Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Beton slopen

Relevante pagina's

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Het slopen van beton wordt vaak gedaan bij renovaties en verbouwingen van woningen om de indeling van een woning aan te passen of om meer ruimte te creëren. Het slopen van beton is een arbeidsintensieve klus en vereist het gebruik van zwaar gereedschap om snel resultaat te behalen. Op deze pagina leest u alle benodigde informatie over betonslopen en hoe Sloop Concurrent deze klus professioneel voor u uitvoert.

betonvloer slopen

Wij gaan netjes te werk bij het slopen van beton

Het slopen van beton geeft puin. Onze slopers vinden het belangrijk dat de werkplaats zo veilig mogelijk blijft en daarom wordt puin direct verzameld in containers of bigbags. Het grotere puin wordt zorgvuldig verzameld en stof en klein puin wordt met behulp van een bezem voor u opgeruimd. Zo zorgen we ervoor dat de werkplek na oplevering weer netjes is voor eventuele werkzaamheden die na de sloop gestart worden, wel zo fijn en makkelijk voor u.

Zelf beton slopen

Om kosten te besparen zijn er mensen die ervoor kiezen om zelf beton te slopen. Vaak komt men tot de conclusie dat het enorm zwaar én stoffig werk is. Met al dat ronddwarrelde stof kan zicht beperkt worden en dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Sloop Concurrent raadt u af om betonslopen zelf uit te voeren. Spaar uw tijd en krachten en laat het slopen over aan ervaren en professionele slopers van Sloop Concurrent!

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Betonvloer aan het slopen - Sloop Concurrent

Puin voeren wij desgewenst af!

Bij kleinere sloopprojecten is het vrijkomend puin vaak redelijk beperkt. In dit geval verzorgen wij de puinafvoer na de sloop kosteloos. Is uw sloopproject van grotere omvang? Dan komt hier logischerwijs ook meer puin bij vrij. We verzamelen het puin tijdens de werkzaamheden direct in bigbags of een container. De gevulde bigbags of container dient te worden afgevoerd naar een daarvoor bestemde stortplaats. Dit kunt u zelf verzorgen met de gemeente van uw woonplaats, maar u kunt uzelf ook deze moeite besparen! Sloop Concurrent biedt de mogelijkheid om de volledige puinafvoer van uw project te verzorgen voor een kleine meerprijs. Wenst u gebruik te maken van deze service? Geef ons dit alstublieft duidelijk aan bij de offerteaanvraag.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Full-service sloopbedrijf

Wij zijn graag betrokken bij onze klanten en daarom vinden we het belangrijk om vanaf het eerste contact moment voor u klaar te staan en met uw project mee te denken. We nemen uw wensen en eisen voor de sloop door en zorgen ervoor dat wij altijd bereikbaar zijn voor uw vragen. Naast de sloopwerkzaamheden die de professionals van Sloop Concurrent vakkundig voor u uitvoeren, kunt u bij ons ook terecht voor betonzagen, betonboren, asbestsaneringen en renovatiewerkzaamheden. Alles onder één dak maakt het voor u wel zo overzichtelijk en betrouwbaar!

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Welke gereedschappen voor betonslopen?

Natuurlijk is ieder sloopproject anders. Afhankelijk van het soort beton of gesteente en de omvang van de sloopklus kiezen we zorgvuldig het gereedschap waarmee we de sloop zullen uitvoeren. Voor muren, plafonds en vloeren gebruiken we een sloophamer (ook wel drilboor of breekhamer). Het grote verschil in deze machines zit voornamelijk in het vermogen. Bij grotere sloopprojecten wordt onze sloophamer op een compressor gebruikt. Deze compressor wordt buiten geplaatst en luchtslangen worden vanaf de compressor aangesloten op de sloophamer. Dit is de meest krachtige manier van slopen en dit gereedschap wordt gebruikt bij omvangrijke sloopprojecten. Omdat Sloop Concurrenten alle benodigde gereedschappen in eigen bezit heeft, kunnen wij de prijzen voor ons sloopwerk voordelig en betaalbaar houden, ideaal!

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Beton slopen en geluidsoverlast

Het slopen van beton geeft flink wat herrie. Wanneer we samen met u het sloopproject inplannen is het goed om uw buren en/of straatgenoten in te lichten over de komende werkzaamheden. Daarnaast is het logischerwijs handig om op de dag(en) van de sloopwerkzaamheden zelf niet aanwezig te zijn in uw woning of pand. Onze professionals dragen gecertificeerde gehoorbescherming tijdens de sloopwerkzaamheden om zichzelf te beschermen voor het geluid.

Handige bespaartips​

Uit de hierboven genoemde informatie wordt duidelijk dat het slopen van betonvloeren niet alleen een fysieke uitdaging vormt, maar dat het bedrag op de uiteindelijke factuur flink kan oplopen. Is uw budget voor het slopen van betonvloeren beperkt en bent u op zoek naar mogelijkheden om de kosten te drukken? Wilt u bovendien niet zelf met de drilboor aan de slag? Houd dan rekening met de onderstaande bespaartips.

Een sloopbedrijf uit de buurt kiezen​

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf, dan is het raadzaam om één bij u uit de buurt te raadplegen. Op deze manier kunt u besparen op de voorrijkosten die het sloopbedrijf rekent. De gemiddelde voorrijkosten bedragen ongeveer € 0,75,- per kilometer en kunnen flink oplopen.

Misschien komt u in aanmerking voor kwantumkorting​

Ga even bij uw buren langs om te vragen of ze nog sloopklussen in de planning hebben. De kans is groot dat u niet de enige uit de straat bent die nog sloopwerkzaamheden heeft liggen. De kosten voor het slopen van beton kunnen aanzienlijk schelen als de sloopwerkzaamheden van meerdere buren tegelijkertijd uitgevoerd kunnen worden. Vraag bij de sloopbedrijven daarom om kwantumkorting als u met meerdere een offerte opvraagt.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Sloop Concurrent: Andere Populaire diensten

Sloopwerkzaamheden zijn werkzaamheden die wij met vol passie uitvoeren en waar wij goed in zijn. Hieronder vindt u enkele veel gekozen diensten van onze klanten.

Draagmuur verwijderen

Wilt u een open keuken of meer ruimte creëren? Het verwijderen van een draagmuur is voor ons dagelijks werk. Onze vakmannen leveren dan ook vakwerk.

Keuken slopen

Onze experts hebben al ruim 27 jaar ervaring in het slopen en demonteren van keukens. Wij helpen u dan ook graag met deze specialistische klus.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het slopen van beton is een arbeidsintensieve en nauwkeurige klus. De professionals van Sloop Concurrent hebben jarenlange ervaring in het zagen en boren van beton en andere harde gesteente. We werken secuur en met beleid om veiligheid te waarborgen. Vele tevreden klanten gingen u voor!

Wilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul ons contactformulier in op deze website, bel ons op 06-40125121 of stuur een e-mail aan info@sloop-concurrent.nl.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven