Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Casco sloop

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Het casco slopen van winkelpanden, bedrijfspanden, woningen, loodsen of bedrijfshallen is een van onze specialismen. Het leegstrippen van een pand geeft u als voordeel dat u het pand volledig opnieuw naar wens kunt indelen. Zo maakt u van een bestaand pand weer iets heel nieuws. Sloop Concurrent is inzetbaar bij het casco slopen én het eventueel opnieuw indelen en opbouwen van uw pand. Alle informatie over casco sloopwerken leest u op deze pagina.

Wat is casco sloop?

Casco slopen houdt in dat het pand volledig leeg gestript wordt en enkel het geraamte blijft intact. Door het leeg strippen van het pand is het mogelijk om nieuwe muren te plaatsen en zelfs bestaande draagmuren aan te passen of te verplaatsen (mits een vervangende dragende constructie wordt teruggeplaatst). Dit zorgt ervoor dat het pand een volledig nieuwe uitstraling krijgt en zo geheel gerenoveerd kan worden. Sloop Concurrent voert al jaren casco sloopwerkzaamheden uit voor o.a. bedrijf- en winkelpanden, woningen, loodsen en bedrijfshallen.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Casco sloop

Wanneer kiezen voor casco slopen?

Casco sloop wordt veel ingezet bij grote renovaties, vernieuwingen of bij een groot verbouwingsproject. Ook in het geval van moderniseren of optimaliseren van een bestaande bedrijfsruimte of woning kan worden gekozen voor casco sloop. Ook wanneer er een bestemmingsplan wijzigt voor een pand kan casco sloop de ideale keuze zijn.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Laat casco slopen over aan een professioneel sloopbedrijf

Slopen is een specialisme en wanneer het verkeerd gebeurt is het proces niet terug te draaien. Verkeerd slopen kan de dragende constructie van het pand aantasten. Dit kan hele nare en onomkeerbare gevolgen hebben. De veiligheid waarborgen bij sloopwerk is vrijwel alleen mogelijk door een ervaren en gecertificeerd sloopbedrijf met voldoende ervaring. Sloop Concurrent heeft meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van casco slopen en biedt u de zekerheid dat de sloop nauwkeurig, efficiënt en vooral veilig uitgevoerd wordt.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Sloop Concurrent bij casco sloop bedrijfshallen

Het casco slopen van bedrijfshallen is vaak een groot project en dit vergt de juiste voorbereiding. Samen met u gaan we om de tafel om uw wensen voor de betreffende ruimten door te nemen. Het sloopplan wordt door Sloop Concurrent opgesteld en de meest effectieve sloopwijzen worden hierin gehanteerd. Omdat er vaak gewerkt wordt met een strakke tijdsplanning, i.v.m. wederopbouw van de bedrijfshallen, vinden wij het belangrijk de casco sloop binnen het gestelde termijn te kunnen uitvoeren. Om dit te kunnen behalen is het belangrijk dat we genoeg vaklieden kunnen inzetten om de sloop zo veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. We zijn in het bezit van alle benodigde materialen, gereedschappen en overige machines om de volledige casco sloop van bedrijfshallen te verzorgen. Vele tevreden klanten gingen u voor. Informeer ons naar de mogelijkheden voor uw project!

Sloopwerk door Sloop Concurrent

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Casco slopen door Sloop Concurrent

Het casco slopen van woningen, winkel- en bedrijfspanden en bedrijfshallen zijn veelvoorkomende projecten. Vaak is het van belang dat een dergelijk project binnen een gesteld termijn kan worden afgerond. Sloop Concurrent heeft de mankracht en geavanceerde technieken en gereedschappen om de casco sloop van bedrijfshallen uit te voeren in een zeer korte tijd. We zorgen er uiteraard voor dat de dragende constructie van het pand intact blijft, zodat de bedrijfshallen na oplevering snel weer kunnen worden opgebouwd. In overleg is vrijwel ieder tijdschema mogelijk en wij streven ernaar om zeer snel na uw aanvraag van start te kunnen gaan. Uw pand is in een mum van tijd gesloopt volgens de daarvoor geldende wet- en regelgevingen en met veiligheid als hoogst gestelde eis!

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

De casco sloop van uw pand laten uitvoeren door een professioneel sloopbedrijf en zeker weten dat alles tot in de puntjes geregeld is? Sloop Concurrent regelt dit voor u. We voorzien u graag vrijblijvend van een kosteloze offerte voor de casco sloop van uw pand. Uw wensen worden meegenomen in de offerte tezamen met duidelijke prijsafspraken. Zo weet u direct waar u aan toe bent! Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Vul ons contactformulier in of mail ons via info@sloop-concurrent.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06-40125121.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven