Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Renovatiesloop

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Het renoveren van woningen, winkel- en bedrijfspanden en loodsen doen we op kleine en grote schaal. Sloop Concurrent heeft al veel renovatiewerken succesvol mogen opleveren en vele tevreden klanten gingen u voor. Wat wij kunnen betekenen op het gebied van renovatiesloop en waarom Sloop Concurrent de juiste keuze is voor uw project, leest u op deze pagina.

Renovatiesloop

Wat is renovatiesloop?

In veel gevallen is totaalsloop niet nodig. Bestaande gebouwen kunnen vaak opnieuw worden ingedeeld en dus gedeeltelijk of soms zelfs geheel blijven bestaan. Sloop Concurrent kan grote en precieze aanpassingen uitvoeren aan een bestaand gebouw. Uw persoonlijke wensen voor de renovatie zijn voor ons de leidraad in het project en er is dan ook veel mogelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om draagmuren te verwijderen en een nieuwe dragende constructie toe te passen, maar ook het verwijderen van alle kozijnen om extra draagmuren toe te voegen voor een herindeling van het pand is een veelvoorkomend project. Renovatiesloop zorgt dus voor een gedeeltelijke sloop waarna er renoverende werkzaamheden worden uitgevoerd als heropbouw van het pand.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Circulaire renovatiesloop

Bij Sloop Concurrent is circulaire renovatiesloop de standaard. Dit houdt in dat we er altijd naar streven om zoveel mogelijk materialen te hergebruiken. Door een nieuwe bestemming te vinden voor het herbruikbare materiaal is er minder afval en zo dragen we bij aan het milieu. Het milieu is voor ons een belangrijke drijfveer. Daarnaast is circulaire renovatiesloop volgens de richtlijnen van de Stichting Veilig en Milieukundig slopen, ook wel de BRL SVM-007.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Waarom een bedrijfspand of woning laten slopen?​

Hebt u een nieuwe indeling voor ogen van uw bestaande pand of wilt u een gedeelte laten slopen en opnieuw opbouwen? Of denkt u na over een totaalsloop van uw pand? Sloop Concurrent is inzetbaar voor zowel particuliere klussen als zakelijke klussen, maar ook staan wij klaar voor gemeenten en overhedelijke projecten. Onze allround slopers zijn zeer ervaren en werken efficiënt om de renovatie- of totaalsloop tot een veilig en succesvol einde te brengen. Talloze renovatie- en totaalslopen zijn door ons succesvol afgerond en onze diensten worden gewaardeerd door vele tevreden klanten die u voor gingen. Kies voor professionaliteit, kies voor Sloop Concurrent.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Jarenlange ervaring in renovaties

We hebben als sloopbedrijf ruim dertig jaar ervaring in de renovatiesloop en totaalsloop. Van kleine sloopklussen tot immense renovaties hebben we succesvol mogen uitvoeren. De wensen voor uw project nemen we samen door en we streven ernaar deze als richtlijnen te hanteren. Vanaf het begin tot het eind denken we mee om de renovatie zo slim en efficiënt mogelijk aan te pakken en daarbij blijven we kritisch naar ons eigen werk kijken. Ontwikkeling en optimalisatie van werkprocessen en investeren in gereedschappen maakt ons een vakbekwaam en professioneel sloopbedrijf.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Welke certificaten wij bezitten voor renovatiesloop

Sloop Concurrent is in het trotse bezit van diverse procescertificaten welke aantonen dat wij voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van milieu, kwaliteit en veiligheid. Deze certificaten en het behouden ervan zorgt ervoor dat wij ons continu verbeteren op meerdere vlakken. Graag informeren wij u over de certificaten die in ons bezit zijn:

  • BRL 9335: Wij zijn gecertificeerd conform Beoordelingsrichtlijn BRL9335. Deze omschrijft de zowel werkwijze bij beheer van partijen grond en grondstromen als de kwalificatie van partijen grond en/of grondstromen volgens het Besluit bodemkwaliteit.
  • BRL 7000: Sloop Concurrent voldoet aan de gestelde eisen volgens de BRL7000. Deze heeft betrekking op de uitvoering van bodemsaneringen volgens de Wet Bodembescherming en de Wet Milieubeheer. Het doel van deze certificering is het waarborgen van de kwaliteit bij bodemsaneringen en bodemopslag.
  • BRL SVMS-007: De BRL SVMS-007 Veilig en Milieukundig Slopen is dé certificatieregeling voor professionele sloopbedrijven. Deze regeling bevat eisen op het gebied van de uitvoering van het sloopproces, de behandeling en afvoer van vrijkomende sloopmaterialen. Sloop Concurrent voldoet aan deze eisen en is daarom trots te zijn gecertificeerd met de BRL SVMS-007.
  • VCA**: Alle medewerkers van Sloop Concurrent zijn gecertificeerd volgens het welbekende VCA**-systeem. Dit houdt in dat onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de VCA**, denk hierbij aan o.a. het beleid, uitvoerend niveau en de structuur en planvorming m.b.t. veiligheid, gezondheid en milieu voor zowel ons sloopbedrijf als voor u als afnemer van onze diensten.
  • ISO 9001: Dit certificaat laat zien dat Sloop Concurrent voldoet aan alle internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. De bedrijfsprocessen welke van belang zijn voor dit certificaat zijn vastgelegd in het KAM handboek (kwaliteit, arbo en milieu) en deze worden met behulp van audits ieder jaar geoptimaliseerd.

Waarom u kiest voor Sloop Concurrent

Vakbekwaamheid, jarenlange ervaring en optimalisatie van werkprocessen zorgt ervoor dat een samenwerking met Sloop Concurrent meerdere voordelen biedt:

  • Allround werkzaamheden onder één dak: Naast slopen voeren wij vrijwel alle expertises binnen de bouw uit. Denk aan zagen, boren, en stuken. Er is eigenlijk niets wat Sloop Concurrent niet kan!
  • Jarenlange ervaring: Sloop Concurrent heeft meer dan dertig jaar ervaring op zak. Onze vakkundige medewerkers zijn allround opgeleid en blijven hun kennis ontwikkelen d.m.v. cursussen, opleidingen en natuurlijk de praktijkervaring bij alle projecten die wij tot een succesvol einde mogen brengen.
  • Transparant en consequent: Komen we iets afwijkends tegen tijdens de totaalsloop? We informeren u hierover direct. Ook in het geval van meerwerk zijn wij direct transparant over de eventuele (minimale) meerkosten. Afspraken zijn afspraken en wij blijven u consequent op de hoogte houden van de ontwikkelingen tijdens de sloopwerkzaamheden.
  • Kostenefficiënt: Sloop Concurrent streeft ernaar om hoogwaardig sloopwerk af te leveren en dit betaalbaar te houden. We denken mee met uw wensen en geven een realistisch beeld van de gepaarde kosten.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Uw renovatie laten uitvoeren door een professioneel sloop- en bouwbedrijf en zeker weten dat alles tot in de puntjes geregeld is? Sloop Concurrent regelt dit voor u. We voorzien u graag vrijblijvend van een kosteloze offerte voor de renovatiesloop. Uw wensen worden meegenomen in de offerte tezamen met duidelijke prijsafspraken. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven