Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Sloopbedrijf Eindhoven

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Als sloopbedrijf komt Sloop Concurrent geregeld in Eindhoven. Hier voeren we diverse sloopwerken uit, zoals een keuken slopen of het verwijderen van een schoorsteen. Ons streven is om de werkzaamheden zo professioneel en voordelig mogelijk uit te voeren met als doel een hoge klanttevredenheid. Voor elk type sloopwerk, hebben wij door onze jarenlange ervaring, een stappenplan en kunnen wij als Sloopbedrijf Eindhoven snel aan de slag. De populairste werkzaamheden op dit moment zijn het verwijderen van een draagmuur, een keuken slopen of een heel bedrijfspand. Bent u al overtuigd? Vraag hier een offerte aan!

Sloopbedrijf-Eindhoven

Kleine- en grote sloopprojecten in Eindhoven

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Eindhoven. Een hele woning slopen in Eindhoven? Een draagmuur verwijderen? Wij zijn van alle markten thuis! Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van  Strijp S, het PreHistorisch Dorp, Van Abbemuseum en de Sint-Catharina kerk.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Einddhoven. Of het nu is in Stratum, Tongelre, Woensel of Strijp.

Sloop Concurrent kan u helpen met bijvoorbeeld de volgende klussen:

 • Behang verwijderen Eindhoven
 • Plavuizen verwijderen Eindhoven
 • Badkamer slopen Eindhoven
 • Vloertegels verwijderen Eindhoven
 • Laminaat verwijderen Eindhoven
 • Vloerbedekking verwijderen Eindhoven
 • Tapijt verwijderen Eindhoven
 • Draagmuur verwijderen Eindhoven
 • Betonvloer slopen Eindhoven
 • Kantoor strippen tot casco Eindhoven
 • Winkelpand strippen tot casco Eindhoven
 • Schuur slopen Eindhoven
 • Garage slopen Eindhoven
 • Caravan slopen Eindhoven
 • Plafonds verwijderen Eindhoven

Slopen met erkende monteurs in Eindhoven

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Eindhoven, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

 • Het juiste materiaal inzetten
 • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
 • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
 • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Eindhoven

Wij werken alleen met erkende monteurs en wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Zo zijn wij in het bezit van de volgende certificaten:

Veiligheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat merkt u als u ons inschakeld voor een sloopklus!

Sloopwerken

Sloopwerk en de kosten?

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sloopbedrijf-Eindhoven-Kraan

Sloop Concurrent niet alleen in Eindhoven

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf. Wij werken door heel Nederland voor dezelfde tarievenOns sloopbedrijf wordt ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Eindhoven tot aan Zeeland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
betonboringen-Aalsmeer

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt:

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven