Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Beton boren

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Met onze ervaring van 27 jaar in het sloopvak, zijn wij echte specialisten geworden op het gebied van betonboringen. Dit doen wij dan ook op geheel professionele wijze. Wij werken met professionele krachten bij u in de buurt om uw sloopwerk piekfijn af te handelen. Sloop Concurrent doet al aan betonboringen en betonzagen sinds 1993.

Sloop Concurrent is een erkend bedrijf met intern opgeleide monteurs. Wij kunnen u ondersteunen van begin tot eind, dus bij het gehele sloop proces waar u dat nodig heeft. Het boren in een betonnen muur of plafond komt het meest voor als er leidingwerk doorgevoerd moet worden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u misschien iets wilt ophangen in uw plafond. Een goed voorbeeld hiervan is een lamp. Hiervoor zal ook een klopboormachine gebruikt moeten worden.

Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van beton boren en zagen.

 • VCA gediplomeerd
 • Sloop Concurrent is een gespecialiseerd bedrijf met een landelijke dekking en gediplomeerde betonboorders
 • Wel bekend in heel Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in het  beton boren over de hele spectrum. Zaag en frees werkzaamheden zijn voor ons dagelijks werk. Wij boren en zagen in beton van alle diktes.

Dankzij onze ervaring en juiste veiligheidsvoorschriften, heeft Sloop Concurrent een vaste klantenkring opgebouwd.

Elke situatie is anders en wij zijn niet voor 1 gat te vangen. Elk project is uniek en is een uitdaging. Het is onze passie om de klus zo goedkoop en professioneel te klaren, zodat u tevreden bent.

Bent u van plan om te gaan verbouwen of bent u al bezig met een verbouwing? Moeten hiervoor gaten in steen of beton worden geboord? Wij leggen u uit hoe u het beste zelf een gat kunt boren in beton maar wij raden u altijd aan, om het boren door een professioneel bedrijf uit te laten voeren.

Het maakt ons verder niet uit hoe diep er geboord moet worden en hoe groot het gat mag zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat te doen maar ook zeker wat niet.

gat-boren-in-betonmuur

Beton boren en toepassingen

Gaten in beton laten boren kan voor tal van toepassingen nodig zijn, denk bijvoorbeeld aan gaten voor het aanleggen van een nieuwe keuken, de buis voor afzuig- en beluchting, afzuiging in een badkamer, toilet of kachel. Maar ook voor heel andere toepassingen kunnen gaten in beton een oplossing zijn, bijvoorbeeld voor een creatief ophangsysteem. Zie hier wat voorbeelden:

 • Rookkanaal gaten
 • Kruipruimte luchtgaten
 • Afzuig en beluchting
 • Inbouwdozen (elektra)
 • Plafond spots

Of het nu gaat om het creëren van een kruipruimte, een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij helpen u snel, voordelig en professioneel.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

werkomgeving beton boren

Gaten boren in een beton muur

Particuliere klanten maken het meest gebruik van onze betonboor service voor een afzuigkap afvoer naar buiten. Deze gat wordt door een betonmuur heen geboord. De volgende werkzaamheden komen ook regelmatig voor:

 • Beton boren voor afzuigkap
 • Doorvoer lucht
 • Cv-installaties
 • Riolering
 • Dakdoorvoer

De diameters kunnen soms aardig tegen vallen. Sommige diameters zijn aardig aan de hoge kant maar dat maakt Sloop Concurrent niets uit. Wij boren alle formaten gaten, in alle soorten beton. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende diameters voor het boren in een betonmuur of betonen plafond:

 • 100 mm
 • 150 mm
 • 200 mm
 • 250 mm

De gaten kunnen ook groter dan 250 mm geboord worden, zoals 300 mm of wel 350 mm.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Kosten beton boren

 • Soort klus: Als u bijvoorbeeld iets op wilt hangen, dan wordt de prijs bepaald door het type muur en hoeveel gaten er geboord mogen worden. Heeft u een mooi schilderij dat u wilt ophangen? Of wit u een nieuw kastje aan de muur laten hangen? Sloop Concurrent kan in dit geval de gaten boren. Onze erkende monteur zorgt dat uw schilderij recht hangt en de kast waterpas. Uiteraard zorgt Sloop Concurrent voor de goede schroeven en pluggen. Voor deze klus vraagt de vakman vaak een minimumprijs inclusief voorrijkosten. Anders is het voor ons niet rendabel om te komen. Heeft u meerdere gaten die er geboord mogen worden? Dan betaald u natuurlijk minder voor de opvolgende gaten.
 • Gat boren in tegel: Wanneer u iets wilt ophangen in uw badkamer of keuken moet uw in veel gevallen een gat boren in een tegel. Wanneer dit niet nauwkeurig gebeurd, gaat de volledige tegel kapot. In dat geval mag u een vakman inhuren om de tegel netjes te vervangen. Dit is duurder dan het laten boren van een gat in uw tegel.
 • Gat boren in steen: Voor het boren in steen gebruikt onze monteur passend gereedschap. Daarnaast zorgt hij voor de schroeven en pluggen als hij iets moet ophangen. Ook zorgt onze monteur ervoor dat hij geen leidingen raakt. Afhankelijk van de plek waar hij gaten mag boren, gebruikt hij een leidingszoeker. Zo weet hij dat hij zonder schade en veilig boort.
 • Gat boren in beton: Heeft u stevige betonnen muren? Dan is onze monteur daar langer mee bezig dan wanneer hij in steen of hout moet boren. Ook gebruikt onze monteur voor het boren van een gat in beton ander gereedschap. In veel gevallen maakt hij gebruik van een diamantboor.

Wilt u meer weten over wat het kost om in beton te laten boren? Bekijk dan de pagina “kosten beton boren“.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Verschillende soorten beton

Natuurlijk is beton geen beton als hier geen verschil in zou zitten. Zo kan prefab beton keihard zijn maar bestaat er ook zacht beton waar makkelijk in te boren valt. Een beton latei is een stuk harder dan een betonvloer en is het voor u een stuk verstandiger dit uit te besteden aan een betonboringsbedrijf die hierin gespecialiseerd is zoals natuurlijk Sloop Concurrent.

Breed plaat en gestort beton

Als een vloer of wand van vol gestort beton is zagen wij deze eerst in stukken om daarna af te voeren. Op deze manier van wegbreken komt er veel minder stof vrij en hoeft er niet gehakt te worden.

Kanaalplaten

Sloopwerk door Sloop Concurrent

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Zagen in beton

Sloop Concurrent heeft jarenlange ervaring in het zagen van beton of steen. Het maakt niet uit waar u een opening in (uw wanden) wilt laten zagen, wij maken alleen gebruik van het beste apparatuur, zo kunnen wij netjes te werk gaan. Wij kunnen in beton zagen tot 540 mm en dat door heel Nederland.

Bijna alle zaagwerkzaamheden worden uitgevoerd met watergekoelde diamantzagen. Daarbij wordt het koelwater opgevangen en afgevoerd. Het kan voorkomen dat we droog zagen. Dan wordt het stof natuurlijk afgezogen. Dit kan echter maar tot een bepaalde diepte (tot maximaal 14 cm diep). Wij werken natuurlijk altijd stof- en watervrij.

Wij zagen in wanden, voor bijvoorbeeld deur- of raamsparingen en complete doorbraken van objecten. Voor elke situatie hebben wij een passende zaagmachine en kunnen wij zorgen voor water- of stof beperkende maatregelen.

In vloeren zagen wij bijvoorbeeld trapgaten en convectorputten maar ook voor dilatatie voegen, kruipluiken of lichtkoepels bent u bij Sloop Concurrent aan het juiste adres. Wij kunnen ook in asfalt of verse beton zagen. Hiervoor gebruiken wij onze diesel aangedreven vloerenzaag.

Gezaagde sparingen kunnen desgewenst door ons gesloopt en afgevoerd worden. Wij zijn een full-service sloopbedrijf dus geen klus te ver, ingewikkeld of te duur.

Frezen van sleuven

Dagelijks zijn onze vakkrachten bezig met het zagen van sleuven en frezen van leidingen. Wij kunnen sleuven frezen in ieder soort materiaal, zoals bijvoorbeeld;

 • Beton wanden
 • Cementdek- en betonvloeren
 • Kalkzand stenen
 • Poriso steen

Wij frezen sleuven in bovengenoemde materialen voor:

 • Waterleidingen
 • Elektra leidingen
 • Kabels van audio en LCD televisies
 • Verwarmingsbuizen
 • Vloerverwarming
 • Dozen voor stopcontacten

Onze ervaren monteurs gebruiken hiervoor alleen professionele machines om elke opdracht naar volle tevredenheid uit te kunnen voeren. Wil u meer informatie over het frezen in beton? Bekijk dan de pagina over sleuven frezen.

Sloop Concurrent is als sloopbedrijf officieel erkend en gecertificeerd voor het uitvoeren van de diverse sloopwerkzaamheden. Wij slopen volledig volgens de eisen zoals deze zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Wij zijn dan ook in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat voor slopen. Door onze jarenlange ervaring (zo’n 27 jaar!) kunnen wij de meest complexe sloopwerkzaamheden op een veilige en effectieve wijze voor u uitvoeren. Of dit nou kleine of wat grotere sloopklussen zijn. We zullen altijd zorgvuldig te werk gaan met specialistische apparatuur.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven