Beton boren

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

In beton laten boren

Met onze ervaring van 27 jaar in het sloopvak, zijn wij echte specialisten geworden op het gebied van betonboringen. Dit doen wij dan ook op geheel professionele wijze. Wij werken met professionele krachten bij u in de buurt om uw sloopwerk piekfijn af te handelen. Sloop Concurrent doet al aan betonboringen en betonzagen sinds 1993.

Sloop Concurrent is een erkend bedrijf met intern opgeleide monteurs. Wij kunnen u ondersteunen van begin tot eind, dus bij het gehele sloop proces waar u dat nodig heeft. Het boren in een betonnen muur of plafond komt het meest voor als er leidingwerk doorgevoerd moet worden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u misschien iets wilt ophangen in uw plafond. Een goed voorbeeld hiervan is een lamp. Hiervoor zal ook een klopboormachine gebruikt moeten worden.

Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van beton boren en zagen.

  • VCA gediplomeerd
  • Sloop Concurrent is een gespecialiseerd bedrijf met een landelijke dekking en gediplomeerde betonboorders
  • Wel bekend in heel Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in het  beton boren over de hele spectrum. Zaag en frees werkzaamheden zijn voor ons dagelijks werk. Wij boren en zagen in beton van alle diktes.

Dankzij onze ervaring en juiste veiligheidsvoorschriften, heeft Sloop Concurrent een vaste klantenkring opgebouwd.

Elke situatie is anders en wij zijn niet voor 1 gat te vangen. Elk project is uniek en is een uitdaging. Het is onze passie om de klus zo goedkoop en professioneel te klaren, zodat u tevreden bent.

Bent u van plan om te gaan verbouwen of bent u al bezig met een verbouwing? Moeten hiervoor gaten in steen of beton worden geboord? Wij leggen u uit hoe u het beste zelf een gat kunt boren in beton maar wij raden u altijd aan, om het boren door een professioneel bedrijf uit te laten voeren.

Het maakt ons verder niet uit hoe diep er geboord moet worden en hoe groot het gat mag zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat te doen maar ook zeker wat niet.

Betonzagen

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur
Gaten boren in betonmuur
Betonzagen in beton of steen
Sloopbedrijf Sloop Concurrent