Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Over ons sloopbedrijf

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

De geschiedenis van Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is opgericht door Pascal Hilberts en Jesse Hilberts. Nadat zij de nodige ervaring hadden opgedaan bij diverse sloopbedrijven, werd het tijd om zelf aan de slag te gaan. Sloop Concurrent is dan ook een echt familiebedrijf, waarbij klanttevredenheid en eerlijke tarieven hoog in het vaandel staan.

Sloop Concurrent is al 27 jaar werkzaam als sloopbedrijf. Sinds 1996 zijn wij begonnen als een klein bedrijf, dat vooral lokaal in Haarlem verschillende sloopwerkzaamheden uitvoerde. Hedendaags is ons sloopbedrijf uitgegroeid tot een landelijk opererend sloopbedrijf, dat in 27 jaar al de nodige naamsbekendheid heeft weten op te bouwen.

Totaalsloop door Sloop Concurrent

Een compleet sloopbedrijf

Heeft u een sloopproject? Het maakt ons niet uit hoe klein of groot uw project is, wij helpen u graag. Zo helpen wij dagelijks particulieren met het slopen van verscheidene objecten, maar wij schromen ook de grotere sloopwerkzaamheden niet. 

Onze slopers nemen u alle zorg uit handen. Wij helpen u van A tot Z en begeleiden u door het hele traject. Wij helpen u met het aanvragen van de juiste vergunningen, maar wij adviseren u ook geheel vrijblijvend. Waar nodig, komen wij graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken. 

Wij denken klantgericht en dat is dan ook een kernwaarde bij Sloop Concurrent. Het is dan ook niet voor niets, dat meerdere aannemers, bouwbedrijven en concullega’s gebruik maken van onze diensten.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sloopbedrijf Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is er voor particulieren en bedrijven

Ons bedrijf is oorspronkelijk opgezet om particulieren te voorzien van onze werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van dragende muren, maar ook aan het boren van gaten in beton. Ons bedrijf werd steeds groter, waarbij de werkzaamheden ook steeds groter werden. Hierdoor hebben wij onze wagenpark ook mogen uitbreiden en wij zijn dan ook de trotse eigenaar van meerdere steunpunten in Nederland.

Sinds 2016 hebben wij ons bedrijf dan ook aanzienlijk mogen versterken met slopers uit het hele land. Hierdoor worden wij steeds meer ingezet voor grotere sloopwerkzaamheden. Door onze vaste partners kunnen wij u niet alleen voorzien van onze sloopdiensten, maar kunnen wij onze klanten ook helpen met gerelateerde werkzaamheden aan sloop. Hierbij kunt u denken aan hoveniers, aannemers, verhuizers, schoonmakers en stukadoors.

Sloop Concurrent werkt door heel Nederland

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking en met meerdere steunpunten door heel Nederland. Onze gecertificeerde en erkende slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Inmiddels heeft Sloop Concurrent de beschikking over 100 vakbekwame slopers, die u graag van dienst zijn in heel Nederland. Door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze diensten betaalbaar aanbieden.

Er is geen stad of dorp in ons mooie kikkerlandje, waar wij u dus niet van dienst kunnen zijn. Wij hanteren dezelfde tarieven door heel Nederland. Wilt u de exacte kosten weten voor uw sloopproject? Wij kunnen u ook voorzien van een offerte op maat bij u op locatie. Dit doen wij geheel vrijblijvend en kosteloos.

Medewerker Sloop Concurrent
Graafmachine Sloopproject

Waarom u kiest voor Sloop Concurrent

Nu u meer weet over de geschiedenis van ons bedrijf, wilt u natuurlijk ook weten waarom u ons sloopbedrijf in armen zou nemen. 

Buiten dat onze slopers klantgericht en professioneel te werk gaan, kiest u ook voor Sloop Concurrent omdat wij goed verzekerd zijn, en omdat onze slopers in het bezit zijn van alle benodigde certificaten. Zo weet u dat het eindresultaat naar wens is, en dat u uit kan gaan van echt ouderwets vakmanschap. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag en gaan altijd correct te werk.

Gelooft u ons niet op onze woord? Kijk dan wat onze klanten te zeggen hebben over ons.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: CERTIFICATEN en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd en in het bezit van meerdere certificaten.

Sloop Concurrent is een erkend leerbedrijf en wij leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. Hieronder vindt u onze certificaten en verzekeringen.

Certificaten

U wilt natuurlijk gebruik maken van een gecertificeerd sloopbedrijf. Wij zijn dan ook in het bezit van het EBN certificaat. Het gaat hier om het ISO 9001 certificaat waardoor u weet dat wij voldoen aan alle verwachtingen van onze klanten.

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

Verzekeringen

Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Deze verzekering hebben wij afgesloten bij Klaverblad verzekeringen en wij zijn verzekerd voor schade aan steigers, materialen en gereedschap, beschadiging van het bouwwerk en schade aan materialen van de opdrachtgever. Dit voelt wel zo fijn voor onze klant en zo weet u dat u ons met een gerust hart in kan huren.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Ons team

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder onze slopers. Onze slopers staan graag voor u klaar. Hieronder vindt u enkele medewerkers van Sloop Concurrent.

Pascal Hilberts

Eigenaar Sloop Concurrent en sloper

Pascal is één van de eigenaren van Sloop Concurrent en zorgt vaak voor het afvoeren van het puin, doet de de planning en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleiden. Dagelijks is hij te vinden op meerdere sloopprojecten waar hij zorgt dat alles goed verloopt.

Pascal Hilberts

Jesse Hilberts

Eigenaar Sloop Concurrent en sloper

Jesse Hilberts doet samen met zijn neef de planning en heeft samen met Pascal Hilberts de leiding over Sloop Concurrent. Jesse is vaak betrokken bij meerdere sloopwerkzaamheden en helpt dan ook graag mee met het slopen van objecten.

Jesse Hilberts

Marlon Haarlem

Sloper

Marlon Haarlem is een sloper in hart en nieren. Met zijn jarenlange ervaring weet hij van de hoed en rand en neemt dan ook vaak de leiding bij het slopen van verscheidene objecten. Marlon is een echte vakman en wij maken dan ook graag gebruik van hem.

Marlon Haarlem

Sloop Concurrent staat ingeschreven in het KvK-register als J.P.J. sloop en betonboringen. Dit is onze handelsnaam en zo kunt u ons dus ook vinden. Zo weet u dat wij een daadwerkelijk bedrijf zijn en dat het hier geen zolder bedrijf betreft.

Mocht u vragen hebben of heeft u op- en aanmerkingen? Dit zijn onze contactgegevens:

Telefoonnummer: 06 4012 5121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl

KVK: 74231286
BTW: NL859818275B01

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven