte aan hebt op het gebied van sloop, ontruiming of voorbereiding op renovatiewerkzaamheden: wij zijn de totaalpartner voor de woningbouw. Voor u wordt alles onder een dak geregeld. Dat betekent een betere beschikbaarheid, heldere communicatie, snellere uitvoer en natuurlijk zeer scherpe prijzen.

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en wat dit kost? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan. Wij werken met uurtarieven tussen slechts 25 en 35 euro en kunnen voor grotere projecten vaste prijsafspraken maken. Vertel ons waar u behoefte aan hebt en wij reageren binnen twee werkdagen met een voorstel en een vrijblijvende prijsopgave. Bent u op zoek naar een vaste partner die doorlopend de werkzaamheden voor al uw projecten in de woningbouw uit kan voeren? Dan gaan wij uiteraard graag samen met u op zoek naar de best mogelijke constructie. Wij werken door heel het land en beschikken over de capaciteit om u altijd perfect van dienst te kunnen zijn. Wij kijken ernaar uit om kennis met u te mogen maken. 

Fijne vaste partnerschappen met de woningbouw

Bij de woningbouw is het altijd druk. In welke gemeente u ook komt; altijd is de woningbouw druk in de weer met de bouw en het beheer van de woningen. Vrijwel overal is er ook en lange wachttijd voor huurwoningen en zijn ook nieuwe koopprojecten binnen mum van tijd uitverkocht. Wanneer mensen dan eindelijk een nieuwe woning kunnen betrekken, willen zij natuurlijk dat dit snel kan gebeuren en dat zij hun intrek nemen in een woning die goed onderhouden is. 

Voor woningbouwverenigingen maar ook voor bouwbedrijven met wie er in de woningbouw wordt gewerkt, is dit niet altijd even eenvoudig. Hoe zorgt men ervoor dat mensen adequaat worden geholpen, dat woningen altijd in goede staat zijn en dat nieuwe projecten (of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat) volgens plan worden uitgevoerd? Goede partnerschappen vormen de sleutel. Als totaalsloopbedrijf zijn wij graag de vaste partner van organisaties in de woningbouw. Wat is nu precies onze rol in dit alles? Wie denkt aan woningbouw, denkt natuurlijk aan nieuwe woningen, maar vergeet vooral ook het beheer van de bestaande woningen niet. Hierin spelen wij een belangrijke rol.

Wij zijn zoveel meer dan een sloopbedrijf

Wij begonnen inderdaad meer dan twintig jaar geleden als een sloopbedrijf, maar zijn inmiddels  zoveel meer. In de loop der jaren zijn wij constant bezig geweest met het optimaliseren van onze werkzaamheden en dienstverlening. Dat zien wij als de filosofie van een echt totaalsloopbedrijf: meedenken en zoveel mogelijk oplossingen kunnen bieden. Een leegstaand pand neerhalen, kan elke partij; wij willen diensten verlenen die verder gaan.

Daarom hebben wij ons altijd afgevraagd: aan wat voor soort diensten zouden onze partners in de woningbouw behoefte hebben? Wij weten dit inmiddels als geen ander. Daarom kunnen wij tal van werkzaamheden aan bestaande woningen verrichten. Denk aan zaken als ontruimingen, maar ook het casco leegstrippen, opleveren volgens bepaalde eisen, het verrichten van herstelwerkzaamheden, ontruimen van tuinen en het verwijderen van vloeren en trapbekleding. Dit zijn de dingen waar men bij bestaande woningbouw mee te maken krijgt.

Wij zijn dus een waardevolle schakel in het onderhouden, verbouwen en renoveren van het woningbestand van projectontwikkelaars, beheerders  en woningcorporaties.

Wij maken de weg vrij voor nieuwe projecten

Nu de economie al enkele jaren aantrekt, schieten nieuwe bouwprojecten als paddenstoelen uit de grond. Ruimte is schaars in ons land en dus moet er vaak gebouwd worden op plekken waar al bestaande bouw aanwezig is. Soms wordt ervoor gekozen om bestaande bouw te renoveren, maar veel vaker moet deze worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwere, modernere, betere en grotere panden. De eerste stap daar naartoe is het snel en effectief slopen van bestaande bouw. Wij werken hiervoor samen met vaste partners: al zeer veel organisaties in de woningbouw vertrouwen op onze service en kunde. Wij bieden hen de zekerheid dat elke vorm van sloop geheel naar tevredenheid en binnen de deadline wordt uitgevoerd. Ook voor u kunnen wij deze partner zijn.