Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Tegelvloer verwijderen kosten

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Het verwijderen van vloertegels gaat vrijwel altijd tegen een vaste prijs per uur. De oppervlakte van de vloer en de manier waarop de tegels zijn bevestigd (gelijmd of in cement) hebben invloed op deze prijs per uur. De prijs per uur varieert gemiddeld tussen de €40 en €45 per uur. Het aantal uur dat een sloper bezig is met het verwijderen van een tegelvloer is zo’n 5 uur.

In onderstaand overzicht ziet u de gemiddelde prijzen, incl. btw, voor het verwijderen van een gemiddelde woonkamer tegelvloer:

Werkzaamheden sloopbedrijfPrijs per uur, incl. btw
Verwijderen vloertegels woonkamer€ 40 – € 45
Verwijderen vloertegels woonkamer incl. puin in puinzakken€ 45 – € 50
Verwijderen vloertegels woonkamer incl. puin in puinzakken en afvoeren€ 52,50 – € 55
Prijs per uur tegels verwijderen uit woonkamer (5 werkuren)€ 225 – € 275

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde prijs ter indicatie. Wilt u weten wat u exact betaalt voor het laten verwijderen van uw tegelvloer? Vraag dan bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan.

De prijsopbouw voor een tegelvloer verwijderen

De prijs voor het verwijderen van een tegelvloer bestaat voornamelijk uit arbeidsloon. Een vakkundige sloper heeft het benodigde gereedschap in eigen bezit en hoeft dus geen extra kosten te maken. Het verzamelen van het vrijgekomen puin en het afvoeren hiervan is een kleine meerprijs. In dit geval bestaat 85% uit arbeidskosten, 10% voor het opruimen en afvoeren van het puin en 5% voorrijkosten.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sloop Concurrent kosten aan het berekenen

Prijsbepalende factoren kosten tegelvloer verwijderen

Er zijn een aantal factoren die de totale prijs voor het verwijderen van een tegelvloer beïnvloeden. Bent u zelf in staat om gedeeltelijk werk uit te voeren of de tegelzetter te helpen bij de werkzaamheden? Dit kan de prijs lager doen uitvallen. Welke factoren de totaalprijs voor dit project kunnen drukken:

 • Is het verwijderen van de vloertegels noodzakelijk?
  Er zijn situaties waarin het mogelijk is om nieuwe tegels aan te brengen over een bestaande tegelvloer. Dit betekent dat u de totale kosten voor het slopen van de tegelvloer bespaart. Bespreek dit met een van onze vakmannen!
 • Zelf doen of laten doen?
  Het kan verleidelijk zijn om het verwijderen van de vloertegels zelf te doen, om zo te besparen. Wij raden dit sterk af. Het verwijderen van vloertegels is een arbeidsintensieve klus en zonder de benodigde ervaring kan de ondervloer schade oplopen. Dit kan de klus onverwachts toch ineens flink in prijs doen stijgen. Kies voor zekerheid en schakel Sloop Concurrent in om uw vloertegels zorgvuldig, snel en efficiënt te verwijderen!
 • Zelf opruimen en puin afvoeren
  Het zelf opruimen van het puin na de sloopwerkzaamheden en het afvoeren van het puin levert een kleine besparing op. Bent u niet in staat de volledige klus uit te voeren, maar lukt het opruimen en afvoeren wel? Dan bespaart u toch zo’n 10% van de totale kosten.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Handige bespaartips

We hebben enkele bespaartips voor u om de prijs voor het verwijderen van een tegelvloer zo laag mogelijk te houden:

 • De prijs voor het verwijderen van een tegelvloer kan enigszins gedrukt worden wanneer u dit laat uitvoeren door een sloopbedrijf in uw nabije omgeving. Dit scheelt 5% voorrijkosten op de totaalprijs.
 • Een risicovolle tip: voer de klus zelf uit. Zo bespaart u vrijwel de totale kosten, maar let op: het is niet zonder risico’s! Wanneer de ondervloer beschadigd raakt en opnieuw dient te worden geëgaliseerd alvorens verdere vloerafwerking mogelijk is, wordt goedkoop toch duurkoop.

Wij raden u aan om het verwijderen van een tegelvloer over te laten aan een ervaren professional van Sloop Concurrent!

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Vergunning nodig voor het slopen van een tegelvloer?

Een vergunning voor het slopen van een tegelvloer is meestal niet nodig. Als het vrijkomende puin onder de 10m3 blijft is een vergunning niet van belang, tenzij u valt onder een van de besluiten van het Bouwbesluit 2012, deze leest u hieronder.

Is de vloer die u wilt gaan slopen een dekvloer? Dan is een vergunning wél nodig, omdat de constructie van uw woning of bedrijfspand verandert door de sloop. Een dergelijke vergunning dient ruim voor aanvang van de werkzaamheden te zijn afgegeven.

In het Bouwbesluit 2012 is tevens besloten dat er een sloopvergunning nodig is wanneer:

 • het een monumentaal pand betreft;
 • het pand in een beschermd stads- of dorpsgezicht ligt;
 • het vermeld staat in het bestemmingsplan van het pand.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Tegelvloer laten verwijderen door Sloop Concurrent

Een tegelvloer verwijderen is een arbeidsintensieve klus die zorgvuldigheid behoeft. De vakkundige professionals van Sloop Concurrent hebben jarenlange ervaring in het verwijderen van tegelvloeren en zorgen ervoor dat uw ondervloer in tact blijft, zodat een verdere vloerafwerking probleemloos kan worden vervolgd. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wenst u een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen? Vul ons contactformulier in op deze website, bel ons op 06-40125121 of stuur een e-mail aan info@sloop-concurrent.nl.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven