Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Slopen van een oude schuur Beoordeling: 5 van 5

Wij hebben onze oude schuur laten slopen door sloopbedrijf de sloop-concurrent. Dit is erg nauwkeurig gedaan en snel. Wij wilden jullie even bedanken hiervoor.

Groeten de gebroeders Bersen

Slopers van Sloopbedrijf Beoordeling: 5 van 5

Ons huis op de oude osdorperweg in Amsterdam hebben we compleet laten slopen door de sloop concurrent. Dit is ons prima bevallen het ging niet alleen erg snel maar het viel ons op dat er aardig schoon werd gewerkt. 20 containers vol met puin werden er afgevoerd.

Groetjes van fam Oosterhout.

Muur verwijderen Beoordeling: 4.8 van 5

Het zag er in eerste instantie makkelijk uit een tussen muurtje weghalen….maar viel dat eve tegen zeg ,na 2 grote gaten in de muur te hebben geslagen zijn we er mee gestopt en hadden wij hulp ingeschakeld van professionele slopers. Binnen enkele minuten lag de muur op de grond en binnen 2 uur was alles opgeruimd. Bedankt jongens van de sloop-concurrent.

Groeten Alex Windeman

Schoorsteen slopen Beoordeling: 4.9 van 5

Een schoorsteen van 6 meter hoog stond in onze nieuwe aankoop flink in de weg. Wij hebben de sloop concurrent ingeschakeld om deze professioneel weg te laten halen. Prima werk verricht jongens.

Groeten Hans

Asbest laten verwijderen Beoordeling: 4.7 van 5

Helaas kwamen wij na het slopen van het dak asbest tegen. Wij schrokken hiervan omdat we weten dat dit vrij kostbaar is om te verwijderen. We kwamen via internet bij de sloop concurrent terecht die boden ons een zeer scherpe prijs om het asbest te laten verwijderen. Wij wilden jullie even bedanken hiervoor het was echt akelig werk.

 Met vriendelijke groeten Jos van Hunnik uit Heiloo

Scroll naar boven