Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonboringen

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Betonboren is een specialistische klus welke bij veel projecten wordt ingezet. Het maken van ventilatieroosters of het doorvoeren van leidingen wordt vaak gedaan met behulp van betonboren. Sloop Concurrent heeft talloze betonboringen succesvol uitgevoerd en heeft de benodigde gereedschappen in eigen bezit. Zo kunnen we u een allround service bieden voor een voordelige prijs. Voor meer informatie over betonboringen bent u op deze pagina aan het juiste adres.

Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Sloop Concurrent en betonboringen

Betonboringen worden al jaren door de specialisten van Sloop Concurrent uitgevoerd. We boren door vrijwel alle soorten beton en gesteente met onze geavanceerde zaagmachines. We kunnen hierbij verschillende diameters aanhouden en daarom bij ieder project service op maat bieden. De gecertificeerde medewerkers van Sloop Concurrent zijn allround opgeleid om betonboringen zo efficiënt en vooral zo veilig mogelijk te kunnen uitvoeren. Asfaltzagen behoort ook tot de mogelijkheden, hiervoor gebruiken wij een op diesel aangedreven zaagmachine om de klus te klaren.

Neem voor meer informatie over betonboringen door Sloop Concurrent contact met ons op, onze specialisten staan u graag te woord en denken met uw project mee.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

betonboringen-door-sloop-concurrent
gat-boren-in-betonmuur

Onze diensten

Betonzagen is een van de specialismen van Sloop Concurrent, maar ons bedrijf is volkomen allround en zo kan u voor nog vele andere diensten óók bij ons terecht. Denk hierbij o.a. aan:

Betonboren

De professionals van Sloop Concurrent boren met het juiste gereedschap moeiteloos door veel soorten gesteente en beton. Er wordt gewerkt met een van de hardste stoffen ter wereld: diamant. Onze diamantboren boren zonder moeite door gewapend beton, gasbeton, natuursteen, asfalt en metaal. Voor het boren van al deze soorten gesteente staan onze vaklieden voor u klaar!

Betonzagen

Het zagen van beton en andere harde gesteente is tevens een van onze specialismen. Om een nieuw raam of een nieuwe deur te realiseren is betonzagen een veel gekozen optie. De vaklieden van Sloop Concurrent zijn ervaren en kundig en voeren het betonzagen veilig en professioneel uit.

Sloopwerk

Om iets nieuws te kunnen maken is het nodig om te slopen. Slopen lijkt soms een makkelijke klus, maar vergist u zich niet. Professioneel slopen vereist precisie en beleid om eventuele schade te beperken, maar het liefst te voorkomen. Voor het slopen van uw badkamer, keuken, vloeren, muren e.d. bent u bij Sloop Concurrent aan het goede adres. Onze ervaren specialisten zorgen voor een veilige en effectieve voor een voordelige prijs!

Frezen

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk
Sloop Concurrent kosten aan het berekenen

Waarom u kiest voor Sloop Concurrent

Betonboren is een van de specialismen van de vakkundige professionals van Sloop Concurrent. Naast onze aantoonbare ervaring en professionaliteit zijn er nog een aantal redenen waarom Sloop Concurrent de beste keuze is voor betonboringen:

Prijs-kwaliteitverhouding

Sloop Concurrent werkt met standaard tarieven waarvoor wij een aantal vaste werkzaamheden verrichten. Hoe groter de omvang van het project, hoe hoger deze prijs uitvalt. Hierover informeren we u in een uitgebreide en vrijblijvende offerte. Deze offerte geeft u inzage in de specifieke werkzaamheden met de daarbij behorende prijs en geeft direct een indicatie van de duur van het project. Zo zijn wij transparant over onze prijzen én over de geschatte projectduur!

Nette oplevering

Betonboren geeft meestal redelijk wat puin en stof. De vakmannen van Sloop Concurrent verzamelen het puin op een plek die zij met u afspreken en laten de werkplek netjes en bezemschoon achter. Desgewenst kunnen wij het puin ook voor u afvoeren, dit scheelt u weer tijd en moeite. Geef dit duidelijk aan bij de offerteaanvraag zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Betonboringen: een landelijke dekking!

Waar de klus zich ook bevindt, de specialisten van Sloop Concurrent helpen u graag. Erg trots zijn wij op de mogelijkheid die we bieden om door heel Nederland betonboringen uit te voeren. Onze jarenlange kennis en ervaring is niet onopgemerkt gebleven en daarom bevinden onze tevreden klanten zich verspreid door het land. Professionele service op maat voor ieder project!

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven