Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Sleuven frezen

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Door Sloop Concurrent kunt u al uw leiding en kabels verstoppen in de muren, plafond of vloer. Er zou daarna ook nog gestuct moeten worden voor een nette afwerking. Na het frezen van de sleuven, wordt de werkplek weer netjes schoongemaakt en het vuil weer meegenomen. Op deze manier heeft u er helemaal geen omkijken meer naar.

In de meeste gevallen worden er sleuven gefreesd bij het installeren van een vloer- of wandverwarming. Een sleuf is een soort gleuf die met veel precisie en nauwkeurigheid wordt gezaagd of gefreesd. Sloop Concurrent is gespecialiseerd in het frezen van sleuven, met name in beton en steenachtig materiaal.

Een andere reden voor het laten installeren van sleuven is als er elektra- of waterleidingen in de vloeren of wanden moeten worden aangelegd. Ook worden er sleuven gezaagd of gefreesd voor bijvoorbeeld afvoeren in vloeren en/of wanden. Denk aan het installeren van spotjes. Wij kunnen u op elk gebied helpen!

Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Waarom sleuven laten frezen?

Wat u allemaal mooi weg kunt laten werken:

  • Leidingen badkamer
  • Leidingen verwarming
  • Wasbak in het toilet
  • Kabels van bijvoorbeeld spotjes
  • Leidingen vloerverwarming

Om alles in het plafond, vloer of muur mooi weg te laten werken, zou u gebruik kunnen maken van onze diensten. Natuurlijk werken onze erkende monteurs ook tijdens een verbouwing zo netjes en schoon mogelijk. Onze tarieven zijn ook zeer concurrend, vandaar ook onze naam: “Sloop Concurrent”.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sleuven frezen

Sleuven frezen vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming aan laten leggen? Dan is vaak sleuven in laten frezen de enigste optie om lekkere warmen voeten te hebben. Weet u nog niet zeker of u vloerverwarming wilt in verband met de kosten? Of heeft u nog wat algemene vragen over vloerverwarming? Neem dan contact met ons op. Als u meer wilt weten over de kosten, staat hieronder een uitgebreid stuk over de kosten.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Is vloerverwarming duur?

Het plaatsen van vloerverwarming is meestal duurder dan het nemen van radiatoren. Het verwarmen van vloerverwarming is rond de 15 procent goedkoper. Wilt u vloerverwarming als hoofdverwarming nemen, dan is het wel een investering maar is het absoluut rendabel op lange termijn. Neem contact op met Sloop Concurrent voor de beste service en klantvriendelijkheid.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Sleuven frezen in beton kosten

De meeste mensen die al in hun woning wonen, kunnen moeilijk hun vloer uit laten breken. Als u al inwonend bent in uw woning, is het veel handiger om uw vloerverwarming in te laten frezen. Het is namelijk ook goedkoper om buisbaan vloerverwarming in te laten frezen. Dat is op meerdere vlakken veel intressanter. Vloerverwarming zou u kunnen gebruiken als bijverwarming of als hoofdverwarming. Als u voor hoofdverwarming kiest, heeft u geen radiatoren meer nodig. Dan moet er natuurlijk ook meer gefreest worden, wat extra kost maar bespaart in de toekomst omdat gas steeds schaarser wordt. De leidingen worden verdeeld in groepen omdat de leiding maximaal 120 meter mag zijn. Anders komt er drukverlies en heeft het geen goeie werking. Door meerdere groepen kunt u de vloerverwarming ook beter verdelen. De goedkoopste oplossing is meestal de badkamer of de keuken omdat deze meestal al een bestaande vloer hebben. De kosten liggen hier tussen de 500 en de 1000 euro voor vloerverwarming.

De meest standaard oplossing is vloerverwarming in de woonkamer. Omdat vaak het uitbreken geen optie is, is het infrezen van sleuven voor vloerverwarming de ideale keuze. De buizen moeten ongeveer 15 cm afstand van elkaar hebben voor het beste resultaat. Tussen 40 en de 70 meter is de prijs ronde de 1000 en de 1500 euro voor vloerverwarming.

Wilt u vrijwel laten infrezen in uw woning of kantoorpand? Dan hoeft er ook niks open gebroken te worden. Er moet ongeveer 10 cm ruimte tussen de buizen gehouden worden voor optimaal resultaat. Gemiddeld zijn de oppervlaktes tussen de 80 en de 250 meter. De gemiddelde kostprijs van de vloerverwarming ligt tussen de 1500 en de 5000 euro.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Leidingen in een muur frezen

Wilt u verbouwen en netjes uw leidingen voor bijvoorbeeld stopcontacten laten plaatsen? Dan bent u bij Sloop Concurrent op het goede adres. Wij werken al jaren voor diverse aannemers en particulieren. Onze monteurs zijn echte professionals op het gebied van leidingen in een muur frezen. Zo zijn uw kabels, leidingen en vloerverwarming ontzichtbaar als de stucadoor is geweest.

Leidingen laten frezen

Frezen in beton

Sloop Concurrent verzorgt al jaren in heel nederland sleuven in muren en plafonds. Bijvoorbeeld voor loodgieters en dergelijke. Electrakabels in beton frezen gebeurt altijd op water vanwege de slijtage en de hardheid van het beton. Meestal sluiten we ook een stofzuiger aan de freesmachine. Op deze manier kunnen we uw pand zo goed mogelijk stofvrij houden. Boren en slijpen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Dit natuurlijk tegen scherpe en lage tarieven.

Beton is een beetje het sterkste matriaal om in te frezen. Vooral blauw beton. Daarom is dat ook het zwaarste werk. Vooral boven je hoofd werken met een zware freesmachine is heel zwaar. Wij leveren de beste en scherpste prijzen.

Erkend en gecertificeerd voor het frezen van sleuven

Sloop-Concurrent is als sloopbedrijf officeel erkend en gecertificeerd voor het uitvoeren van de diverse sloopwerkzaamheden. Wij slopen volledig volgens de eisen zoals deze zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Wij zijn dan ook in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat voor slopen. Door onze jarenlange ervaring (zo’n 27 jaar!) kunnen wij de meest complexe sloopwerkzaamheden op een veilige en effectieve wijze voor u uitvoeren. Of dit nou kleine of wat grotere sloopklussen zijn. We zullen altijd zorgvuldig te werk gaan met specialistische apparatuur.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven