Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Muur frezen

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Het frezen in muren komt vaak voor bij het aanleggen of vervangen van leidingen. Het voordeel van sleuven vrezen in muren om leidingen daarin weg te werken, is dat er meer ruimte overblijft in uw woning om te gebruiken. Bij vloerverwarming worden de buizen in de vloer gefreesd, zodat de leidingen in de vloer verwerkt kunnen worden. Talloze sleuven hebben de specialisten van Sloop Concurrent gefreesd met vele tevreden klanten als gevolg. Alles over muren frezen leest u hier!

Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

In muren laten frezen door Sloop Concurrent

Het frezen van sleuven voor leidingwerken is een nauwkeurige en stoffige klus. Het is belangrijk dat de sleuven secuur en recht worden gefreesd voor een optimaal resultaat. Het stof dat vrijkomt bij het frezen reduceren we door middel van water en/of lucht. Al jarenlang frezen de specialisten van Sloop Concurrent sleuven voor water-, elektriciteit- of gasleidingen en vloerverwarmingen. Wilt u zeker weten dat het freeswerk professioneel en nauwkeurig wordt uitgevoerd? Kies voor Sloop Concurrent, dan kiest u voor kwaliteit en ervaring.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Medewerker Sloop Concurrent met kraan

Daarom kiest u voor Sloop Concurrent!

Het frezen van muren is een veelvoorkomende klus voor de vakkundige professionals van Sloop Concurrent. Naast onze aantoonbare ervaring en professionaliteit zijn er nog een aantal redenen waarom Sloop Concurrent de beste keuze is voor uw project:

Klantvriendelijk: Wij selecteren onze medewerkers op servicegerichtheid, netheid en klantgerichtheid. Bij Sloop Concurrent vinden we het belangrijk dat we zowel tijdens als na uw klus goed bereikbaar zijn voor uw vragen en opmerkingen. De klant is koning en dat ziet u terug in de service die we leveren.

Nette oplevering: Frezen geeft meestal redelijk wat stof en puin. De vakmannen van Sloop Concurrent verzamelen het puin op een plek die zij met u afspreken en laten de werkplek netjes en bezemschoon achter. Desgewenst kunnen wij het puin ook voor u afvoeren, dit scheelt u weer tijd en moeite. Geef dit duidelijk aan bij de offerteaanvraag zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Leidingen infrezen

Het infrezen van leidingen kan voorkomen in muren, plafonds of vloeren. Het is mogelijk om diverse kabels en leidingen weg te werken met sleuven in de muur. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Water- en gasleidingen in de gang, keuken en/of badkamer;
  • Elektriciteitskabels t.b.v. spotverlichting in uw woonkamer, keuken of slaapkamer;
  • Elektriciteitskabels t.b.v. tv- en internetwerk waardoor uw woonkamer netter oogt;
  • Leidingen van de centrale verwarming in uw woning en/of vloerverwarming;
  • Overige leidingen – in overleg en na inspectie.

Het is belangrijk alleen leidingen en kabels in te laten frezen welke niet vaak gebruikt worden. Zodra de gefreesde sleuf incl. leidingen en kabels gedicht is, kan deze niet makkelijk weer open. Neem daarom goed in overweging welke leidingen en kabels wel en niet handig zijn om te laten infrezen.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Werkzaamheden bij leidingen infrezen

Het infrezen van leidingen in muren, plafonds of vloeren is een specialistische klus welke kennis en ervaring vereist. De erkende specialisten van Sloop Concurrent werken volgens een duidelijk stappenplan bij het frezen van sleuven om leidingen en/of kabels in weg te werken. Onze specialisten werken volgens onderstaande stappen:

  • Onderzoeken en meten: Onze expert bekijkt zorgvuldig of de plaats geschikt is voor het infrezen van de kabels en/of leidingen en meet nauwkeurig wat de juiste maat formaat sleuf is. De afmetingen worden gemarkeerd op de muur, het plafond of de vloer.
  • Frezen: Het frezen van de sleuf is een secure klus welke nauwkeurigheid vereist. Er wordt gebruik gemaakt van een waterpas en een muurfrees met scherpe slijpschijven. We volgende gemarkeerde lijnen exact tijdens het uitsnijden en werken uitermate efficiënt om nevenschade te voorkomen.
  • Kabels/leidingen wegwerken: Nu de sleuven gefreesd zijn kunnen de leidingen en/of kabels in de sleuf worden gelegd en zorgvuldig worden vastgemaakt met nagels of krammen, alternatief verbindmateriaal is ook een mogelijkheid.
  • Afwerking: De afwerking van de sleuf bestaat uit het dichten met behulp van opvul- of plamuurmiddel of door de muur, het plafond of de vloer te (laten) stucen. De gekozen afwerking kan vervolgens worden voorzien van wandafwerking in de vorm van een laag verf, behang of een gekozen alternatief. De kabels en leidingen zijn zo volledig weggewerkt.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Frezen in muren, plafonds en vloeren is een klus die ervaring en nauwkeurigheid vereist. De professionals van Sloop Concurrent hebben jarenlange ervaring in het frezen in beton en andere harde gesteente. We werken secuur en met beleid om veiligheid te waarborgen. Vele tevreden klanten gingen u voor!

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven