Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Sloopwerk: van puin naar vernieuwing​​

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Overweegt u een (gedeeltelijke) sloop van uw woning, kantoor- of bedrijfspand of misschien een loods of kas? Sloop Concurrent heeft jarenlange ervaring als sloopbedrijf en weet dat ieder project een andere aanpak vereist. Slopen is wat wij graag doen en sloopwerk is dan ook onze passie. Wij berekenen u niet de hoofdprijs voor uw sloopwerk en weten precies wat te doen maar ook zeker wat niet. Lees alles over onze sloopwerkzaamheden en diensten op deze pagina.

Sloopwerk door Sloop Concurrent

Sloop Concurrent, voor al uw sloopwerk

Jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers maakt Sloop Concurrent een begrip op het gebied van sloopwerk. We streven naar een professionele uitvoer van uw sloopwerk en zorgen ervoor dat de veiligheid van de werkplaats en uw pand continu wordt gewaarborgd. Of het nu gaat om een gedeeltelijke sloop, renovatiesloop, totaalsloop op groot of kleine schaal; Sloop Concurrent is allround inzetbaar bij ieder sloopproject voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Wat houdt sloopwerk precies in en hoe gaan wij te werk?

Onder sloopwerk verstaan we het demonteren of verwijderen van een of meerdere onderdelen van een woning of pand. Dit kan zijn het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen, maar ook de volledige sloop van een woning of pand tot aan de fundering. Het slopen van een gebouw of woning is een nauwkeurige klus die de nodige kennis en ervaring vereist. Het kan voorkomen dat er tijdens de sloop gevaarlijke materialen of stoffen vrijkomen, zoals bijvoorbeeld asbest. Sloop Concurrent zorgt ervoor dat alle vrijkomende materialen en stoffen zo veilig mogelijk worden gedemonteerd en eventuele gevaarlijke materialen of stoffen worden direct afgevoerd. Veiligheid en professionaliteit staat bij al onze sloopprojecten op nummer één.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sloopwerkzaamheden met kraan
Sloopwerk door heel Nederland

Waarom een bedrijfspand of woning laten slopen?

Er zijn talloze redenen te noemen om een bedrijfspand of woning te laten slopen. Het kan zijn dat het pand beschadigd is geraakt waardoor het pand niet meer stabiel is. Om verdere schade of onveilige situaties te voorkomen kan er worden gekozen om het pand te slopen.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat het pand niet meer voldoet aan uw wensen en u liever een volledig nieuw pand wenst op te bouwen in plaats van een renovatie aan het bestaande pand. In sommige gevallen wordt een pand gesloopt omdat het zich in een geheel andere stijl bevindt dan omliggende woningen of straten. Wat de reden ook is voor het sloopwerk; Sloop Concurrent pakt ieder sloopproject met beide handen aan en brengt deze tot een succesvol einde. Vele tevreden klanten gingen u voor.

Waarom uw sloopwerk LATEN uitvoeren door Sloop Concurrent

Sloop Concurrent staat bekend om onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van sloopwerkzaamheden. Bij ieder sloopproject proberen wij het maximale uit de sloop te halen en daarmee te zorgen voor een milieubewuste en veilige sloop. We vinden het belangrijk persoonlijk betrokken te zijn bij uw project en komen daarom op locatie het te slopen gebouw te inspecteren. Zo kunnen we op voorhand rekening houden met de omgeving en hebben we een goed beeld van de materialen welke vrijkomen bij de sloop. We streven ernaar materialen zoveel als mogelijk in zijn geheel te demonteren en kunnen veel materialen een tweede leven geven. Dit doen we door de materialen voor u te verkopen of te bewerken voor nader gebruik. Dit circulaire sloopwerk geeft een hoop voordelen op het gebied van milieu en een bijdrage hierin leveren vindt Sloop Concurrent belangrijk.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk
Totaalsloop door Sloop Concurrent

Met welke sloopwerkzaamheden wij u kunnen helpen

Jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van slopen maakt dat Sloop Concurrent vrijwel ieder soort sloopwerk kan aannemen. De meest voorkomende sloopwerken zijn:

Totaalsloop

Met totaalsloop bedoelen we het in zijn geheel verwijderen van een object. Meestal wordt hiermee bedoeld dat het pand gesloopt wordt tot aan de fundering. In sommige gevallen dient ook de fundering in zijn volledigheid te worden gesloopt. Beide soorten sloopwerken hebben wij al veelvuldig succesvol mogen uitvoeren voor meerdere tevreden klanten.

Renovatiesloop

Wilt u een keuken, toilet of keuken laten slopen om deze te kunnen verbouwen? Dit noemen we renovatiesloop. Renovatiesloop komt veelvuldig voor en onze ervaren professionals streven ernaar om renovatiesloop in een kort tijdsbestek uit te voeren. Zo kan u binnen een mum van tijd door met uw verbouwing en zit u niet te lang in de rotzooi thuis.

Casco sloop

Bij casco sloop wordt de gehele binnenkant van een pand gesloopt. Enkel de buitenste constructie van het pand blijft intact. Zo kan het pand in zijn geheel opnieuw worden ingedeeld en opgebouwd en kan er zonder een totale sloop toch een geheel nieuw pand worden verwezenlijkt. Sloop Concurrent heeft veel casco sloopprojecten met succes mogen uitvoeren.

Betonboringen

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u exact weten wat het betonboren in Amsterdam u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. U kunt deze natuurlijk gebruiken om de kosten met onze concurrenten te vergelijken maar wij kunnen u gelijk al vertellen dat onderaan de streep, wij altijd het voordeligst zijn. Dit komt omdat wij heel efficiënt en professioneel te werk gaan. Zo voorkomen wij overhead kosten en kunnen wij u snel voorzien van gaten in beton.

Heeft u een algemene vraag? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij helpen u graag.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven