Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Sleuven frezen kosten

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Bij werkzaamheden in en om het huis komt er vaak ook het een en ander kijken bij het wegwerken van kabels en leidingen in wanden of vloeren. Denk bijvoorbeeld aan het wegwerken van elektriciteitskabels, centraaldozen, vloerverwarmingsbuizen of de doorvoeren van uw toilet of wasbak. Om al deze leidingen en/of kabels weg te werken dienen er sleuven in wanden en/of vloeren te worden gefreesd. Op deze pagina vindt u alle informatie over de bijbehorende kosten van het frezen van sleuven.

Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Gemiddelde kosten voor het frezen van sleuven

In onderstaand tabel is een indicatie gegeven van de gemiddelde kosten voor het laten frezen van sleuven. Het infrezen van kabels is minder omvangrijk dan het frezen van sleuven voor de leidingen van een vloerverwarming. Daarom zijn de verschillende activiteiten voor het frezen van sleuven apart in het schema weergegeven.

De kosten, zoals weergegeven in onderstaand schema, zijn slechts een indicatie en zijn bedoeld om een indruk te geven van de kosten voor het frezen van sleuven. De uiteindelijke prijs kan hiervan afwijken. Voor de exacte prijs, zult u een offerte moeten aanvragen bij een gespecialiseerd bedrijf.

ActiviteitKostenNadere info
Leidingen€ 15 – € 50Per strekkende meter
Kabels€ 3 – € 11Per strekkende meter
Dozen€ 5 – € 10Per doos
Leidingen vloerverwarming€ 25 – € 75Per vierkante meter

De uiteindelijke prijs op de offerte is afhankelijk van wat er precies gefreesd moet worden, het aantal meters dat gefreesd moet worden en de steensoort waarin gefreesd moet worden.  

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Medewerker Sloop Concurrent met kraan
Sleuven frezen
Sloopwerk-Sloop-Concurrent

De prijsopbouw voor het frezen van sleuven

De prijsopbouw voor het frezen is onder te verdelen in vier categorieën. U krijgt te maken met de aanschaf van materiaal, het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf en de uitvoering van de werkzaamheden. Al voordat de werkzaamheden zijn begonnen, worden er kosten gemaakt.

Materiaalkosten

Bij het frezen van sleuven voor kabels en/of leidingen bepalend de aanschaf en het gebruik van de verschillende benodigde materialen de kosten. Bij het infrezen van een vloerverwarming wordt ongeveer 48 procent van de totale kosten in rekening gebracht voor de aanschaf van materialen en/of de huur van gereedschap.

Arbeidskosten

Er moet iemand van een gespecialiseerd bedrijf ter plekke komen om de werkzaamheden uit te voeren en om de gevraagde sleuven te frezen. Over het algemeen zal ongeveer 45 procent van de totale kostprijs worden gerekend aan arbeidskosten.

Afvoerkosten

Bij het frezen van sleuven komt ook een hoop afval en puin vrij. De meeste bedrijven rekenen een bedrag voor het afvoeren van puin in de offerte. Dit bedraagt ongeveer 5 procent van de totale kosten.

Voorrijkosten

Een deel van de kosten die het bedrijf rekent is bestemd om de kosten voor het bereiken van uw woning te compenseren. Het verschilt per bedrijf hoe hoog die kosten zijn, maar u kunt ervan uitgaan dat ongeveer 2 procent van de totale kosten in rekening worden gebracht voor de voorrijkosten.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent

De factoren die de uiteindelijke prijs van infrezen beïnvloeden

De kosten voor het infrezen van kabels en/of leidingen varieert dus per klus. Het hangt vooral af van de hoeveelheid leidingen die weggewerkt moeten worden en of er veel hoeken en bochten in de in te frezen leidingen zitten. De belangrijkste factoren die de prijs bepalen staan hieronder voor u op een rij.

Afmeting van de leidingen en/of kabels

Een belangrijke factor die de prijs van het frezen van sleuven bepaald is het aantal meters dat moet worden weggewerkt. Hoe meer meters aan sleuven er gefreesd moet worden, hoe duurder de klus zal uitvallen. Het verschilt echter per bedrijf hoeveel verschil dit zal uitmaken. Daarnaast hanteren sommige bedrijven een korting bij het toenemen van het aantal meters dat gefreesd moet worden.

Hoeveelheid hoeken en bochten

Het infrezen van leidingen en kabels is goedkoper als er geen hoeken en bochten gefreesd moeten worden. In dat geval kan er worden volstaan met het frezen van een sleuf in een rechte lijn. Wanneer er wel in lastige vormen gefreesd moeten worden, dan wordt de klus aanzienlijk duurder. Of er veel moeilijke hoeken en bochten gefreesd moeten worden is afhankelijk van de omliggende materialen en structuren zoals andere leidingen of scherpe hoeken in muren en plafonds.

De materiaalsoort waarin gefreesd moet worden

De ene materiaalsoort is een stuk harder dan de ander. Over het algemeen kan worden gesteld dat de hardheid van het materiaal de prijs beïnvloedt. Hoe harder het materiaal, hoe moeilijker het is om daarin sleuven te frezen. Het infrezen van kabels in een gipsen muur is gemakkelijker dan het frezen van sleuven in een betonnen muur. Beton is namelijk een sterk materiaal waar moeilijk doorheen te komen is. Er is dan speciaal gereedschap nodig, zoals frees-, boor- en slijpmachines om de klus te klaren.

Bestaande of nieuwe leidingen wegwerken

De kosten voor het wegwerken van kabels en/of leidingen is ook afhankelijk van het feit of bestaande leidingen weggewerkt moeten worden of dat er nieuwe leidingen worden gelegd die ingefreesd moeten worden. Bij het infrezen van bestaande leidingen, komt er vaak meer sloopwerk kijken. Daarnaast is het niet altijd te garanderen dat de bestaande leidingen hergebruikt kunnen worden. In de meeste gevallen zullen de bestaande leidingen vervangen moeten worden. Bij het wegwerken van bestaande verwarmingsbuizen is het bovendien nog maar de vraag of er voldoende ruimte is om dit te realiseren.

Sloopwerk door Sloop Concurrent
Landelijke dekking sloopbedrijf

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Kosten besparen op sleuven frezen

U hebt besloten om de klus uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf, maar u wilt er zeker van zijn dat u de kosten zo laag mogelijk houdt. Onderstaande bespaartips helpen u om de kosten voor het frezen van sleuven zo laag mogelijk te houden.

Zorg dat de muren en/of vloeren kaal zijn

U kunt de vakman een handje helpen door vooraf te zorgen dat de muren en/of vloeren kaal zijn. Het scheelt namelijk een hoop tijd als de vakman direct met infrezen aan de slag kan. U kunt bijvoorbeeld alvast wat sloopwerkzaamheden uitvoeren, zoals het verwijderen van eventueel aanwezige lambrisering aan de muren of tegels/vloerbedekking op de vloeren.

Kies een lokaal bedrijf

Zoals uit bovenstaande informatie is gebleken, wordt er ongeveer 2 procent van de totale kosten in rekening gebracht om uw woning te bereiken. U kunt op de voorrijkosten besparen door een bedrijf te kiezen dat bij u in de buurt is gevestigd. U kunt gemiddeld € 40,- aan voorrijkosten besparen als u een lokaal bedrijf inhuurt.

Breng het vrijgekomen afval zelf weg

Het afvoeren van vrijgekomen puin wordt meestal gedaan door het bedrijf die de werkzaamheden uitvoert, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Uit bovenstaande informatie is gebleken dat ongeveer 5 procent van de totale kosten in rekening wordt gebracht voor het afvoeren van puin. Als u zelf afval naar de milieustraat brengt bij u in de gemeente, dan kan dit in sommige gevallen in de kosten schelen. In sommige gemeenten kunt u namelijk tot een bepaald aantal kilo’s per jaar vrij storten. De besparing die het u oplevert kan oplopen tot ongeveer € 350,-.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven