Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Huis slopen

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Helaas komt er bij een huis slopen veel meer kijken dan simpelweg een woning afbreken. Onze professionals hebben al zo’n 27 jaar ervaring met het afbreken en slopen van woningen. Sloop Concurrent is in de loop der jaren uitgegroeid tot een landelijke service en helpen u daarom graag met het volledig of gedeeltelijk verwijderen van uw woning. Lees verder om meer te weten te komen over wat het slopen van een woning precies inhoudt en waar rekening mee moet worden gehouden.

huis slopen

Slopen van huis

Heeft u een huis welke een opknapbeurt nodig heeft of heeft u een prachtige kavel gekocht maar is het huis welke is gebouwd op uw droomkavel vervallen en oud? In beide situaties helpt Sloop Concurrent u graag! Bij het volledig slopen van uw woning worden alle muren, plafonds en vloeren met een vakkundig oog met de bodem gelijkgemaakt. Dit wordt uitgevoerd doormiddel van een professioneel sloopproces welke later hieronder aan de orde komt. Zodra u uw woning gedeeltelijk wilt slopen is het van belang dat er goed gekeken wordt of we te maken hebben met draagmuren of andere onveilige situaties zoals slechte kozijnen, zwakke vloeren, slecht dak of houtrot. Dit om de veiligheid van de sloop te garanderen en dat de sloopwerkzaamheden met zo min mogelijk schade uitgevoerd kunnen worden.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sloopwerkzaamheden huis slopen

Huis slopen kosten

De kosten welke Sloop Concurrent in rekening brengt voor het slopen van uw woning hangen af van een aantal factoren. Zo wordt er gekeken naar de omvang van de klus, de oppervlakte van het sloopwerk, materiaalkosten en eventuele speciale wensen welke een rol spelen bij het bepalen van de totaalprijs. Zo zal licht sloopwerk, bijvoorbeeld het verwijderen van een muur de goedkoopste optie zijn. Maar mocht u uw hele woning willen slopen kan het zijn dat u uw fundering niet zou willen laten staan. Dit valt dan uiteraard weer duurder uit als dat de fundering intact blijft. Dit soort keuzes zijn bepalend welke de totaalprijs doen stijgen of dalen.

Sloopkosten berekenen

De richtprijzen voor de afbraak van je woning kun je opdelen in 4 onderdelen. Hieronder lees je ze, inclusief de sloopkosten.

  • Een huis compleet slopen: Dit is een complete sloop van de woning of ander gebouw inclusief de fundering. Complete kaalslag dus. Dit kost circa 50 euro per m2 dus voor een woning van 100 m2 bent u 5000 euro kwijt.
    Tot aan fundering, als u hetzelfde doet als hierboven maar de fundering in de grond laat zitten is het een stuk makkelijker. De kosten zijn dan 35 euro per m2. Diezelfde woning van 100m2 kost dan 3500 euro
  • Een huis casco slopen: Tot muren, wanneer u de buitenmuren en binnenwanden zou laten staan, zijn de kosten zo’n 20 euro per m2. Deze casco sloop kost dan voor datzelfde huis 2000 euro
  • Lichte sloop: De kosten van een licht sloopwerk is het goedkoopst, dit kost 10 euro per m2. Desbetreffende sloop van dezelfde woning kost dan 1000 euro.

Vraag hier uw gratis offerte aan!

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Huis slopen en afvoeren puin

Het is van groot belang, dat de materialen welke vrij komen tijdens het slopen van de woning, nauwkeurig worden gescheiden. Zo zal Sloop Concurrent zorg dragen dat alle materialen netjes worden opgeruimd en afgevoerd naar de daarvoor bestemde stortplaats.

Het afvoeren van het puin en de vuilmaterialen zitten bij de prijs van de sloop inbegrepen. Indien u wenst om bepaalde sloopmaterialen aan u over te dragen in plaats van deze naar de stortplaats te brengen, dan is dit uiteraard mogelijk in overleg met ons.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven