Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Sloopbedrijf Amsterdam

INHOUDSOPGAVE

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in Amsterdam en omgeving? Sloop Concurrent staat klaar om al uw sloopwerkzaamheden professioneel uit te voeren. Met meer dan 20 jaar ervaring is ons bedrijf een gevestigde naam geworden in Amsterdam en de omliggende gebieden. Wij opereren landelijk en hebben alle benodigde expertise in huis om uw sloopproject tot een succes te maken. Ons sloopbedrijf is gecertificeerd en bedient zowel zakelijke als particuliere klanten. Of het nu gaat om een grote of complexe sloopklus, onze erkende sloopmedewerkers staan voor u klaar. Bent u op zoek naar kosteloos en vrijblijvend advies? Wij helpen u graag verder.

Sloopbedrijf Amsterdam

Vakkundig sloopbedrijf in Amsterdam voor al uw sloopwerk

Met onze ruime ervaring voeren wij diverse sloopwerkzaamheden uit in Amsterdam, waaronder de sloop van fabriekshallen, draagmuren en keukens. Wij staan klaar om u te assisteren bij uw sloopproject in de bruisende stad van het Rijksmuseum, de Dam, de Arena, het Vondelpark en Artis.

Bij Sloop Concurrent maken we gebruik van geavanceerde technieken en beschikken we over een modern en goed onderhouden machinepark dat specifiek is afgestemd op onze sloopprojecten. Onze werkwijze omvat vaak het gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieuvriendelijke grijpers en magneten. Op deze manier dragen wij bij aan het succesvol voltooien van uw sloopproject in Amsterdam, of het nu gaat om Buiksloterdijk, De Baarsjes, De Pijp of de Zuidas.

Als sloopbedrijf ondersteunen wij u graag bij uiteenlopende klussen, waaronder:

 • Behang verwijderen
 • Plavuizen verwijderen
 • Badkamer slopen
 • Vloertegels verwijderen
 • Laminaat verwijderen
 • Vloerbedekking verwijderen
 • Tapijt verwijderen
 • Draagmuur verwijderen
 • Betonvloer slopen
 • Kantoor strippen tot casco
 • Winkelpand strippen tot casco
 • Schuur slopen
 • Garage slopen
 • Caravan slopen
 • Plafonds verwijderen

Verantwoord en veilig slopen in Amsterdam

Bent u van plan om uw verbouwingsplannen in Amsterdam te realiseren, maar moet er eerst gesloopt worden om ruimte te maken voor een nieuwe aanbouw? Wij stellen graag een nauwkeurige offerte voor u op. Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe specifieker wij de offerte kunnen maken. Binnen 24 uur ontvangt u uw offerte.

Als u ons sloopbedrijf uit Amsterdam inschakelt, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Wij zetten het juiste materiaal in.
 • We inventariseren vooraf de te slopen materialen en afvalstromen.
 • In overleg bepalen we de juiste sloopmethode.
 • We zorgen voor een geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden om overlast zoveel mogelijk te beperken.
 • Puin en andere materialen worden afgevoerd naar een stortplaats in Amsterdam.

Ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad van het project, verzorgen wij graag al het sloopwerk. Als u kiest voor Sloop Concurrent, kiest u voor vakmanschap, erkende sloopmedewerkers en een Amsterdamse mentaliteit van “Sloop Concurrent heeft het”.

sloopwerken amsterdam

Wat kost ons sloopbedrijf in Amsterdam?

Bij ons sloopbedrijf staan transparantie en duidelijkheid voorop. We willen dat u precies weet waar u aan toe bent bij het uitvoeren van uw sloopproject. Daarom nemen we veel sloopopdrachten aan tegen een vaste prijs. Op basis van de informatie die u ons verstrekt via het offerteformulier, maken wij een grondige analyse van de benodigde werkzaamheden. In de offerte die we voor u opstellen, vindt u een gedetailleerde beschrijving van de geschatte tijd die nodig is om de specifieke werkzaamheden uit te voeren, evenals de gereedschappen en apparatuur die we zullen gebruiken voor uw sloopproject.

In sommige gevallen kan het echter voorkomen dat de sloopklus complex is of meer tijd in beslag neemt dan initieel werd verwacht. In zulke gevallen kunnen we ook een uurtarief afspreken, zodat u alleen betaalt voor de werkelijk bestede tijd. Dit gebeurt meestal bij omvangrijke en ingewikkelde sloopprojecten waarvan de duur moeilijk exact te voorspellen is.

Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, zodat u rustig de tijd kunt nemen om ze te bestuderen en te vergelijken. We streven ernaar om u binnen 24 uur na het indienen van uw offerteaanvraag een gedetailleerde offerte te sturen. Op die manier kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen en verdergaan met uw sloopproject.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sloopbedrijf Amsterdam Kraan

Sloopbedrijf Amsterdam heeft een landelijke dekking

Wij zijn ooit begonnen in de regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf. Ons sloopbedrijf  wordt zowel ingezet in de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar bezig met sloopwerk met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheidspaspoort). Wij kunnen u helpen van Haarlem tot aan Zandvoort en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver.

Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan projecten, van kleine sloopklussen tot grootschalige ontmantelingen. We beschikken over de benodigde kennis, ervaring en geavanceerde apparatuur om elke uitdaging aan te gaan.

Bij ons sloopbedrijf geloven we in een persoonlijke aanpak en streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We luisteren naar uw wensen, plannen de werkzaamheden zorgvuldig en zorgen voor een efficiënte uitvoering. Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We zorgen voor een verantwoorde afvoer en recycling van materialen, zodat we een bijdrage leveren aan een circulaire economie.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Betonboringen Amsterdam

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Naast sloopwerkzaamheden bieden wij ook aanvullende diensten, zoals asbestsanering en grondwerk. Met ons uitgebreide dienstenpakket kunnen we u een totaaloplossing bieden voor al uw sloop- en bouwgerelateerde projecten.

Ons sloopbedrijf staat bekend om zijn professionele aanpak, betrouwbaarheid en kwaliteit. We luisteren naar uw specifieke wensen en eisen en stellen een plan op maat op om aan uw verwachtingen te voldoen. Ons team werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en binnen de gestelde tijd en budget wordt afgerond.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Onze schoorsteen vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Project netjes en professioneel afgehandeld.

Asbestverwijdering Amsterdam

Specialist in casco- en renovatiesloop: uw betrouwbare sloopbedrijf

Als ervaren sloopbedrijf in Amsterdam hebben wij ons gespecialiseerd in het uitvoeren van casco renovatiesloopwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn vaak vereist bij renovatie- en verbouwingsprojecten, zowel in woningen als in bedrijfspanden en kantorencomplexen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar sloopbedrijf in Amsterdam voor het uitvoeren van casco sloopwerkzaamheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voorbeelden van casco- of renovatiesloopwerkzaamheden die worden uitgevoerd door Sloop Concurrent in Amsterdam zijn onder andere het verwijderen van betonnen vloeren, wanden en muren, zowel volledig als gedeeltelijk. Deze sloopwerkzaamheden kunnen ook worden toegepast bij de modernisering van een woning of bedrijfspand. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van passend advies. Daarbij streven wij naar een 100% tevredenheidsgarantie, zodat u met vertrouwen kunt bouwen aan uw renovatieproject.

Als specialist in casco- en renovatiesloop begrijpen wij het belang van zorgvuldigheid en precisie bij dit type werkzaamheden. Ons ervaren team staat garant voor een professionele uitvoering. 

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven