Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Trapgat laten maken

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Bij een grote renovatie van een woning of een uitbreiding van een kantoorpand zien we geregeld dat er een nieuw trapgat gemaakt dient te worden. Dit kan zijn om een bestaande trap te verplaatsen of om een geheel nieuwe trap naar een bovenverdieping aan te leggen. Hoe deze zware klus in zijn werk gaat en waarom de experts van Sloop Concurrent de beste keuze zijn om dit project uit te voeren, leest u allemaal op deze pagina.

Trapgat laten maken door Sloop Concurrent

Trapgat laten maken in beton of ander gesteente

Het maken van een trapgat houdt meestal in dat er gezaagd dient te worden in beton of een ander soort hard gesteente. Sloop Concurrent is in het eigen bezit van moderne en geavanceerde apparatuur en gereedschappen om deze zware klus succesvol uit te voeren. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we een efficiënte techniek hebben ontwikkeld waarmee we talloze klussen succesvol opgeleverd hebben. Veel trappen zijn verplaatst en geplaatst dankzij de nauwkeurig gezaagde trapgaten door Sloop Concurrent.

De constructie als leidraad

Het verplaatsen van een trapgat of het toevoegen van een trap in een groot gebouw dient zorgvuldig te worden onderzocht. Het project mag namelijk in geen geval effect hebben op de constructie van de woning of het pand. De dragende constructie van een pand is de basis waarop alles staat of valt. Een verzwakking in de constructie van uw woning of pand kan schade aanrichten zoals scheuren in muren of het klemmen van deuren en ramen. In het uiterste geval kan er onomkeerbare schade optreden zoals instorting! Daarom houdt Sloop Concurrent de constructie van uw woning aan als leidraad voor het project. We onderzoeken de bouwtekeningen en indien nodig verzorgt onze vaste constructeur een constructieberekening. Laat deze zien dat er een (gedeeltelijke) vervangende constructie dient te worden geplaatst om het trapgat te realiseren? Dan verzorgen de specialisten van Sloop Concurrent dit efficiënt en probleemloos van A tot Z.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Medewerker Sloop Concurrent met kraan
Trapgat laten maken door Sloop Concurrent

Waarom u een trapgat door Sloop Concurrent laat maken

Betonzagen is een van de specialismen van de vakkundige professionals van Sloop Concurrent. Naast onze aantoonbare ervaring en professionaliteit zijn er nog een aantal redenen waarom Sloop Concurrent de beste keuze is bij betonzagen:

Prijs-kwaliteitverhouding

Sloop Concurrent werkt met standaard tarieven waarvoor wij een aantal vaste werkzaamheden verrichten. Hoe groter de omvang van het project, hoe hoger deze prijs uitvalt. Hierover informeren we u in een uitgebreide en vrijblijvende offerte. Deze offerte geeft u inzage in de specifieke werkzaamheden met de daarbij behorende prijs en geeft direct een indicatie van de duur van het project. Zo zijn wij transparant over onze prijzen én over de geschatte projectduur!

Nette oplevering

Betonzagen geeft meestal redelijk wat puin en stof. De vakmannen van Sloop Concurrent verzamelen het puin op een plek die zij met u afspreken en laten de werkplek netjes en bezemschoon achter. Desgewenst kunnen wij het puin ook voor u afvoeren, dit scheelt u weer tijd en moeite. Geef dit duidelijk aan bij de offerteaanvraag zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Kosten trapgat laten maken

Een aantal prijsbepalende factoren hebben grote invloed op de prijs voor het laten maken van een trapgat. De benodigde apparatuur en/of gereedschappen, de voorbereidingswerkzaamheden en de omvang van het project hebben de grootste invloed op de prijs. Naast deze factoren kan het van belang zijn een constructieberekening op te laten maken en op basis daarvan een vervangende constructie te plaatsen. Dit is niet altijd noodzakelijk en situatieafhankelijk. Een gemiddeld kostenplaatje schetsen voor het laten zagen van een trapgat is daarom erg lastig.

Wilt u graag weten wat de kosten zijn om in uw situatie een trapgat te laten maken? Onze experts voorzien u graag van een specificatie van de werkzaamheden en kosten in de vorm van een gratis en vrijblijvende offerte. In onze offertes zijn de kosten opgenomen inclusief btw. We streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van uw offerte!

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Netjes werken door stofvormvermindering en puinafvoer

Bij het zagen van beton om een trapgat te maken, kan behoorlijk veel stof vrijkomen. We werken met een watersysteem om deze stofvorming te verminderen. Dit betekent dat de plek waar we zagen nat gemaakt wordt en er water over de muren en vloer loopt. Naast dat het water stofvorming beperkt zorgt dit ook voor verkoeling van de diamantzaag. Het water droogt doorgaans in enkele uren zodat eventuele opvolgende werkzaamheden snel weer hervat kunnen worden. Het water kan voor een meerprijs ook direct worden afgevoerd, dit vergt wel meer mankracht en is daardoor iets kostbaarder.

Naast vrijkomend stof komt er ook redelijk wat puin vrij bij het zagen van een trapgat. Dit beton kunnen we in samenspraak op een door u aangewezen plek verzamelen. Na oplevering van de klus kunt u het puin zelf afvoeren. Voor slechts een kleine meerprijs verzorgen wij de afvoer van uw puin efficiënt, snel en professioneel. Wel zo makkelijk!

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het zagen in beton voor een nieuw trapgat, is een nauwkeurige en specialistische klus. De professionals van Sloop Concurrent hebben jarenlange ervaring in het zagen, boren en slopen van beton en andere harde gesteente. We werken secuur en met beleid om veiligheid te waarborgen. Vele tevreden klanten gingen u voor!

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven