Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Leidingen wegwerken

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Leidingwerk in de woonkamer, badkamer of het toilet komt nog in redelijk veel huizen voor. Bent u het zat om de leidingen in het zicht te hebben en wilt u deze op een nette manier laten wegwerken? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Sommige van deze opties zijn prima zelf uit te voeren, andere opties vergen de nodige kennis en ervaring. Lees de verschillende mogelijkheden voor het wegwerken van leidingen hier en kies welke optie het best werk voor uw situatie.

Sloopwerk door Sloop Concurrent

Leidingen wegwerken in de muur

Welke gereedschap is er benodigd voor het verwijderen van tegels? De leidingen wegwerken in de muur is de meest efficiënte oplossing. Met een freesmachine wordt een sleuf gefreesd in de muur en hier worden de leidingen in verplaatst. De sleuf wordt daarna gedicht met plamuur en deze kan worden afgewerkt met verf ter afwerking.

Een sleuf frezen kan u zelf doen wanneer u een zeer ervaren klusser bent. Kiest u liever voor een optimaal resultaat en veiligheid? Dan kiest u voor een ervaren professional van Sloop Concurrent om de leidingen in uw muur te verwerken d.m.v. frezen.

Ombouw maken

Welke gereedschap is er benodigd voor het verwijderen van tegels? Leidingwerk wegwerken door middel van een ombouw is een redelijk gemakkelijk project. Een ombouw kunt u maken van bijvoorbeeld MDF of gipsplaten. Door deze netjes af te werken met verf, behang of een ander creatief idee, kunt u de leidingen op een speelse manier in huis wegwerken. De ombouw is zichtbaar, maar de leidingen niet. Van de ombouw kunt u een eyecatcher maken wat een speels effect geeft in uw woning of bedrijfspand.

Zetwerk gebruiken

Het wegwerken van een leiding met behulp van zetwerk is ook een mogelijkheid. Een zetwerk is een opmaat gemaakte ombouw in een u-vorm. Deze wordt meestal geproduceerd in aluminium of roestvrij staal en wordt om de leiding heen geplaatst. De leidingen zijn niet meer zichtbaar en het zetwerk is prima af te werken om weg te vallen in de rest van de muur, denk aan stuken, verven of behangen.

Hogere plinten

Wanneer de weg te werken leidingen zich net boven de vloer bevinden, zijn deze gemakkelijk weg te werken met hogere plinten. Er zijn speciale plinten verkrijgbaar met een holle binnenkant waar de leiding(en) precies in passen. Wanneer de leidingen zorgvuldig geplaatst worden zal er niets meer van de leidingen zichtbaar zijn.

Verven in dezelfde kleur

De meest gemakkelijke en goedkoopste oplossing is het verven van de leidingen in dezelfde kleur als de achterliggende muur. Dit maakt de leidingen niet minder zichtbaar, maar wel minder opvallend.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sleuven frezen

Leidingen wegwerken door frezen

Hebt u genoeg van het zicht op leidingwerk in uw woonkamer of een andere ruimte in uw woning of kantoorpand? De meest efficiënte manier om dit op te lossen is door deze in te laten frezen. Het frezen in een muur is een flinke klus die de nodige kennis en ervaring vereist. Wanneer u een ervaren klusser bent kunt u ervoor kiezen het zelf te doen, maar wanneer dit niet het geval is raden wij het u sterk af. Frezen is een specialistische klus die zorgvuldig uitgevoerd dient te worden om zo het beste resultaat te behalen. De ervaren vaklieden van Sloop Concurrent frezen de sleuven voor uw leidingen probleemloos en zorgen voor een volledige en nette afwerking.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Wat is het frezen van sleuven?

Het frezen van een sleuf voor leidingwerk houdt in dat er een smalle gleuf wordt gefreesd in de muur waardoor er ruimte ontstaat om de leidingen in weg te werken. Dit betekent wel dat de leidingen dus verplaatst dienen te worden naar de gefreesde sleuf. Het frezen van een sleuf is een klus die zeer zorgvuldig uitgevoerd dient te worden om het mooiste en beste resultaat te behalen. De afwerking bestaat uit het dichten van de sleuf met plamuur, opvulmateriaal of ander materiaal naar keuze en deze kan vervolgens worden geverfd, gestukt of worden behangen om zo een geheel te vormen met de kamer.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Kosten leidingen in muur frezen

Het frezen van een sleuf is een klus die u zelf kunt uitvoeren, maar voor een optimaal resultaat raden we aan dit door een ervaren professional te laten doen. Kennis en ervaring zorgt ervoor dat het frezen een stuk preciezer en recht verloopt, waardoor de afwerking makkelijker en beter kan worden uitgevoerd. Afhankelijk van de situatie is een vakman zo’n één tot drie uur bezig met het frezen van sleuven in de muur. Omstandigheden die het frezen lastiger maken, het aantal weg te werken leidingen en de gewenste manier van afwerking zijn van invloed op de duur van de klus. De materiaalkosten voor het frezen en het afwerken van de muur na het frezen worden doorberekend.
Gemiddeld kost het frezen van een sleuf t.b.v. leidingwerk rond de € 60,- tot € 100,- per uur.

Welke soorten leidingen en kabels frezen wij in?

Sleuven frezen voor het wegwerken van leidingen en/of kabels is een veelvoorkomende klus. Maar welk soort leidingen en kabels kunnen er worden weggewerkt door middel van frezen? Lees hier:

  • Leidingen van de vloerverwarming en centrale verwarming;
  • Water- en gasleidingen in de keuken of badkamer;
  • Elektriciteitskabels voor televisie- en internetverbinding;
  • Elektriciteitskabels voor verlichting en spotlicht;
  • Overige leidingen worden beoordeeld of deze geschikt zijn voor het infrezen in de muur. We raden aan dit over te laten aan een ervaren deskundige.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Werkzaamheden bij leidingen wegwerken d.m.v. frezen

De vakmannen van Sloop Concurrent hebben jarenlange ervaring met het frezen van sleuven in muren t.b.v. het wegwerken van leidingen. We hebben in de loop der jaren een stappenplan ontwikkeld volgens welke onze medewerkers nauwkeurig werken:

Meten en aftekenen: De juiste afmetingen voor de sleuf worden exact gemeten en nagemeten, waarna deze wordt afgetekend op de muur.

Uitsnijden van de sleuf: Voor het uitsnijden van de sleuf in de muur gebruiken we een muurfrees met scherpe slijpschijven. Hiermee kan zeer nauwkeurig en precies gefreesd worden. De afgetekende lijnen worden nauwlettend gevolgd om eventuele scheuren of gaten in de muur te voorkomen.

Leidingen en kabels verwerken: Zodra de sleuf is gefreesd kunnen de leidingen en/of kabels (indien nodig) worden verplaatst en in de sleuf worden verwerkt.

Afwerken: Zodra de leidingen en/of kabels op hun plek zitten kan de afwerking van de sleuf beginnen door middel van plamuurmiddel, opvulmiddel of door het geheel te laten stuken. Daarna kan naar eigen smaak worden afgewerkt met bijvoorbeeld verf of behang. De leidingen en kabels zijn nu volledig uit het zicht weg gewerkt.

Benodigde materialen leidingen wegwerken d.m.v. frezen

Om het frezen van sleuven t.b.v. leidingen op een professionele en nauwkeurige wijze te kunnen uitvoeren hebben we de nodige materialen nodig. Een geavanceerde muurfrees met scherpe slijpschrijven is het belangrijkste gereedschap voor het frezen van de sleuven. Maar naast de muurfrees werken we met onderstaande materialen voor een optimaal resultaat:

  • Waterpas: Met de waterpas zorgen we ervoor dat de lijnen volledig recht zijn.
  • Krammen en/of nagels: Deze gebruiken we om de leidingbuizen en/of kabels bij elkaar te houden in de gefreesde sleuf.
  • Opvulmiddel of plamuur: Wanneer de leidingen en kabels op hun plek zitten kan de sleuf worden opgevuld met opvulmiddel of plamuurmiddel.
  • Verf, behang of andere afwerking: Wanneer de sleuf klaar is het natuurlijk de bedoeling om deze af te werken zodat het passend is bij de rest van de desbetreffende ruimte. Dit kan door het dezelfde kleur te verven, het stuk te behangen met het reeds bestaande behang of u kiest voor een geheel nieuwe afwerking voor de hele muur en/of ruimte.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u het zicht op de leidingen in uw woning zat en wilt u deze op een professionele manier laten wegwerken? De specialisten van Sloop Concurrent frezen nauwkeurig iedere maat sleuf, ongeacht diepte en breedte en zorgen voor het verplaatsen van de leidingen. Wilt u ook de afwerking uit handen geven? Onze allround medewerkers verzorgen dit probleemloos voor u.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven