Sloopbedrijf Amsterdam

INHOUDSOPGAVE

Op zoek naar een sloopbedrijf in de regio Amsterdam? Sloop Concurrent verzorgt graag al uw sloopwerkzaamheden. Met meer dan 20 jaar ervaring is ons sloopbedrijf uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en omstreken. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf met alle expertise in huis om uw sloopwerkzaamheden tot een succes te maken. Wij zijn tevens een gecertificeerd sloopbedrijf die niet alleen de zakelijke markt bedient, maar ook de particuliere. Geen sloopklus is te groot of te ingewikkeld voor onze erkende sloopmedewerkers. Op zoek naar kosteloos en vrijblijvend advies? Wij helpen u graag.

Sloopbedrijf Amsterdam

Voor al uw sloopwerk in Amsterdam​​

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Amsterdam, zoals de sloop van fabriekshallen, draagmuren en keukens. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van het Rijksmuseum, de Dam, de Arena, het Vondelpark en Artis.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt uw sloopproject tot een succes te maken in Amsterdam. Of het nu is in Buiksloterdijk, De Baarsjes, De Pijp of op de Zuidas.

Als sloopbedrijf helpen we u met bijvoorbeeld de volgende klussen:

 • Behang verwijderen
 • Plavuizen verwijderen
 • Badkamer slopen
 • Vloertegels verwijderen
 • Laminaat verwijderen
 • Vloerbedekking verwijderen
 • Tapijt verwijderen
 • Draagmuur verwijderen
 • Betonvloer slopen
 • Kantoor strippen tot casco
 • Winkelpand strippen tot casco
 • Schuur slopen
 • Garage slopen
 • Caravan slopen
 • Plafonds verwijderen

Verantwoord slopen in Amsterdam​

Staat u op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Amsterdam, alleen moet er eerst gesloopt worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw? Wij maken graag een nauwkeurige offerte op. Hoe meer informatie wij van u krijgen, hoe gerichter wij een offerte op kunnen stellen. Binnen 24 uur heeft u uw offerte in huis.

Schakelt u ons sloopbedrijf uit Amsterdam in, dan kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Wij zetten het juiste materiaal in;
 • We inventariseren vooraf de te slopen materialen en afvalstromen;
 • We bepalen in overleg de juiste sloopmethode;
 • We zorgen voor een geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen;
 • We voeren puin en dergelijke af naar een stortplaats in Amsterdam.

Ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad van het project; wij verzorgen graag al het sloopwerk. Als u kiest voor Sloop Concurrent, dan kiest u voor vakmanschap, erkende sloopmedewerkers en voor een Amsterdamse mentaliteit van “Sloop Concurrent heeft het”.

sloopwerken amsterdam

De kosten van sloopwerk​​

Bij ons sloopbedrijf geen verrassingen. Veel sloopopdrachten nemen wij op een vaste prijs aan. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, maken wij een nauwkeurige inschatting van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om de betreffende werkzaamheden uit te voeren en welke gereedschappen er nodig zijn om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijk en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt ze binnen 24 uur verwachten.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sloopbedrijf Amsterdam Kraan

Sloop Concurrent ook in uw regio​​​

Wij zijn ooit begonnen in de regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf. Ons sloopbedrijf  wordt zowel ingezet in de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar bezig met sloopwerk met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheidspaspoort). Wij kunnen u helpen van Haarlem tot aan Zandvoort en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Betonboringen Amsterdam

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

  Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

  Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

  Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

  Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

  VCA ISO 9001 Logo
  Verzekering Klaverblad logo
  dNAA logo
  Erkend leerbedrijf logo

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

  Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

  Sloop Concurrent

  Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

  Scroll naar boven