Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Circulair slopen

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Het milieu staat bij Multi Concurrent hoog in het vaandel. We streven ernaar om te werken volgens de wet- en regelgeving op gebied van slopen en milieuverbetering en zijn daarom groot voorstander van circulair slopen. Wat dit precies inhoud en onder andere welke voordelen circulair slopen met zich mee brengt, leest u op deze pagina.

Circulair slopen

Wat houdt circulair slopen in?

Circulair slopen houdt in dat er zodanig gesloopt wordt dat grondstoffen die vrijkomen in andere projecten worden hergebruikt. Door zorgvuldig te demonteren, ontmantelen, remonteren en slopen kunnen er vaak zeer veel materialen intact blijven en kunnen deze direct of na bewerking elders worden hergebruikt. Dit zorgt voor minder sloopafval én minder aanschaf van nieuwe producten. Daarnaast is de waarde van de hergebruikte grondstoffen voor u. Een win-win situatie voor u als klant, het milieu en voor ons als sloopbedrijf.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Huis Slopen Kosten

Waarom circulair slopen?

Steeds meer wordt duidelijk dat het ontzettend belangrijk is dat de mensheid meer rekening houdt met het milieu. Binnen de bouw kunnen we hier een grote bijdrage in leveren door circulaire sloop als prioriteit te stellen. Door puin te breken en te hergebruiken, sloophout te verwerken tot plaatmateriaal en talloze andere voorbeelden, zorgen we ervoor dat nieuwe materialen minder nodig zijn. Daarnaast reduceert het sloopafval wat weer zorgt voor minder afvalverwerking. Het streven naar duurzaamheid is bij Multi Concurrent altijd in beweging.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Innovatieve slooptechnieken

Multi Concurrent streeft ernaar om zoveel als mogelijk circulair te slopen door middel van innovatieve slooptechnieken. Door te secuur te demonteren, remonteren en te slopen worden veel bruikbare materialen bespaard gebleven en kunnen deze materiaal een tweede leven krijgen. Vaak zien we dat veel materialen nog in prima staat zijn om direct te worden gebruikt bij de heropbouw van het pand of in een alternatief project. Niet bruikbare materialen kunnen we opknappen of recyclen en als nog hergebruiken, om er zo voor te zorgen dat er zo min mogelijk daadwerkelijk afval de verbrandingsoven in hoeft. Het milieu ondersteunen doen we samen!

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Circulair slopen voordeliger dan traditioneel slopen

Zoals u hebt kunnen lezen heeft circulair slopen grote voordelen voor het milieu. Maar dit is niet het enige grote voordeel, circulair slopen is namelijk ook een stuk voordeliger dan traditioneel slopen. De materialen die bruikbaar zijn kunnen worden verkocht of worden gebruikt bij de heropbouw van het pand. Wanneer de materialen verkocht worden is de volledige opbrengst voor u. Deze opbrengst kunt u in mindering laten brengen op de totaalfactuur van de sloopwerkzaamheden. Het kan dus zomaar zijn dat u onderaan de streep tot wel de helft (!) aan voordeel hebt t.o.v. traditioneel slopen.

Circulair slopen voor het behoud van een beter milieu én een vollere portemonnee. Win-win!

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Circulair laten slopen door Multi Concurrent

Vind u het belangrijk dat uw sloopproject milieubewust wordt uitgevoerd? Kies dan voor het circulair laten slopen van uw pand door Multi Concurrent. Onze ervaren vaklieden hebben jarenlange ervaring in het circulair slopen en weten hoe zij de materialen en grondstoffen het best kunnen benaderen om deze in zo goed mogelijke staat te houden en te kunnen verkopen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier op deze website in of mail ons via info@sloop-concurrent.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06-40125121.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Sloop Concurrent: Andere Populaire diensten

Sloopwerkzaamheden zijn werkzaamheden die wij met vol passie uitvoeren en waar wij goed in zijn. Hieronder vindt u enkele veel gekozen diensten van onze klanten.

Draagmuur verwijderen

Wilt u een open keuken of meer ruimte creëren? Het verwijderen van een draagmuur is voor ons dagelijks werk. Onze vakmannen leveren dan ook vakwerk.

Keuken slopen

Onze experts hebben al ruim 27 jaar ervaring in het slopen en demonteren van keukens. Wij helpen u dan ook graag met deze specialistische klus.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven