Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonzagen

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Sloop Concurrent werkt met verschillende zagen om tot het beste (en goedkoopste) resultaat te komen. Sloop Concurrent is al jarenlang dé specialist voor het beton zagen van wanden en vloeren. Voor wandzagen maken we gebruik van een handzaag en waar benodigd, verschillende wandzaagmachines en draadzagen. Voor vloerzagen maken we gebruik van diverse geavanceerde vloerzaagmachines. Het werk dat door ons wordt verricht is in allertijden stof of boorwatervrij, u zult eigenlijk niet eens zien dat wij werkzaamheden hebben verricht. Wij werken op een veilige en verantwoorde manier en zijn VCA gecertificeerd.

Betonzagen in beton of steen

Toepassingen van zagen beton

Zaagwerkzaamheden worden toegepast voor velen doeleinden, zoals bijvoorbeeld:

 • deur- en raamopeningen
 • trapgatsparingen
 • liftschachtopeningen
 • ventilatiesparingen
 • sleuven frezen
 • dilatatie- en/of krimpvoegen
 • dagkanten inkorten
 • inkorten van prefabvloeren of wanden

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Wandzagen

Sloop Concurrent heeft jarenlange ervaring in het betonzagen of zagen in steen. Het maakt niet uit waar u een opening in (uw wanden) wilt laten zagen, wij maken alleen gebruik van het beste apparatuur, zo kunnen wij netjes te werk gaan. Wij kunnen betonzagen tot 540 mm en dat door heel Nederland.

Bijna alle zaagwerkzaamheden worden uitgevoerd met watergekoelde diamantzagen. Daarbij wordt het koelwater opgevangen en afgevoerd. Het kan voorkomen dat we droog zagen. Dan wordt het stof natuurlijk afgezogen. Dit kan echter maar tot een bepaalde diepte (tot maximaal 14 cm diep). Wij werken natuurlijk altijd stof- en watervrij.

Wilt u een nieuwe deur- of raamopening? of wilt u misschien een nieuwe opening in bestaande betonnen wanden? Onze hydraulisch of elektrisch aangedreven wandzaagmachines zagen tot ruim een halve meter diep door steen of beton heen. Altijd perfect op maat en naar wens afgewerkt.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Kosten betonzagen?

Heel veel mensen vragen zich af wat het nou eigenlijk kost dat beton zagen. Bij  betonzagen is het starttarief 75 euro exclusief BTW, voorrijkosten en materiaal. Als u nou heel veel gaten te boren heeft, dan krijgt u natuurlijk een staffelkorting. U krijgt dan een hele scherpe prijs. Het gemiddelde bedrag qua beton zagen ligt rond de 150 euro.

Wij kunnen u van dienst zijn door heel nederland. Hieronder vindt u wat diensten die te maken hebben met boren of zagen van beton en deze zetten we even op een rijtje:

 1. Diamantboren in steen, gipsblokken en beton
 2. Plekken zoals in de kruipruimte, plafond, muur en dak
 3. Verschillende diameters van 2mm tot en met 800mm en tot wel 16 meter diep
 4. Trapgaten zagen, kruipluik zagen en deuropening zagen
 5. Sleuven frezen plafond, muur en vloer
 6. Landelijke dekking 24/7
 7. Koppensnellen, heipalen en fundering
 8. Voor alle kleine en grote klussen

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Vloerzagen

Wij zagen niet alleen in beton maar ook in asfalt. Wij houden rekening met de omgeving en natuurlijk staat veiligheid hoog bij ons in het vaandel. Wij zorgen er ook voor dat er stof- en watervrij gewerkt wordt.

Het wegzagen van beton doen wij in blokken, zo kunnen wij realiseren dat de betonblokken makkelijk door ons afgevoerd kunnen worden en u er verder geen omkijken naar heeft.
Wij werken met vrijwel alle machines. Het hanteren van machines met diesel-, electro-, en benzinemotoren is voor ons dagelijks werk en wij kunnen beton zagen tot 540mm diepte.

Elke betonsoort is door ons te bewerken. Ook gewapend beton vormt voor ons geen enkel probleem. Ieder project dat we oppakken wordt met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd. Zowel voor de zakelijke- als voor de particulier opdrachtgever.

Betonnen vloeren zagen kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Het zagen van beton is zwaar en heftig werk, maar Sloop Concurrent kan dit werk, trillings-, stof- en watervrij uitvoeren. Voor situaties waarbij gewerkt moet worden in geconditioneerde ruimtes of in een omgeving, waar hygiëne een belangrijke rol speelt, is stofvrij zagen een absolute meerwaarde.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Wij zagen veilig en met zo min mogelijk overlast

Stof- en/of wateroverlast wordt door middel van stof- en waterzuigers, opvangbakken, plastic en andere preventie en protectiemiddelen tot ’n minimum gereduceerd. Indien gewenst kunnen wij onze werkzaamheden geluidsvrij verrichten en voor eigen water- en stroomvoorziening zorgen. Wij zorgen ervoor, dat u niet niet dat wij onze werkzaamheden hebben verricht. Sloop Concurrent verwijdert het beton. Wij voeren natuurlijk het afval ook af schoon en laten de werkplaats schoon achter. achterlaten werklocatie. Maatwerk is natuurlijk ook absoluut geen probleem.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven